Τετάρτη, 8 Αυγούστου 2018

     ★  ΣΑΤΑΝΑΣ ★

Με ρωτούν φίλοι και πελάτες που ξέρουν ότι επικοινωνώ με κάποια σκοτεινά όντα , * αν έχω δεί τον Σατανά - * αν μπορεί κάποιος να τον επικαλεστεί και πώς - * και τέλος τί είναι αυτό που βλέπει !


Φυσικά και εχω δεί τον Σατανά , ακριβώς γιατί ο τρόπος σκέψης μου είναι ακόμα αρχαιοελληνικός και δεν έχω μολυνθεί από τις λυκαωνικές έν- τυπώσεις και τα διάφορα νοητικά παράσιτα τους .

Ξέρω ότι υπάρχει σατανάς ( σατανάδες για την ακρίβεια αλλά δεν είναι θεοί μου , και δεν τους επιτρέπω να έχουνε εξουσία πάνω μου , πράγματα που αφορούν το μεγαλύτερο μέρος των ανθρώπων σήμερα ).

Όταν  λέμε σατανά ο κόσμος σκέφτεται την μάυρη κερασφόρά μορφη , με κόκκινα μάτια και δρεπάνι στο αριστερό χέρι που είναι ο Exu στο Βούντου .


Ο Exu είναι άναρχος , αρχέγονος, βίαιος και διαβολικά πονηρός δεν πάυει όμως να είναι η πιο αρχέγονη και σκοτεινή μορφή του Θεού που οι έλληνες ονόμαζαν Ερμής .

Στα Grimoire και συγκεκριμένα στην μεγάλη επικληση του άρχοντα του κακού το όνομα που μνημονεύεται είναι " Οσούρνι Σατανάς "  δηλαδή ουσιαστικά είναι ο αρχαίος αιγυπτιακός θεός Όσιρης που ως ημέτερος Δίας ή έταιρος του Διος των Ελλήνων ονομάζεται Άμμωνας Δίας που σήμερα ονομάζουμε Διάβολος.

Από αυτόν τον Ημέτερο Δία ή Διάβολο προέρχεται και η τόσο γνωστή μορφή του Λύκειου Διός του οποίου ιερεια υπήρξε η Υπατία η Αλεξανδρινή , ο οποίος είναι πατέρας του Λύκου ( Λύκειος Απόλλωνας ) που σήμερα ονομάζουμε lucifer !

Εδώ ή κα Χριστίνα Σαβαννή η ηγέτιδα των λυκαώνων της Ελλάδας θα μπορούσε να μας κατατοπίσει καλύτερα στο θέμα της επικλήσεως αν και από τα λίγα που είμαι σε θέση να γνωρίζω ως αναγνώστης των βιβλίων του κου Γιώργου Μπαλάνου και των Λυκαώνων γενικά , είτε από την Μεταεκδοτική , Ars Nocturna ή Εκδόσεις Locus 7 , πιό ουσιαστικά και συγκεκριμένα όμως από παλιά βιβλία του κου Γιώργου Μπαλάνου η επίκληση του Όσιρη ως Σατανά απαιτεί κύκλο τριών μέτρων , με τρείς επάλληλες γραμμές φτιαγμένες από λωρίδες ανθρώπινου δέρματος στερεωμένες στο δάπεδο με καρφιά από φέρετρο πατροκτόνου , τα  γράμματα θα πρέπει οπωσδήποτε να είναι από αίμα θυσίασμένου θύματος !Αυτά η κα Σαβαννή τα γνωρίζει καλύτερα και αφού τα διδάσκει στην σχολή μαγείας της , αν κάπου έχω κάνει λάθος ας με διορθώσει !

Ερχόμαστε τώρα στον ΠΡΏΤΟ ΣΑΤΑΝΑ , τον αρχέγονο της Κρόνιας εποχής και ιδρυτή της λεγόμενης κολάσεως .
Γνωστός και με το όνομα Σεμιαζά  όνομα που θα πεί στην σύγχρονη ελληνική γλώσσα " Ο Τρελός Σήμ ή Σήθ " .

Ο Σήμ, ή Σήθ ουσιαστικά είναι το ίδιο τέρας που συναντάμε στις αρχαίες ελληνικές και ρωμαϊκές απεικονίσεις του Έρεβος του πρώτου Θεού του θανάτου πρίν τον Χάροντα .
Ουσιαστικά είναι ένα μεγάλο δασύτριχο μάυρο λιοντάρι με κέρατα στο κεφάλι και μάτια κόκκινα σαν 🔥 φωτιά .

Στις επικλήσεις έρχεται σαν ενα πυκνό      σύννεφο    καπνού που το φώς δεν το διαπερνάει , έχει δέ μια παράξενη μώβ φωτάυγεια από μέσα του που θυμίζει blacklight , αν υλοποιηθεί δεν μένει κανείς ζωντανός .

Από όπου περάσει αφήνει ίχνος καψίματος , η μορφή του ειναι αυτή στην εικόνα κάτω.

Medium Evans Adamakis ~~~•
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου