Κυριακή, 8 Ιουλίου 2018

    ╋━l Shemyaza Samyaza (Aramaic: שמיחזה, Greek: Σεμιαζά), also Semihazah, Shemyazaz, Shemyaza, Sêmîazâz, Semjâzâ, Samjâzâ,
Semyaza \ Shemhazai η αλήθεια πίσω από τα παραμύθια !★━╋━l Shemyaza Samyaza (Aramaic: שמיחזה, Greek: Σεμιαζά), also Semihazah, Shemyazaz, Shemyaza, Sêmîazâz, Semjâzâ, Samjâzâ, Semyaza, and Shemhazai

Σύμφωνα με την μαγική δοξασία , σε εποχές πανάρχαιες τα πνεύματα των νεκρών και οι θεοί, δίδαξαν στους ανθρώπους τις μαγικές ιδιότητες των φυτών απο το γένος Solanaceae - και των μεγάλων δυνάμεων και των κινδύνων τους.

Βέβαια η πηγή αυτής της " δοξασίας " είναι μόνο ο Ενώχ και αυτό μέσα στα κείμενα της Παλιάς Διαθήκης τα οποία μάλιστα χαρακτηρίστηκαν εκ των υστέρων απόκρυφα .

Σύμφωνα με την πηγή αυτή λοιπόν ο υποτιθέμενος Σεμιαζάς δίδαξε τεχνικές ριζοτομίας και ο Άρμαρως πως γίνεται το λύσιμο μαγείας και οι καθαρμοί με φυτά ( προφανώς ο συγγραφέας αναφέρεται σε αυτό που σήμερα ονομάζουμε leaf doctor ενας όρος που συναντάμε στο Hoodoo και γενικά σημαίνει Βοτανολόγος\ θεραπευτής , παράξενο για εκπεσών άγγελο το να κατέχει και να ασκεί θεραπευτικές μεθόδους !)
*
Ας δούμε λίγο αποστασιοποιημένα και λογικά αυτήν την αναφορά ως ένα πιθανό γεγονός που πράγματι συνέβη.
Κάποιοι δίδαξαν γνώσεις που σήμερα θεωρούνται επιστημονικες σε μια ανθρωπότητα κανιβάλων !


Όχι μόνο δίδαξαν την καλλιέργεια των σολανοειδών αλλά και τις επιδράσεις κάποιων εξ αυτών στην ανθρώπινη ψυχοσύνθεση και χημεία !
Όποιοι και αν ήταν εκείνοι που γνώριζαν τα μυστικά αυτών των φυτών ούτε θεοί ήταν, ούτε άσαρκα όντα , και φυσικά ούτε λόγος να γίνεται για δαίμονες !

Πολύ αργότερα οι θεραπευτές και οι ξεγεννήτρες χαρακτηρίστηκαν ως μάγισσες και δηλητηριαστές, η εκκλησία της αγάπης και του ελέους τους εκδίωξε ως σκιές ενός βάρβαρου και απολίτιστου παρελθόντος , η ίδια εκκλησία που βασισμένη στον Μέγιστο των Λυκάώνων τον Αριστοτέλη στο όνομα του φωτός , συνέχισε την απάνθρωπη πρακτική που συναντάμε συνέχεια στην αρχαία Ελλάδα και δεν είναι άλλο από την εκδίωξη , θανάτωση , και εξορία όλων των ανθρώπων του πνεύματος .

Πέραν του Λυκείου Απόλλωνος άλλο φώς να μην υπάρχει !


Μόνο που το λύκαυγές είναι ημίφως και όχι απαστράπτουσα λαμπρότητα , έτσι οι κοινωνία εδω και χιλιάδες χρόνια είναι αιχμάλωτη σε ένα σκοταδισμό προσδοκώντας ένα φώς που ποτέ δεν πρόκειται να έρθει όσο κάποιοι φροντίζουν επισταμένως για αυτό !


Η δύναμη των βοτάνων δεν είναι διόλου αθώα, καθώς η δύναμη των Solanaceae μπορούσε να γονατίζει στρατεύματα και βασίλεια .
Και το έκαναν, πολλές φορές, όταν εκείνοι που γνώριζαν τα μυστικά τους τα χρησιμοποιούσαν εναντίον εισβολής στρατιωτών ως τον πρώτο χημικό πόλεμο.


Τα Solanaceae είναι Belladonna, Datura, Μανδραγόρας , Υοσκύαμος , αλλά και οι πιο γνωστές γλυκές και καυτές πιπεριές, πατάτες, καπνά και ντομάτες !


Λαμβάνοντας υπόψη ότι τα σολανοειδή περιλαμβάνουν μεγάλο μέρος των λαχανικών που από την αρχαιότητα μέχρι και σήμερα τρώμε είναι λογικότερο και πιθανότερο αυτός να ήταν ο λόγος που αυτός ο υποτιθέμενος Σεμιαζάς τα δίδαξε στους ανθρώπους , δηλαδή την καλλιέργεια και την βρώση τους !

Ο Άρμαρως οποιος και αν ήταν προφανώς δίδαξε τις χημικές ιδιότητες τους και το πώς επενεργούν στην ανθρώπινη ψυχοσύνθεση μέσω κάποιων ορμονών !

Αυτές οι ουσιαστικές λεπτομέρειες με οδηγούν στην αναθεώρηση της ψεύτικης προπαγάνδας πού τόσο βολεύει κύκλους που προανέφερα ότι δαίμονες και στοιχεία έδειξαν αυτές τις καθ'όλα επιστημονικές γνώσεις !


Εάν αυτές σήμερα είναι γνωστές οι συνταγές αν και παραφθαρμένες από δεισιδαιμονίες αιώνων , είναι επειδή μπορούν να βρεθούν σε αρχαίες και σύγχρονες συνταγές .


Τα φυτά δεν είναι ούτε καλά ύτε κακά στη φύση τους. Είναι η ανθρωπότητα που θέτει ένα φυτό προς έναν καλό σκοπό για θεραπεία, ή ένα κακό για τη δολοφονία ή την κατάρα.


Η Belladonna, η Datura, η Henbane, , ο Μανδραγόρας και άλλα σολανοειδή βρέθηκαν σε φάρμακα της αρχαιότητας. Έγιναν σεβαστά για τις επικίνδυνες δυνάμεις τους, αλλά με την τακτική χρήση τους οι άνθρωποι της εποχής τους βρήκαν επίσης τα πιο ισχυρά φάρμακα.

Μόνο τελετυταία απο τον περασμένο αιώνα τα εκχυλίσματα αυτών των φυτών έχουν χρησιμοποιηθεί στη σύγχρονη ιατρική. Για παράδειγμα, η ατροπίνη, η οποία προέρχεται από την Belladonna, το Datura και ο Μανδραγόρας, παρατίθεται ως "βασικό φάρμακο" στον κατάλογο "Essential Drugs List" της Παγκόσμιας Οργάνωσης Υγείας, καθώς χρησιμοποιείται για προβλήματα καρδιάς, πνεύμονα, νευρικού συστήματος καθώς και ανάνηψη μετά καρδιακή ανεπάρκεια και είναι επίσης ένα αντίδοτο για διαφορετικούς τύπους δηλητηρίασης. Όλα τα φυτά της οικογένειας Solanaceae δεν πρέπει ποτέ να λαμβάνονται εσωτερικά λόγω της σύνθετης τροπανής που βρίσκεται μέσα σε αυτά.

Το σώμα μπορεί να δημιουργήσει μια αντίσταση στο τροπανικό, αλλά η καρδιά δεν μπορεί και ακόμη και μόνο μία περίπτωση κατάποσης μπορεί να προκαλέσει μόνιμη καρδιακή βλάβη και πολλαπλές προσλήψεις μπορεί να οδηγήσουν σε θάνατο.

Η τέχνη της συσχέτισης δηλητηρίασης με τη μαγεία μπορεί να βρεθεί στην ελληνική λέξη pharmakos, που χρησιμοποιείται για να αναφερθεί σε βότανα, μαγεία και δηλητήρια και τελικά έγινε συνώνυμος με τους μάγους, τους βοτανολόγους και τους δηλητηριαστές .
Ο Φάρμακος είναι φυσικά η ρίζα της σύγχρονης φαρμακολογίας και της φαρμακευτικής. Η μεγάλη θεά Δίανα, η οποία συνδέεται με την αρχαία ελληνική θεά Άρτεμις, μύησε την κόρη της Αραδιάς (Ηροδίας) στις τέχνες της δηλητηρίασης ως μέρος της εκπαίδευσης της μαγείας και στη συνέχεια της έδωσε εντολή να της διδάξει στους αγρότες ότι μπορούν να απελευθερωθούν από η δουλεία και την καταπίεση με δηλητήριο που οι δούλοι έριχναν στα αφεντικά τους κατά τη διάρκεια της Αϊτινικής Επανάστασης για να κερδίσουν τη γη στην οποία αναγκάστηκαν να εργαστούν .

Έτσι λοιπόν γίνεται κατανοητό γιατί κυνηγάνε αλύπητα τους πρακτικούς από αρχαιοτάτων χρόνων , δεν είναι η γνώση ο μόνος κίνδυνος γιατί και η φαρμακευτική σε αυτήν την γνώση βασίζεται ......ΑΛΛΑ οι φαρμακοβιομηχανίες είναι ελεγχόμενες μέσω του χρήματος , οι ψυχολόγοι και οι ψυχίατροι κάνουν χρυσές δουλειές , όλοι είμαστε νευρωτικοί και ψυχασθενείς και πρέπει οπωσδήποτε να λαμβάνουμε τουλάχιστον Ζάναξ πρωί - μεσημέρι - βράδυ , αυτή είναι η επικρατούσα άποψη για μια απόλυτα ελεγχόμενη κοινωνία που διαφορετικά απειλείται από δαίμονες και μια αιώνια σκοτεινία κολάσεως ή εναλλακτικά περιθωριοποίηση γιατί στην μάζα δεν επιτρέπεται η ανομοιογένεια !

Κεφάλι που υψώνεται κόβεται αμέσως....
Εν ονόματι της αγάπης της ισοτητας και της αδερφοσύνης !

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου