Κυριακή, 5 Αυγούστου 2018

   ★ ΙΣΧΥΡΑ ΦΥΛΑΧΤΑ ΠΡΟΣΤΑΣΊΑΣ & ΤΥΧΗΣ ★


Το γραφείο μελλοντολογίας Evan'S Adamakis σε συνεργασία με την διεθνούς φήμης καταξιωμένη ζωγράφο και γλύπτρια IUBOV STEPUNINA  αναπαραγάγει ολόκληρη την σειρά των πολύ ισχυρών talisman που χρησιμοποιούνταν από πολύ ισχυρές προσωπικότητες έως και τον μεσαίωνα .


Ολόκληρη η σειρά των " κλειδιών " της λευκής μαγείας ή Βασιλικής Τέχνης - Θεουργίας τα οποία για αιώνες παρέμειναν μυστικά τώρα μπορούν να σχεδιαστούν , να φορτιστούν στο όνομα σας και να σας αποσταλούν , το κάθε ένα σε διακριτική πολυτελης συσκευασία  , κατόπιν παραγγελίας μόνο με 25€ έκαστο !

Η σειρά αποτελείται από 5 επιμέρους τμήματα ή φυλαχτά τα οποία αναλογούν και σε ένα τομέα της ζωής μας .

Η ενότητα των 9 τμημάτων ( 5 + 4 ) δημιουργεί την ΜΕΓΆΛΗ ΠΥΛΗ  του Ιεροφάντη μέσα από την οποία υπεισέρχονται στην ατμόσφαιρα όντα των ανώτερων κόσμων *  ή παράλληλων σφαιρών επιρροής

* https://gr.pinterest.com/adamakisangel12/angel-evocation-ars-almadel/


Έκαστο φυλαχτό σχεδιάζεται με γνήσια σινική μελάνι πάνω σε φυτική περγαμηνή και καλουπώνεται σε παντατίφ από τιτάνιο ώστε να μπορεί να φορεθεί στο λαιμό , είτε από άντρες , είτε από γυναίκες
Οι ψαλμοί ενεργοποίησης διαβάζονται στο όνομα του πελάτη συγκεκριμένα , ξεχωριστά για κάθε ένα φυλαχτό.

    • ΠΕΝΤΑΓΡΑΜΜΑ ΠΛΟΥΤΟΥ & ΣΦΡΑΓΊΔΕΣ ΤΗΣ ΣΟΛΟΜΩΝΙΚΉΣ ΓΙΑ ΚΕΡΔΗ •


Η Σολομωνική δίνει σαφείς οδηγίες για την κατασκευή ισχυρών μαγικών πενταγράμων τα οποία μπορούν να φέρουν πλούτο σχεδόν άμεσα ακόμη και από πλούσιο γάμο ή τυχερά παιχνίδια .

http://www.adamakismellontologos.gr/index.php/10-free-spells/116-2018-02-04-15-02-07

Σύμφωνα με την αληθινή σμυρνέικη σολομωνική που έχω κληρονομιά από την γιαγιά μου τα πεντάγραμμα πρέπει να γίνονται την μέρα και την ώρα του Ερμή .

Η Σελήνη ειναι σημαντικό να βρίσκεται σε ζώδιο του αέρα ή της γής, να ειναι άυξουσα και να μην εχει καταιγίδες εκείνη την μέρα γιατί δημιουργούνται αρνητικά φορτία.

Καθαρός σωματικά , νηφάλιος από ναρκωτικά ή αλκοόλ αποσύρεσαι σε κατάλληλα προετοιμασμένοι χώρο καθαρό και θυμιατισμένο , όλα τα σύνεργα εχουν προηγούμενα εξορκιστεί , καθιερωθεί , και ενδυναμωθεί .

Αφού τα μαγικά τετράγωνα χαρακτούν , ειτε είναι σε παρθένα περγαμηνή γραμμένα ή σε μέταλλο ΑΠΑΡΑΊΤΗΤΑ πρέπει να τοποθετούνται πανω σε σχάρα κάτω από την οποία υπάρχει πήλινο δοχείο με αναμμένα κάρβουνα στο οποιο προστίθεται λιβάνι κίτρινο , μαστίχα ,και ξύλο αλόης , διαφορετικά είναι άχρηστα.

Ύστερα ο μάγος το παίρνει στο χέρι του και στρέφεται προς την ανατολή κρατώντας το πεντάγραμμο στο υψωμένο χέρι του λέει τους ψαλμούς του Δαυίδ Η ' - ΚΑ' - ΚΖ' - ΚΘ ' - ΛΒ ' - ΝΑ' - ΟΒ ' - ΡΛΔ ' και τέλος μια προσευχή που αναγράφονται τα ιερά ονόματα του Θεού και υπάρχει γραμμένη στην Σολομωνική .

Μόλις τελειώσει η προσευχή τα πεντάγραμμα πρέπει να τοποθετούνται μέσα στα σακουλάκια τους μακριά από αδιάκριτα βλέμματα και βεβηλα χέρια.

Όταν ο πλανήτης Δίας βρίσκεται ευνοημένος από την Αφροδίτη , τον Ουρανό , τον Ερμή κλπ στο ζώδιο του Καρκίνου που εχει μεγάλη καρδιά αλλά σφιχτή τσέπη μπορούν να αποκτηθούν ανέλπιστα πλούτη αν χαραχθεί σε μέρα Τετάρτη και ώρα Ερμή το σχήμα του δαχτυλιδιού της εικόνας πάνω σε ΑΣΗΜΊ που είναι το μέταλλο της Σελήνης.

Η φράση που πρέπει να γράφει είναι " ΔΟΞΑ ΚΑΙ ΠΛΟΥΤΟΣ ΕΝ ΤΩ ΟΙΚΟ ΑΥΤΟΥ , ΚΑΙ Η ΔΙΚΑΙΟΣΎΝΗ ΑΥΤΟΥ ΜΈΝΕΙ ΕΙΣ ΤΟΝ ΑΙΩΝΑ ΤΟΥ ΑΙΩΝΟΣ "

Ο ίδιος αυτός ψαλμός μπορεί να φέρει χρήματα σε ένα σπίτι ή κατάστημα αν εκφωνηθεί μέσα σε αυτό και μετά την λέξη αυτού βάλουμε το ονομα του ανθρώπου που έχει ανάγκη των χρημάτων .

Πληροφορίες medium Evans Adamakis ~~~°


Τιμή 25€  - αποστέλλονται πανελλαδικά .

Το ποσό προκαταβάλεται.
μέσω :
★ Κατάθεση των χρημάτων στον λογαριασμό μου Εθνικής Τραπέζης.
★ Τηλεφωνική επιταγή
★ Western Union ταχυμεταφορά χρημάτων.

Γραφείο μελλοντολογίας :
Evan's Adamakis
Νικηταρά 7
Τ.κ 10678 Αθήνα
Τηλ 215 555 7893 & 215 555 7550 .
Σημειώσεις πελατών στο FB.


 •  
  Έίχα ακούσει από την κολλητή μου φίλη και πελάτισσα του γραφείου μελλοντολογίας medium του κου Evans Adamakis  το πόσο δυνατό μυαλό είναι και ειδικά σε θέματα ερωτικής επαναφοράς , σκέφτηκα να δοκιμάσω την τύχη μου με το φυλαχτό , και δηλώνω ενθουσιασμένη !
 •  
 •  
  Αναρωτιέμαι πώς λειτουργεί κάτι τέτοιο?
 •  
  Έχω ένα τέτοιο φυλαχτό χρημάτων αγορασμένο από το γραφείο μελλοντολογίας Ευαγγέλου Αδαμάκη.
 •  
  Από την ιστοσελίδα    http://www.adamakismellontologos.gr/index.php/2017-03-22-21-12-38/79-2017-03-23-21-26-11  το παράγγειλα  για να το δοκιμάσω!


 •  
  ♥ Καλησπέρα , για άμεση ερωτική επαναφορά αγαπημένου προσώπου ακόμα και μετά από 8 ολοκληρα χρόνια διαζευγμένοι μέσα σε λίγες μέρες , εχέμυθα , σίγουρα και 100% αποτελεσματικά ΜΟΝΟ ΕΝΑΣ είναι ο Μαίτρ του είδους , Medium Evans Adamakis !
 •  
  Απίστευτο! Λειτουργεί πραγματικά!
 •  
  Είναι πραγματικά τόσο απλό; Δεν χρειάζεται να κάνεις τίποτα άλλο;
 •  
  Φυσικά ....Αυτό έμαθα από τη δική μου εμπειρία !
 •  
   Αποτελεσματικό με εγγύηση , δοκίμασα την σφραγίδα Αγγελων και είδα αποτελέσματα μέσα σε μια μόλις εβδομάδα !

 •  
  Αυτός είναι ο μόνος έλληνας μελλοντολόγος που τα αξίζει τα λεφτά του! Όταν μου πούλησε την σφραγίδα του πλουτυ την φόρεσα στο λαιμό μου σαν κόσμημα.         Πριν δύο μέρες περπατούσα στην Κόρινθο σε κάτι ελαιώνες με αρχαιες πετρες και κάτω βρήκα ένα χρυσό βραχιόλι. Το πήγα σε έναν χρυσοχόο για να το πουλήσω. Αντί, όμως, να με πληρώσει αμέσως, ο χρυσοχόος κάλεσε τον κο Μιχαλαρια για να με οδηγήσει στο γραφείο του όπου πληρώθηκα μια περιουσία! Όπως αποδείχτηκε, το βραχιόλι αυτό ήταν αρχαίο, ήταν μεγάλης ιστορικής αξίας και ξεθάφτηκε εντελώς τυχαία.
 •  
  Έμαθα για την σφραγίδα του πλούτου , και το ξόρκι από την αδερφή μου , πήγα και εγώ στο γραφείο μελλοντολογίας του medium Evans Adamakis έμεινα με το στόμα ανοιχτό!
 •  
  Κορίτσια, οι ιστορίες σας με ενέπνευσαν πραγματικά! Ανυπομονώ να επισκεφτώ και εγώ το γραφείο μελλοντολογίας του medium Evans Adamakis !
 •  
  Άλλη μια θετική κριτική για τον  medium Evans Adamakis !  Το γραφείο μελλοντολογίας πρώτο προέβλεψε επιτυχώς την άνοδο και τελική επικράτηση του νέου αμερικανού προέδρου κου Donald John Trump ο οποίος είχε ως πελάτης συμβουλευτεί το γραφείο .

1 σχόλιο:

 1. Έπρεπε να κάνουμε μια εργασία για επαναφορα με την Πανσέληνο του Αυγούστου Αλλά δεν έγινε ποτέ ενώ έχω προκαταβαλλει τα χρήματα.Ο Κ.Αδαμακης έχει ενεργοποιήσει έκτοτε τη φραγη εισερχομένων κλήσεων και δε μπορει να τον βρει ουτε ο Θεός..ειπε ότι οι εργασίες που δεν έγιναν τοτε θα γίνουν με την Πανσέληνο του Σεπτεμβρίου Αλλά δεν το πιστεύω πια....Ας απαντούσε έστω σε ένα τηλέφωνο για να δικαιολογηθεί ή να ξεκαθαρίσει τι θα γίνει...πράγμα που πιστεύω ότι δε θα γίνει ποτέ!!!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή