Τρίτη, 3 Ιουλίου 2018


Hoodoo Spell για να προσελκύσετε καλοτυχία στα τυχερά παιχνίδια.
Από medium Evans Adamakis
Δεκέμβριος 30, 2017


Τα τυχερά παιχνίδια είναι άρρηκτα συνδεδεμένα με την απόκτηση εύκολου και γρήγορου κέρδους.

Από την άλλη μεριά βέβαια, ενέχουν το δέλεαρ του περισσότερου και καλύτερου, το στοιχείο του αγνώστου, το στοιχείο της έκπληξης και του απροσδόκητου.

Ολα αυτά περιβάλλουν τα τυχερά παιχνίδια με έναν μανδύα μαγικού και υπερβατικού, μια που υπόσχονται την υπέρβαση της πραγματικότητας ψυχολογικής και καθημερινής ­ και την ένταξη του ατόμου σε μια νέα, έντονα επιθυμητή πραγματικότητα.

Τι μας κάνει όμως να παίζουμε τυχερά παιχνίδια;

Από οικονομική άποψη, η συμμετοχή στα τυχερά παιχνίδια είναι ένα παράδοξο.

Οι άνθρωποι επενδύουν τα χρήματά τους σε μια δραστηριότητα η οποία εγγυάται ότι, αργά ή γρήγορα, θα χάσουν.

Στα οργανωμένα τυχερά παιχνίδια, όπως στο καζίνο ή στα λαχεία, ένα μέρος των χρημάτων που παίζονται πηγαίνουν κατευθείαν στον οργανισμό που έχει ή οργανώνει το τυχερό παιχνίδι.

Βέβαια, κάποιες φορές ορισμένα άτομα κερδίζουν ποσό μεγαλύτερο από αυτό που στοιχημάτισαν.

Παρ’ όλα αυτά, κάποιο χρηματικό χάσιμο είναι αναπόφευκτο για αυτούς που παίζουν συστηματικάοσελκύσετε καλοτυχία στα τυχερά παιγνίδια.

Η παρακάτω συνταγή του Hoodoo , σας βοηθάει να έχετε μια κερδοφόρα τάση προς όλα τα τυχερά παιχνίδια.

Ρυθμίζει τη ροή έτσι ώστε τα πράγματα να αρχίζουν να αποβαίνουν προς όφελός σας , το μόνο που χρειάζεται για να γίνει σωστά το ξόρκι είναι μια καινούργια λάμπα πετρελαίου , βότανα χρημάτων και καλοτυχίας σε τυχερά παιχνίδια , ζάρια ή οτιδήποτε συμβολίζει το τυχερό παιχνίδι ή τα παιχνίδια που θέλουμε να εχουμέ έυνοια και καθαρό λάδι ελιάς μέσα στο οποίο προστίθεται 40% λάδι χρημάτων ή αλλο σχετικό με τυχερά παιχνίδια.

Βέβαια αν βρισκόμουν στην θέση σας θα προτιμούσα να μάθω να φτιάχνω μόνος μου το λάδι χρημάτων , ή το εξαιρετικό κόκκινο λάδι Νέας Ορλεάνης του hoodoo , και θα το έφτιαχνα μόνος , για να εχω 99'9 % πιθανότητες να πιάσει το ξόρκι παρά να αγοράσω σκουπίδια του εμπορίου Ας ρίξουμε μια ματιά στο τι μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να γίνει αυτό το ξόρκι ή οποιοδήποτε άλλο με σκοπό τα κέρδη στα τυχερά παιχνίδια , πάντα με βάση το hoodoo την πρακτική μαγεία του αμερικανικού. νότου.

★ Alfalfa: ένα απο τα πιο συνηθισμένα για την Ελλάδα φυτό το οποιο χρησιμοποιείστε στην εκτροφή αμνοεριφίων και βοδιών .
Η Μηδική οπως ονομάζεται ξαστρισμένη σε γέμιση φεγγαριού γινεται εξαιρετικό φυλαχτό αν μπείτε σε πράσινη φανελένια τσαντούλα και σχεδιαστεί επάνω μια κωρόνα με χρυσό χρώμα.!Info : http://www.adamakismellontologos.gr/index.php/10-free-spells/112-alfa-alfa

★ Alkanet Root Bark: Η ρίζα της Αλκάνετ τραβάει το κέρδος και συνάμα ειναι πολυ ισχυρό φυλαχτό εναντίον της φθονερής ματιάς και της γλωσσοφαγιάς των άλλων που κάθεται επάνω στα λεφτά ή την τύχη σας.
Info: http://www.adamakismellontologos.gr/index.php/10-free-spells/111-batchia-canescens-alcanet-root

★ Alligator Tooth: ένα παλιό ισχυρό ξόρκι του νότου για να επιστρέφουν πάντα τα χρήματα που δίνετε .


Alligator Foot: μία πολύ καλή γητεία για να εχετέ παντα την τύχη με το μέρος σας , και τα χρήματα των άλλων στο δικό σας χέρι.


Allspice Berries: οι σπόροι από μπαχάρι είναι απο μόνοι τους ένα φυλαχτό τζόγου , αν μπούνε σε φανελένια τσαντούλα με τα υπόλοιπα υλικά φτιάχνουν μια πρώτης τάξεως μαγική συνταγή για κέρδος.


Info : http://www.adamakismellontologos.gr/index.php/10-free-spells/108-2018-02-04-14-34-12

★ Badger Tooth; Παλαιά γερμανική και αμερικανική συνταγή .
Γινεται φυλαχτό που φοράμε στο αριστερό μέρος του σώματός μας .


Bat Heart: τυλιγουμε το φυλαχτό αυτό σε κόκκινο μεταξένιο ύφασμα και το βάζουμε κατω από την αριστερή μας μασχάλη ή το κρατάμε στο αριστερό μας χέρι.

Για όσους δεν θέλουν να μπούνε στην διαδικασία θανάτου του ζώου υπάρχει η έννοια τής λύση της ρίζας " Καρδιά Νυχτερίδας " που έχει πολλές δυνατότητες και προφυλάξεις από το κακό μάτι , μαγεία , γλωσσοφαγιά και βοηθάει στα τυχερά παιχνίδια.Bayberry Root: μπαίνει σε σακουλακι ελξης χρηματων μόνο του ή με τα υπόλοιπα υλικά.

 Ο λόγος για την ρίζα του δέντρου Μυρίκη (Myrica cerifera ).


★ Black Cat: το διάσημο Hoodo Black Cat Bone είναι πάρα πολύ ισχυρό ξόρκι με το οποίο μπορούν να γίνουν πάρα πολλά ξόρκια , και καλά και καλά .


Θεραπεία ασθενών που είναι καταδικασμένοι , θάνατος ανθρώπου από καρδιά , εγκεφαλικό ή καλπάζον καρκίνο εντελώς ξαφνικά και γρήγορα χωρίς συμπτώματα .Συμφωνια με κακά πνέυματα ή τύχη σε κλοπές , παρανομίες , τζόγο.

Info : https://en.m.wikipedia.org/wiki/Black_cat_bone

★ Buckeye: Χρησιμοποιείται ως μαγικό φυλαχτό θεραπείας κατά των ρευματισμών και για φυλαχτό έλξης χρημάτων , ο λόγος για τον καρπό που στην Ελλάδα ονομαζεται κάστανο.


Chamomile Hand Wash: το πλύσιμο των χεριών με ζουμί από βρασμένη Μανσαρίλα χρησιμοποιείται εδώ και πολλά χρόνια από τους τυχερούς χαρτοπαίκτες
★ Five-Finger Grass: η ρίζα Πενταδάχτυλου γρασιδιού μπαίνει πάντα σε σακουλάκια που αφορούν τύχη και κέρδος από τζόγο.★ Four-Leaf Clover: το διεθνές διασημο τετράφυλλο τριφύλλι ξεραμένο μπαίνει στο πορτοφόλι μας για να γεμίσει και να έχουμε πάντα τύχη.


John the Conquer Root: η ρίζα του Ιωάννη Κατακτητή ειναι ένα από τα βότανα εξουσίας , δύναμης και επιβολής ειτε σε θέματα εργασίας , αγάπης ή χρημάτων , μπαίνει μαζί με τα υπόλοιπα υλικά στο σακουλάκι ή στο ξόρκι .

Info : https://en.m.wikipedia.org/wiki/John_the_Conqueror

Ο κατάλογος συνεχίζει πολύ ακόμα και συμπεριλαμβάνει : Μαγνητίτης ,μαγνητική άμμος , ορυκτά όπως ο Κιτρίνης , ο Μαλαχίτης και ο Πυρίτης , η ρίζα τυχερού χεριού και το μοσχοκάρυδο σε ακέραια μορφή.

Η Σολομωνική αντίθετα δίνει σαφείς οδηγίες για την κατασκευή ισχυρών μαγικών πενταγράμων τα οποία μπορούν να φέρουν πλούτο σχεδόν άμεσα ακόμη και από πλούσιο γάμο ή τυχερά παιχνίδια .

Ιnfo : http://www.adamakismellontologos.gr/index.php/10-free-spells/116-2018-02-04


Σύμφωνα με την αληθινή σμυρνέικη σολομωνική που έχω κληρονομιά από την γιαγιά μου

τα πεντάγραμμα πρέπει να γίνονται την μέρα και την ώρα του Ερμή .


Η Σελήνη ειναι σημαντικό να βρίσκεται σε ζώδιο του αέρα ή της γής, να ειναι άυξουσα και να μην εχει καταιγίδες εκείνη την μέρα γιατί δημιουργούνται αρνητικά φορτία.

Καθαρός σωματικά , νηφάλιος από ναρκωτικά ή αλκοόλ αποσύρεσαι σε κατάλληλα προετοιμασμένοι χώρο καθαρό και θυμιατισμένο , όλα τα σύνεργα εχουν προηγούμενα εξορκιστεί , καθιερωθεί , και ενδυναμωθεί .

Αφού τα μαγικά τετράγωνα χαρακτούν , ειτε είναι σε παρθένα περγαμηνή γραμμένα ή σε μέταλλο ΑΠΑΡΑΊΤΗΤΑ πρέπει να τοποθετούνται πανω σε σχάρα κάτω από την οποία υπάρχει πήλινο δοχείο με αναμμένα κάρβουνα στο οποιο προστίθεται λιβάνι κίτρινο , μαστίχα ,και ξύλο αλόης , διαφορετικά είναι άχρηστα.

Ύστερα ο μάγος το παίρνει στο χέρι του και στρέφεται προς την ανατολή κρατώντας το πεντάγραμμο στο υψωμένο χέρι του λέει τους ψαλμούς του Δαυίδ Η ' - ΚΑ' - ΚΖ' - ΚΘ ' - ΛΒ ' - ΝΑ' - ΟΒ ' - ΡΛΔ ' και τέλος μια προσευχή που αναγράφονται τα ιερά ονόματα του Θεού και υπάρχει γραμμένη στην Σολομωνική .

Μόλις τελειώσει η προσευχή τα πεντάγραμμα πρέπει να τοποθετούνται μέσα στα σακουλάκια τους μακριά από αδιάκριτα βλέμματα και βεβηλα χέρια.


Όταν ο πλανήτης Δίας βρίσκεται ευνοημένος από την Αφροδίτη , τον Ουρανό , τον Ερμή κλπ στο ζώδιο του Καρκίνου που εχει μεγάλη καρδιά αλλά σφιχτή τσέπη μπορούν να αποκτηθούν ανέλπιστα πλούτη αν χαραχθεί σε μέρα Τετάρτη και ώρα Ερμή το σχήμα του δαχτυλιδιού της εικόνας πάνω σε ΑΣΗΜΊ που είναι το μέταλλο της Σελήνης.

Η φράση που πρέπει να γράφει είναι " ΔΟΞΑ ΚΑΙ ΠΛΟΥΤΟΣ ΕΝ ΤΩ ΟΙΚΟ ΑΥΤΟΥ , ΚΑΙ Η ΔΙΚΑΙΟΣΎΝΗ ΑΥΤΟΥ ΜΈΝΕΙ ΕΙΣ ΤΟΝ ΑΙΩΝΑ ΤΟΥ ΑΙΩΝΟΣ "

Ο ίδιος αυτός ψαλμός μπορεί να φέρει χρήματα σε ένα σπίτι ή κατάστημα αν εκφωνηθεί μέσα σε αυτό και μετά την λέξη αυτού βάλουμε το ονομα του ανθρώπου που έχει ανάγκη των χρημάτων .


Πληροφορίες medium Evans Adamakis ~~~°

http://www.adamakismellontologos.gr/index.php

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου