Τετάρτη, 11 Ιουλίου 2018

Demon Volac , Vàlac , Vóland

★ Η ΜΕΓΑΛΗ ΑΠΑΤΗ ★

Lucifrer * Volac * Egun
Τρεις δαίμονες με τρείς διαφορετικούς τίτλους ευγενείας , και κοινό σημείο τους ότι ένας και ο αυτός ο λεγόμενος lucifer με διαφορετικό υποζύγιο κάθε φορά .


Ένας έμπειρος μάγος μπορεί να δεί την ομοιότητα και να καταλάβει ότι δεν αλλάζει ο δαίμονας αλλά η επίδραση του υποζυγίου του το οποίο προφανώς είναι κάποια μορφοποιημένη ενέργεια ή άγνωστη αρχαία ζωόμορφη θεότητα !

Νεαρός Μελαχρινός με μυτερά δόντια , για τους ελληνες υπήρξε με το όνομα Ερμής Χθόνιος , και σαν ήρωας της μυθικής εποχής ( σωτήρας υποτίθεται - ανάλογος του σημερινού Ιησού Χριστού ) ήταν ο Λύκος ο γιος του Ποσειδώνα και αδερφός του Νύκτιμου ή Νυκτία (  lucifuge Rofocale  )


Ουδέποτε υπήρξε Αγγελική οντότητα ή αρχάγγελος , όμως μέχρι και σήμερα υπάρχουν αφελής που περιμένουν σωτηρία από αυτό το όν που επί της ουσίας είναι " Το πνέυμα του κακού " !


Το όνομα του Φωτοδότης ουδεμία σχέση έχει με το ταχυδονούμενο φώς των ανώτερων κόσμων , ο lucifer είναι λαμπερός ο ίδιος και για αυτό ακριβώς το λόγο ειναι κυριολεκτικά το " Φώς της κολάσεως " ή φωτεινότητα του σκότους εξού και το επίθετο του Λύκειος που γίνεται από τους οπαδούς του Εωσφόριστές- Λυκάωνες , Λυκάων .

Ανθρωποφάγος ανήκει σε μια κατηγορία μη ανθρωπίνων όντων εξού και το όνομα του Λύκος που παραπέμπει στην γενική του ζωόδης μορφή και τις διατροφικές του συνήθειες !

Medium Evans Adamakis ~~~•

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου