Τρίτη, 7 Αυγούστου 2018

Όπως πολύ σωστά γράφει στα κείμενα του ο Γιώργος Μπαλάνος οι Λυκάωνες , οι γνωριμοι τύποι  με το τατουάζ άστρο ( συνηθως 9 αστρα )  γνωστοί ως locus 7 & Nibus 7 χωρίζονται στον εσωτερικό κύκλο και τον εξωτερικό.

Εξωτερικός κύκλος είναι βιβλία , σεμινάρια και γενικά η βιτρίνα.

Εσωτερικός κύκλος είναι ο κύκλος των μυημένων και ορκιμένων με ποινή θανάτου να κρατάνε μυστικά τα όσα βιώνουν και βλέπουν , εκεί μπαίνουν οι τελετες μαγείας και τα όργια που λίγο ως καθόλου απέχουν από την τελευταία ταινία 50 αποχρώσεις του γκρι όπου μασόνοι οργιάζουν μετά από μιάμιση δεξίωση !

Επειδή ομως οι λυκάωνες είναι λύκοι στα λατινικά κείμενα το λύκ γίνεται Luc και ο Λύκειος γράφεται Lucifer , στα όργια προστίθεται το αίμα και η σάρκα ανθρώπου , ακριβώς όπως περιγράφεται στον μυθο του Λυκάωνα.

Η σοδομία είναι μια απο τις πρακτικές που έχει υποστεί ο αδερφός μου Hamid Beiruz μεχρι εχτες σε τελετες , και μάλιστα μαθαίνω ότι η Βασίλισσα της μάυρης μαγείας και των Λυκαώνων στην Ελλάδα φαίρεται να είπε ότι σχεδιάζει το θάνατο μου γιατί σχεδιάζει να επικαλεστεί αρκετά σκοτεινες δυνάμεις από την άλλη πλευρά !

Ενδιαφέρον παρουσιάζει αυτό , αλλά ποιο ενδιαφέρον θα είναι αν αποτύχει , αναρωτιέμαι αν μετά ο ίδιος ο Λυκάων ας που προσωπικά γνώρισα πριν πολλά χρόνια σε μια σπηλιά στον Αρδηττό λόφο , παρέα με το λύκο του θα καταφέρει να την βγάλει από τον τόπο της ανυπαρξίας !

Η κόλαση της τρέλας , το Έρεβος και η σκόνη που σκορπά μια διαλυμένη σε μοριακό επίπεδο ψυχή είναι ξεπερασμένα !


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου