Πέμπτη, 9 Αυγούστου 2018


•   Η ΓΕΝΝΗΣΗ ΤΗΣ ΚΟΛΑΣΕΩΣ 

Σήμερα είπα να γράψω για κάτι που με καμία δύναμη η ανθρώπινη νόηση δεν φτάνει , κάτι που ρίχνει βαριά την σκιά του μέσα απο στις διηγήσεις του Χ.Φ Λάβκραφτ αλλά και πάλι δεν μπορεί να γίνει αντιληπτό σε όλη του την φρικτή μεγαλωσύνη , γιατί ποιός στα αλήθεια μπορεί να ψυχανεμιστεί τι περιγράφεται από τον συγγραφέα όταν μιλάει π.χ για την " Σκιά έξω από το χρόνο " ?

Τι υπάρχει " έξω ",  εκεί που αγριέυει το χάος , κοσμικές δύνες σβήνουν κάθε μόριο φωτός και στα σπλάχνα τους καμπυλώνει ακόμη και ο χρόνος?

Ποιές αδυσώπητες κακόβουλες δυνάμεις ενεδρέυουν αιώνιες και αθάνατες ?

Τα πεδία του χάους με την απεραντοσύνη των πυλών χωρίς γυρισμό , και η άβυσσος της ανυπαρξίας !

Εδώ αρχίζει το δύσκολο μέρος της αφήγησης , πως περιγράφεται η ανυπαρξία ;

Μήν βιάζεσαι αναγνώστη να βγάλεις συμπεράσματα σκεπτόμενος το κενό , γιατί κενό δεν υπάρχει στην ανυπαρξία καθώς είναι ένας τόπος γεμάτος αρχέγονη σκοτεινία κολάσεως και πλάσματα δαιμονικά για τα οποία το μόνο που μπορώ να πώ είναι ότι είναι αθάνατα , ξένα ως προς την δημιουργία και όμως συνετέλεσαν σε αυτήν , η φύση τους παραμένει άγνωστη , απρόσιτη , και είναι εντελώς καταστροφική .

Το μέγεθος τους ξεπερνά τον πλανήτη , και η σκοτεινία τους είναι πυκνότερη του μικρότερου και νεότερου αδερφού τους του μόνου γνωστού στους ανθρώπους που είναι ο Έρεβος !


Ο Έρεβος μεγαλύτερος και ισχυρότερος από τον πιό μεγάλο και δυνατό θεό είναι ουσιαστικά αυτή η οντότητα που ονομάζεται γαλαξίας .
Στην σκανδιναβική μυθολογία ονομάζεται Fenrir (Old Norse: "fen-dweller")[1] or Fenrisúlfr (Old Norse: "Λύκος Φένριρ συχνά αποκαλείται "Fenris-wolf"),[2]  επίσεις τον ομομάζουν Hróðvitnir ("fame-wolf")[3] and Vánagandr ("τέρας του ποταμού "),[4] 

★ https://en.m.wikipedia.org/wiki/Fenrir

Θα μου πείτε τώρα , τι παραμύθια μας τσαμπουνάς ρε φίλε ,  είχαμε τον Μπαλάνο με τα λυκαωνικά του , έχουμε ένα τσούρμο αυτόκλειτους ερμηνευτές της αρχαίας ελληνικής αμπελόφιλοσοφίας , έχουμε τον άλλο τον ψυχασθενή μασόνο που παραληρεί στην τηλεόραση πουλώντας τα βιβλία με μαγειρευτά μασονικά ευφυολογήματα και μυστικά , εγώ έλειπα από την παρέα αυτήν !

Και όμως εγώ δεν γράφω παραμύθια γιατί δεν με ενδιαφέρει , γράφω την ιστορία που δεν μπορουσε να γραφτεί και χάθηκε , και ότι σώθηκε κάηκε για να μπορέσει να υλοποιηθεί το λυκαωνικό - μασονικό όραμα μιας παγκόσμιας ηγεμονίας !

Σε ένα βραχώδες μάυρο νησί αποτελούμενο από απότομες κάθετες πλευρές στερεωποιημένης λάβας που δύσκολα μπορεί κανείς να αναρριχηθεί  κοντά στην Ιρλανδία βρίσκεται φυλακισμένος ο Κρόνος από τον γιό του Δία , το συγκεκριμένο νησί γεμάτο μυστήριο και μύθους είναι μια αλληθινή μπαταρία παραγωγής 12 διαφορετικών τελουρικών ρευμάτων που περνάνε από ολόκληρη την επιφάνεια της Μεγάλης Βρεττανίας .

Οι μύθοι των Ιρλανδών περιέχουν αυτήν την γνώση που η Ελλάδα έχασε νωρίς θυσιάζοντας την χάρην της φιλοσοφίας !

Οι αρχαίοι Έλληνες έχτιζαν ναούς περίστυλους γεμάτους μυστικά κρυμμένα στα χρώματα και τον διάκοσμο ή τις αρχιτεκτονικές λεπτομέρειες αλλά απλώς έχτιζαν πάνω σε ροές τελουρικών ρευμάτων που έβρισκαν έτοιμες , με αποτέλεσμα σήμερα πολλές από αυτές τις τοποθετήσεις να είναι αποφορτισμένες, όταν οι βόρειοι λαοί έμπηγαν κοτρόνες στην γή , και ύψωναν μένχιρ και ντόλμεν για να δημιουργήσουν κανάλια ενέργειας , εκτρέποντας κατά βούληση τα τελουρικά ρευστά , δημιουργόντας κόμβους δυνάμεων που λειτουργούν ως σήμερα πράγμα που είχα την ευκαιρία να διαπιστώσω ο ίδιος κατά την επίσκεψη μου στην Γερμανία .

★ https://www.heidschnuckenweg.de/sehenswuerdigkeit/3458/walsrode-krelingen-megalith.html

Η αφήγηση του Ράγκναροκ μας πάει πίσω στην εποχή πριν την παγετωνική περίοδο , τότε που θεοί και άνθρωποι περπατούσαν μαζί και στην γήινη σφαίρα υπήρχαν γίγαντες και τέρατα ( δεινόσαυροι) .

° https://el.m.wikipedia.org/wiki/Ράγκναροκ
Στη Σκανδιναβική μυθολογία το Ράγκναροκ επίσης Ράκναροκ (Ragnarok στα δανικά ή Ragnarök -Ραγκναρέκ- στα σουηδικά) σημαίνει η μοίρα των θεών και είναι η μάχη του τέλους του κόσμου.
 Υποτίθεται πως θα διεξαχθεί μεταξύ των θεών - δηλαδή τους Αισίρους (Æsir) και Βανίρους (Vanir), των οποίων ηγείται ο Όντιν -και των κακών- δηλαδή των γιγάντων της φωτιάς, των Γιοτούν (Yotun) και άλλων τεράτων, των οποίων θα ηγείται ο Λόκι.
Το αποτέλεσμα της μάχης θα είναι καταστροφικό όχι μόνο για τους περισσότερους θεούς, τους γίγαντες και τα τέρατα, αλλά και για ολόκληρο το σύμπαν. 
Το Ράγκναροκ θα ξεκινήσει με φυσικές καταστροφές, οι οποίες σύντομα θα οδηγήσουν σε έναν απίστευτα βαρύ χειμώνα που θα διαρκέσει τρία χρόνια, χωρίς να παρεμβληθεί ούτε ένα καλοκαίρι (γνωστός ως Fimbulvinter= μεγάλος χειμώνας, στα σημερινά αγγλικά αναφέρεται ως Fimbulwinter), και με το χιόνι να έρχεται διαρκώς από όλες τις κατευθύνσεις.
 Έπειτα οι θεοί θα πολεμήσουν τους γίγαντες και τα τέρατα του χάους. 
Η μάχη θα καταλήξει σε μια πυρκαγιά που θα κάψει ολόκληρο το σύμπαν, και η Γη θα βυθιστεί στη θάλασσα. 
Μια νέα Γη θα αναδυθεί και θα κατοικηθεί από όσους θεούς επιζήσουν και ένα ζευγάρι ανθρώπους.
Φυσικά η περιγραφή μας οδηγεί το μυαλό κατευθείαν στον γνωστό από την αρχαιότητα ελληνικό μύθο της Γιγαντομαχίας , βέβαια στο Ράγκναροκ υπάρχει αυτή η αίσθηση του " Πληρώματος του Χρόνου " που σήμερα το συναντάμε στην αντίστοιχη " Δευτέρα παρουσία του Χριστού "  , χωρίς αυτό να σημαίνει ότι πίσω από το Ράγκναροκ δεν υπάρχει ένα ιστορικό γεγονός μίας μάχης της οποίας το αποτέλεσμα ήταν μια σειρά γεγονότων πιστοποιημένων από τους επιστήμονες ως γεγονότα που συνέβησαν στην γή, κατά την πάροδο εκατομμυρίων ετών !

★ Εξαφάνιση των δεινοσαύρων

★ Πυράκτωση τμήματος της γής και καταβύθιση μεγάλου μέρους κάτω από νερά τα οποία είναι άγνωστο από πού ήρθαν .

★ Παγετωνική περίοδος.


Ο Λόκι που είναι Τιτάνας ( μάγος ) και ισόθεος αλλά όχι θεός παίζει καθοριστικό ρόλο στην ανάπτυξη και εξέλιξη των πραγμάτων , ο Έρεβος είναι ένα από τα παιδιά του , οπως και ο δράκος της μέσης γής ( Εριχθόνιος όφις ή Πύθωνας των Δελφών ) καθώς και η θεά του κάτω κόσμου Hell .

Ο Λόκι ουσιαστικά είναι αδύναμος αλλά τον βοηθάνε τα παιδιά του σε κάθε του κακούργημα .

Μελετώντας την ιστορία του Ράγκναροκ διακρίνω πίσω από τους συμβολισμούς ,  την χρήση υπερσύγχρονης τεχνολογίας για την δημιουργία συνθηκών ή την μεταβολή ενεργειών προκειμένου να επιτευχθεί κάτι οφέλιμο στην δημιουργία συνθηκών ζωής.

Είναι φανερό ότι οι θεοί μόνο θεοί δεν είναι εφόσον χρησιμοποιούν μεθόδους αντιγύρανσης , χρησιμοποιούν διάφορα υλικά μέσα για να " δέσουν " , " ελέγξουν " κάποιες ενέργειες ή συνθήκες και στο τέλος πέθαναν !

Οι μεταφυσικές μορφές της ιστορίας είναι οι Yotun , οι γίγαντες της φωτιάς ( δες αρχαία ελληνική μυθολογία Ερινύα Φρίκη )  πρόγονοι των σημερινών jinas , όντα εξορισμένα στο λεγόμενο λάκο του Αββαδών , ένα τόπο ( σημείο ) τρύπα μεγίστης βαρύτητας ( κάτι σάν μάυρη τρύπα ) κοντά στον αστερισμό της Αιγόκερω , τον Κρόνιο αυτό τόπο που συνδέεται με την εξορία , τον Θάνατο και την κόλαση σύμφωνα με την αστρολογία. 


Στην ιστορία όμως εμπλέκονται και άλλες δυνάμεις πού δεν μπορούν εύκολα να περιγραφούν ως κάποια μορφή ενέργειας , σαν την αντιύλη ,κρύα και σκοτεινή ύλη ή την πυρηνική που συμβολίζονται με μορφες δαιμόνων οπως ο Έρεβος κλπ.

Στο κείμενο αναφέρεται και η ύπαρξη όντων του Χάους τα οποία δεν μπορεί σήμερα κανένας να προσδιορίσει με ακρίβεια αν είναι μορφοποίηση άγνωστων ενεργειών ή συγκεκριμένα όντα - δαίμονες της τότε εποχής !

Ο Χ.Φ Λάβκραφτ κάνει μια μια αρκετά καλή περιγραφή του τρελού Θεού των διαστημικών δαιμόνων Αζαθώθ περιγράφοντας κάτι που είναι γνωστό στους σύγχρονους αστρονόμους αλλά περίεργο το πώς ο Λάβκραφτ γνώριζε οτι υπάρχει κάτι που θα λέγαμε ότι είναι το σημείο διάλυσης της δημιουργίας στο διάστημα !

Μία οπή που μέσα της διαλύονται τα πάντα , άστρα , πλανήτες ακόμη και ο ίδιος ο Χρόνος .

Ο Λόκι γίνεται φανερό ότι υπήρξε ως ο τρελός επιστήμονας της εποχής του.

Καμία τεχνολογία δεν έχει καταφέρει μέχρι σήμερα να ελέγξει τις μαύρες τρύπες , ή τα σημεία μέγιστης βαρυτικής έλξης , και όμως ο Λόκι φέρεται ως ο πρώτος που κατάλαβε πως λειτουργούν και πως μπορούν να χρησιμοποιηθούν ως όπλα μαζικού αφανισμού , για αυτό και βλέπουμε τις περιγραφές τους στα παιδιά του ( π.χ Φένριρ ) , η Hell που το όνομα  της σημαίνει την μάγισσα μαγγανέυτρια ή νεκρομάντιδα , αποκτά την ερμηνεία αργότερα που εκτός του τόπου θανάτου σημαίνει την εκατόμβη νεκρών δηλώνοντας έτσι ότι η επιστήμη ή η τρέλα του Λόκι έφερε στην γήινη σφαίρα μαζική καταστροφή !

Σε αυτήν ακριβώς την χρονική περίοδο γεννήθηκε η κόλαση , η εποχή της Σεχμέτ με την πύρινη ανάσα , η Λίλιθ ( Λάνσα) που σκόρπισε αφειδώς πυρηνικές βόμβες σε ολόκληρη την επιφάνεια της γης .

Η εποχή που έδρασε ο Σίβα ( Ηρακλής ,για άλλους Διόνυσος) και με πλούσια αρδευτικά έργα άλλαξε την επιφάνεια της γής , απομακρύνε την πυρηνική τέφρα και καθάρισε την πυρηνική ενέργεια με μηχανισμό που σήμερα είναι γνωστός .

Αυτή είναι η ιστορία αυτών που θέλουν να λέγονται θεοί , και του Λόκι που είναι ο μόνος που έτυχε να συναντήσω κάποια στιγμή .

Κάποιες νύχτες χωρίς φεγγάρι , κάθομαι στην ερημιά και αγναντέυω τον έναστρο ουρανό  φαντάζομαι το μάυρο αυτό πνιγερό σκοτάδι που αργοσαλέυει στην απεραντοσύνη του κενού διαλύοντας τα πάντα στο πέρασμά του , σβήνοντας κάθε ζωή .

Καμία ελπίδα διαφυγής στο χώρο ή τον χρόνο !
Έρχομαι..... Έρχομαι για εσένα ψυθιρίζει αναγουλιαστικά στο μυαλό μου.
 " Σε περιμένω " απαντάω χωρίς φόβο .

Μέσα από δίνες του χώρου και τρύπες του χρόνου αναδύεται τυφλό , κατασπαράζοντας , διαλύοντας , εκμηδενίζοντας το κάθε τί .

Κοιτάζω τα άστρα που λάμπουν και σήμερα, ίσως αύριο να μην υπάρχουμε πια !

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου