Δευτέρα, 30 Ιουλίου 2018

♥ Ανακαλύψτε ποιό βότανο πηγαίνει με το ζώδιο σας και
βοηθάει να ξυπνήσετε την εσωτερική μάγισσα ♥ Medium Evans Adamakis ~ 215 555 7893 ~ http://www.adamakismellontologos.gr/index.php 18 Ιουλίου 2018 9:35 μ.μ. Η σύνδεση με τη Γη μας είναι ο πιο γρήγορος τρόπος για να επιτευχθεί ψυχική ανάταση και να τεθεί με σαφήνεια κάποιος σκοπός.

Εάν είστε πιστός της μαγείας, η ιδέα ότι κάθε βότανο έχει ένα δικό του πνεύμα , ή ενέργεια που το κάνει " θερμό" ή ψυχρό , ενεργειακά ισχυρό ή θηλυκό παθητικό μην σας φαίνεται τόσο ξένη.

Από τις ιατρικές χρήσεις έως τις πνευματικές, η Μητέρα Φύση συχνά μας δίνει αυτό που χρειαζόμαστε για να θεραπεύσει τους εαυτούς μας.

Αλλά με τόσα πολλά φυτά για να διαλέξετε, είναι χρήσιμο να γνωρίζετε το βότανο που πηγαίνει με το ζώδιο σας για να βοηθήσει να ξυπνήσετε την εσωτερική σας μάγισσα .

Κάθε φορά που αποξηραίνονται τα βότανα, ή χρησιμοποιείτε τα αιθέρια έλαια τους, τα πίνετε ως τσάι, τα φυτέυετε ως σπόρους στον κήπο σας ή ανάβει φως από ενα κερί από βότανα, προσκαλείτε το πνεύμα τους στη ζωή σας. Κάθε βότανο περιέχει τις δικές του μοναδικές και αναντικατάστατες ιδιότητες και είναι σημαντικό να ανακαλύψετε ποιες ταιριάζουν περισσότερο μαζί σας.

Όσο για μένα (Δίδυμος με το φεγγάρι της Ιχθείς), λατρεύω να έχω μια ματσάκι λεβάντας στο γραφείο μου, λίγες σταγόνες ροζέλαιου που αρωματίζουν τα λουτρά μου και την αίσθηση του καπνού από τα καμένα φύλλα που στροβιλίζονται μέσα στον χώρο μου. Με κάποιους τρόπους, τα βότανα έχουν μεταμορφώσει τη ζωή μου μετά από την απαγωγή και τους αλλεπάλληλους βασανισμούς που υπέστη ο αδερφός μου μέχρι πρόσφατα από την οικογένεια Κορακάκης ( ιδιοκτήτες Aroma Cafe ) και της σπείρας διακίνησης ναρκωτικών ουσιών που καλύπτουν , τα βότανα με βοήθησαν να περάσω μόνος ολόκληρο το τρίμηνο διάστημα του Γολγοθά μου και πλέον έχουν προσθέσει τελετουργική ηρεμία στις μέρες μου. Ενώ πιστεύω ότι υπάρχει ένα βότανο προσαρμοσμένο απόλυτα στις ανάγκες του ζώδιου σας, δεν πρέπει να περιορίζεστε σε ένα μόνο. Κάθε βότανο μπορεί να ωφελήσει τη ζωή σας, εκτός αν, φυσικά, εσείς (ή το κατοικίδιο ζώο σας) είστε αλλεργικοί στις ιδιότητές του. Κριός: Ευκάλυπτος Όι Κριοί κινούνται με την ταχύτητα του φωτός, και είναι σπάνιο να βρουν χρόνο για τις προφυλάξεις ασφαλείας. Για αυτούς, η περιπέτεια είναι πιο σημαντική. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο ο ευκάλυπτος λειτουργεί ως ο φύλακας άγγελος που χρειάζονται πάντα. Προστατεύοντάς τους από τον κακό και αποπροσανατολίζοντας τα πνεύματά τους όταν κατακλύζονται από αρνητική ενέργεια και νοητικά παράσητα. ο ευκάλυπτος ταιριάζει απόλυτα στις ανάγκες ενός Κριού. Ταύρος: Θυμάρι Ο αισθησιακός Ταύρος θα έχει όλες τις αισθήσεις του γειωμέες μέσω της χρήσης του θυμαριού. Είτε είναι τα σώματά τους, τα μυαλά τους, είτε οι ψυχές που χρειάζονται καθαρισμό, το θυμάρι το κάνει όλα. Ενθαρρύνοντας τον ύπνο, την ψυχική αναγέννηση και την ανακούφιση του στρες, καταπνίγει το χάος του κόσμου τους. Προσφέροντας πλούτο και ευημερία πάνω από όλα αυτά, το θυμάρι κάνει τα όνειρα του σημείου της γης να γίνουν πραγματικότητα. Δίδυμοι: Λεβάντα Όταν ένας Δίδυμος μαστίζεται από ένα ανήσυχο μυαλό και μια εν αγωνία καρδιά, η λεβάντα καταπραΰνει την ψυχή τους. Διαστρέφοντας αρνητικές σκέψεις και αντικαθιστώντας την με ψυχική ικανοποίηση, η λεβάντα επιτρέπει στους Δίδυμους να συνειδητοποιήσουν την πληρέστερη δύναμή τους. Όταν οι στόχοι τους γίνονται ένα καταθλιπτικο χάος γεμάτο περισπασμούς, η λεβάντα απομακρύνει τις ανησυχίες τους από το βλέμμα. Καρκίνος: Άρκευθος Όταν ένας Καρκίνος είναι εγγενώς ο θεματοφύλακας του σπιτιού και ένας φυσικός αναστηλωτής της ζωής, το κέλυφος του, του επιτρέπει να προστατεύσει όλους τους αγαπημένους του από βλάβες.
Το Αγριοκυπάρισο προσφέρει θετική και καθαριστική ενέργεια που καταπολεμά οτιδήποτε απειλεί να αποδυναμώσει τις ψυχικές δυνάμεις. Όταν ένας Καρκίνος παίρνει τόσο πολύ από αρνητικά και υποβιβαστικά συναισθηματικά, ο άρκευθος είναι εκεί γι 'αυτούς. Λέων: Δενδρολίβανο Οι χρήσεις για το δεντρολίβανο είναι ατελείωτες, κάτι που χρειάζεται ένας τολμηρός Λέων. Οι ικανότητες βελτίωσης της μνήμης φέρνουν τη σαφήνεια και την ανακούφιση στον κόσμο τους. Το πιο σημαντικό, προσελκύει την ευημερία, την αγάπη και την πιστότητα με τη μορφή της μαγείας. Είτε εφαρμοστεί ως λάδι είτε λιβανίζεται μέσα στο χώρο τους, το δεντρολίβανο φέρνει τον Λέοντα μέχρι την κορυφή του κόσμου. Παρθένος: αγιόκλημα Όταν μια Παρθένος πέφτει και στρέφει κάτω το κεφάλι , το αγιόκλημα έρχεται προς διάσωσή της.
Επιτρέπει να οργανώνουν την ακαταστασία στο μυαλό τους και να πνίγουν το λογικό μέρος του εγκεφάλου τους έτσι ώστε να μπορούν να ακούν τις διαισθήσεις τους. Για να το ξεπεράσει, προσελκύει επίσης ευημερία, βοηθώντας τον Παρθένο να επιτύχει όλους τους στόχους του. Ζυγός: Τριαντάφυλλο Ο Ζυγός με προσανατολισμό στην εταιρική σχέση και την απελπισία ο ρομαντισμός για αυτούς δεν αξίζει τίποτα λιγότερο από ένα τριαντάφυλλο. Όταν ενσωματώνουν αυτό το βότανο στη ζωή τους, ακολουθεί η μαγεία. Οι τριανταφυλλιές προσκαλούν την αγάπη, ξυπνούν τη διαίσθηση και προστατεύουν το άτομο από βλάβη. Σκορπιός: Πατσουλί Όταν ο Σκορπιός είναι γνωστός για τη σφοδρή επιθυμία, τη δύναμη και τις ψυχικές του αισθήσεις, κανένα βότανο δεν τους ταιριάζει πιο όμορφα από το πατσουλί. Αυτό το βότανο προκαλεί φυσική έλξη, διεγείρει το τρίτο μάτι και προσκαλεί τον πλούτο και την ευημερία στη ζωή τους. Ένας Σκορπιός μπορεί να αισθάνεται πλήρως συνδεδεμένος με τις έμφυτες δυνάμεις του, με αυτό το βότανο που από μόνο του ρίχνει ένα ξόρκι στη ζωή τους. Τοξότης: Φυσικό βάλσαμο Όχι μόνο η μυρωδιά της βαλσάμικης έλασης δημιουργεί αναμνήσεις του χειμώνα, την εποχή της γέννησής τους, αλλά αυτό το βότανο φέρνει πίσω τον Τοξότη στη ζωή. Ανεξάρτητα από το πώς χρησιμοποιείται το βάλσαμο προκαλεί τη φωτιά της έναρξης και της δημιουργίας. Επιταχύνει την εξέλιξη, τους φέρνει πιο κοντά στα όνειρά τους και τους επιτρέπει να δημιουργήσουν γρήγορη μεταμόρφωση στη ζωή τους. Αιγόκερως: Μέντα Με το έντονο επίπεδο αποφασιστικότητας και δέσμευσης του Αιγόκερου, η μέντα πρέπει να είναι βασική στη φυτική συλλογή τους. Προσελκύει τον πλούτο, αυξάνει τη δύναμη, φέρνει τύχη, και καταπραΰνει ακόμη και το σύστημα κατάποσης. Η Προετοιμασία ενός Αιγόκερω για την επίτευξη όλων των στόχων τους, μέντα τους επιτρέπει να ορίσουν ένα πλάνο ζωής και να επικεντρωθούν επιτυχώς σε αυτό !

Υδροχόος: Γαρύφαλλο ( μοσχοκάρφι) Το γαρίφαλο προκαλεί οράματα του μέλλοντος, καθαρίζει και απορροφά την αρνητική ενέργεια και ακόμη
προσελκύει ατελείωτη ευημερία, ένας Υδροχόος πρέπει να είναι πεπεισμένος ότι είναι το σωστό βότανο για αυτούς. Όταν έχουν τα βλέμματά τους στη θεραπεία και καθιστώντας τον κόσμο ένα καλύτερο μέρος, δεν υπάρχει τίποτα που δεν θα είναι σε θέση να κάνουν με το γαρίφαλο. Ιχθύες: Αψίνθιο Όταν η προτιμώμενη κατάσταση της ύπαρξής τους είναι μέσα από ονειροπολήσεις, κανένα βότανο δεν μαστίζεται καλύτερα με τους Ιχθείς παρά με το αψίνθιο.
Αυτό το βότανο γεμίζει με ψυχικές ιδιότητες, όπως είναι γνωστό για την πρόκληση διαυγών ονείρων και αστρικής προβολής. Ενώ οι Ιχθείς ταξιδεύουν μέσα από το υποσυνείδητό τους, μπορούν να νιώθουν ήρεμοι γνωρίζοντας ότι ο σκύλος είναι πολύ προστατευτικός.

Σύνδεσμος :

* http://www.adamakismellontologos.gr/index.php/10-free-spells/118-2018-02-04-15-04-32

* http://www.adamakismellontologos.gr/index.php/10-free-spells/117-cestrum-nocturnum

Medium Evans Adamakis •


* http://www.adamakismellontologos.gr/index.php/10-free-spells/110-2018-02-04-14-36-42

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου