Κυριακή, 24 Ιουνίου 2018

♥ Η ΒΑΣΊΛΙΣΣΑ ΤΩΝ ΜΆΓΩΝ ♥

Γερμανική Ίριδα ή Ίρις ή Όρρις αυτό το υπέροχο καλλωπιστικό φυτό κρατάει επ'άξια την κορώνα σαν μαγικό φυτό καθώς οι ιδιότητες του ξεπερνούν ακόμη και τον Μανδραγόρα , η Ντατούρα δέ αδυνατεί να το συναγωνιστή !

Μπορεί όλες οι ψευτομάγισσες να έχουν από μία Ντατούρα ( Σάλπιγγα των αγγέλων ή Φουστανελάς) στον κήπο τους , μόνο οι πραγματικές όμως μάγισσες και οι μάγοι έχουν ολόκληρη σειρά από Ίριδες φυτεμένο γιατί σύμφωνα με την μαγική παράδοση η Ίριδα λειτουργεί σαν αδιαπέραστο τοίχος προστασίας για τον μάγο , αυξάνει την δύναμη του και έλκει την καλοτυχία εμποδίζοντας το κακό να τον φτάσει.

Ως φυτό φεγγαριού, η ρίζα του orris είναι καλή για να σκάβουμε βαθιά στο υποσυνείδητο και να ξεριζώνουμε αυτό που είναι κρυμμένο (λίγες σταγόνες βαμα στο αριστερό χέρι τυραννισμένου ανθρώπου σβήνουν τον υποσυνείδητο πόνο καθώς μυρίζει Βιολέττα ).

Όπως κάθε βότανο της Σελήνης, μπορεί να χρησιμοποιηθεί και για μαντεία και όνειρα. Η ίριδα ονομάζεται επίσης fleur-de-lis, έχει συσχετιστεί συχνά με την κυριαρχία και τον πόλεμο, γεγονός που του προσδίδει μια ωραία προστατευτική δράση που μπορεί να αξιοποιηθεί είτε το φυτό βρίσκεται στον κήπο μας , είτε σε επιθετικά ή και προστατευτικά ξόρκια !

Ορισμένοι θεωρούν ότι είναι ενα βότανο της Αφροδίτης σίγουρα χρησιμοποιείται ευρέως για αγάπη και στο Hoodoo είναι γνωστή ως Love Drawing Herb.

Από το φυτό αυτό που έχει πολλά είδη μόνο η Γερμανική Ίριδα χρησιμοποιείται στην μαγεία για όλους αυτούς τους λόγους που αναφέρονται εδώ , καί η λευκή Ίριδα που χρησιμοποιείται μόνο για να φέρουμε πελάτες σε ένα κατάστημα  ή χρηματοδότηση στο τραπεζικό μας λογαριασμό .

Η ρίζα αυτού του είδους ονομάζεται Ρίζα της Βασιλίσσης Ελισάβετ  ° QUEEN ELIZABETH ROOT  ° Μια ευέλικτη, ασυνήθιστη, ισχυρή ρίζα που θα πρέπει να είναι σε οποιοδήποτε μαγικό ντουλάπι!Η βασίλισσα Ίρις είναι σεληνιακό βότανο και έχει  μεγάλη εκτίμηση από τους hoodoo και τους rootworkers.

Οποιος λαχταράει την τύχη σε αγάπη, ρομαντισμό, γάμο και θέματα πάθους και σεξ, αυτή είναι η ρίζα που πρέπει να πάρει, γιατί είναι ανώτερη από οποιοδήποτε άλλο φετίχ ή φυλαχτό.

Ένα κομμάτι ρίζας από φυτό 4 ετών και άνω χρησιμοποιείται ως υποκατάστατο του κόκκαλου νυχτερίδας , και είναι κατά πολύ ισχυρότερο και αποτελεσματικότερο φυλαχτό για καλοτυχία και για να ελέγξετε πλούσιο σύντροφό.

 Οι γυναίκες μπορούν να πασπαλίσουν τη σκόνη ρίζας στο λουτρό τους πριν βγουν έξω με έναν άνδρα που αγαπούν.

Μπορούν επίσης να τα χρησιμοποιήσουν ως σκόνη και να τα πασπαλίσουν στα ρούχα του.

Ο θρύλος λέει ότι αν έχει μάλιστα αναμειχθεί με λίγο εμμηνορροϊκό αίμα  χρησιμοποιείται για να ντύσει ένα φαγητό ή ποτό ενός ανθρώπου που θα δεθεί σε έρωτα σφοδρό με αυτήν που τον τάισε. (http://www.luckymojo.com/bodyfluids.html )

Ακόμη και ένας gay αν ανακατέψει λίγο από το αίμα του με σκόνη από αυτήν την ρίζα και ταίσει αυτόν που ποθεί θα τον κερδίσει ερωτικά !

Η ρίζα του Orris χρησιμοποιείται ως σταθεροποιητικό σε μαγικό ποτ πουρι μίας και μυρίζει Βιολέττα (για να κρατήσει άρωμα) και μπορεί να μπει σε πούδρα σώματος ή τάλκ (για να αφήσεισει άρωμα και να απορροφήσει την υγρασία).

Αυτή η ρίζα είναι επίσης γνωστή ως Jezebel Root δηλαδή Ρίζα της Ιεζάβελ.
Ονομάστηκε για την κακή βασίλισσα Ζεζέμπελ της Βίβλου.
Χρησιμοποιείται κυρίως για την εκτέλεση του μαγικού της Κατάρας της Ιεζάβελ πάνω στον εχθρό σας.

Χρησιμοποιείται επίσης για την προσέλκυση χρημάτων σε επιχειρήσεις την επιτυχία, την αγάπη και τα χρήματα.

  Χρησιμοποιήθηκε  παραδοσιακά από τις πόρνες για να προσελκύει και να ελέγχει τους πελάτες τους που πληρώνουν αδρά .

Οι σύγχρονες γυναίκες θα μπορούσαν να το χρησιμοποιήσουν για να προσελκύσουν έναν πλούσιο άνδρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου