Κυριακή, 8 Ιουλίου 2018★ ΠΡΟΣΟΧΉ ★ 
ΙΩΆΝΝΗΣ ΚΟΡΑΚΆΚΗΣ ( AROMA CAFE * Γλάδστωνος 1 )

Το σατανικό ζευγάρι που βρίσκει αλλοδαπούς εμφανίσιμους νέους χωρίς καμία απολύτως δυνατότητα διαφυγής ή βοήθειας και αφού τους εχουν κρατούμενους όπως στην περίπτωση του εικοσαοκτάχρωνου Hamind Beiruz απο την Fez του Μαρόκου, που έχει απαχθεί απο αυτούς από τις 10 Μαίου 2018 που τον κάλεσαν να εργαστεί αν και χωρίς νόμιμα έγγραφα στο κατάστημα Άρωμα Καφέ στην οδό Γλάδστωνος του οποίου είναι ιδιοκτήτες μεταφέρθηκε από τον εικονιζόμενο κι Γιάννη Κορακάκη στον Πειραιά από όπου χάθηκαν τα ίχνη του , και πιθανόν δεν είναι η μόνη περίπτωση τους χρησιμοποιούν σε ακραίες τελετές ερωτικής μαγείας με κάποιον Λαμπρούκοφ ιερέα σατανιστή οπου επικρατεί ο σαδομαζοχισμός και μετά τους εξαφανίζουν....

ΠΡΟΣΟΧΉ ΚΙΝΔΥΝΕΎΕΙ Η ΖΩΗ ΤΟΥ - ΜΗΠΩΣ ΤΟΝ ΕΙΔΑΤΕ ? *


Σε night club στην Νίκαια του Πειραιά , ο Ιωάννης Κορακάκης και ο γιος του Κωσταντίνος εκδίδουν παρά την θέληση του τον νεαρό της φωτογραφίας ο οποίος αν και φορέας του ιού του Aids , με ηπατίτιδα C εξαναγκάζεται σε ερωτική συνεύρεση επί χρήμασι χωρίς προφυλακτικό .

Το πραγματικό του όνομα είναι Hamid Beiruz ( Χαμίντ ) αλλά τον παρουσιάζουνν με άλλο όνομα στους πελάτες του Bar.

Δεν φοράει γυαλιά *

Είναι γνωστό πλέον ότι πολλοί αλλοδαποί στην Ελλάδα εξαφανίζονται τα τελευταία χρόνια από σπείρα λυκαώνων  τα μέλη της οποίας , Έλληνες ως επί το πλείστον χρησιμοποιούν   τα θύματα τους σε εκπόρνευση και ακραίο σαδισμό από πελάτες με ιδιαίτερα γούστα που πληρώνουν καλα , τα ατομα αυτά  απο την  κακομεταχείριση καταλήγουν στον θάνατο.

Ο νέος της φώτο εξαφανίστηκε από την Ομόνοια στις 10/ 5 / 2018  . Απήχθη από τον Ιωάννη Κορακάκη ιδιοκτήτη του Aroma Cafe Korakàkis ( συνιδιοκτήτης Γ. ΑΡΑΠΙΑΝ )  της οδού Γλάδστωνος 1 , βιάστηκε κατ' επανάληψη και τώρα αν και σοβαρά ασθενής εκπορνέυεται σε bar της Νίκαιας πλησίον του ιερού ναού Αγίας Σοφίας.Άμεσα εμπλεκόμενος στην υπόθεση είναι ο Γιώργος κωρογιάννος εκ Καλαμάτας κάτοικος Περιστερίου ο οποίος εμφανίζεται ως ανώτερος αξιωματικός της ΕΛΑΣ , πράγμα που είναι ανυπόστατο και η Χρυσούλα Αγγέλου ή Σίσσυ ενεργή λυκάονας κάτοικος Πειραιά η οποία πληρώθηκε για να τελέσει λευκό γάμο με τον απαχθέντα προκειμένου να μπορέσει ο Κωσταντίνος Κορακάκης να τον έχει ως νόμιμο υπαλληλο στο νυχτερινό κέντρο διακίνησης ναρκωτικών ουσιών και εκμετάλλευσης αλλοδαπών ανδρών και γυναικών καθώς και παιδιών.
Εχτές βράδυ συγκεκριμένα ο εικονιζόμενος κινδύνεψε να πεθάνει από τα χτυπήματα αστυνομικού , σαδιστή πελάτη του ο οποίος τον γρονθοκόπησε στο στομάχι μην γνωρίζοντας ότι ο συγκεκριμένος έχει σοβαρό πρόβλημα στο συκώτι λόγο προχωρημένης ηπατίτιδας C.

Ο Χαμίντ λυποθύμισε και αδυνατούσε να ανανήψει λόγο των ναρκωτικών ουσιών που του χορηγούνται για να εκδίδεται αδιαμαρτύρητα , οπότε και τον έβαλαν στην τουαλέτα του καταστήματος για να φανεί ότι δήθεν ο θάνατος του ( αν πεθαινε) να ήταν από ναρκωτικά !

Οποίος εχει στοιχεία παρακαλώ ας επικοινωνήσει μαζί μου ή με την ελληνική αστυνομία !

Στην υπόθεση που αφορά παράλληλα διακίνηση ναρκωτικών ουσιών και λευκούς γάμους εμπλέκονται η Ροζαλία Αθανασιαδου , συνταξιοδοτημένη ιερόδουλος , ενεργό μέλος των Ελλήνων λυκαώνων και μαστροπός .

Η κα Αθανασιάδου φέρεται να λαμβάνει χρήματα προκειμένου να στέλνει σε τελετές σαδομαζοχισμού της μαυρης μασονίας της Μεγάλης Βασιλικής Σκοτικής Στοάς της Ελλάδος νεαρά αγόρια και παιδιά για θυσίες αίματος !


Δυστυχώς οι βιασμοί παιδιών ( πρόσφατο παράδειγμα αυτό της μικρής Άννυ που αφούα βιάστηκε και βασανιστηκε την έφαγαν , ως μέρος σατανιστικής τελετής είναι ένα γεγονός που αν και γνωστό παραμένει κρυφό από τον κόσμο ) , οι σατανιστικές οργιαστικές σαδιστικές τελετές μαγείας του Κωσταντίνου Λαμπρούκοφ στο Μάτι ήταν εδώ και χρόνια γνωστό γεγονός ...

Ανάλογες περιπτώσεις εχουμε και στο Βραχάτι Κορινθίας οπου ανώτερος αξιωματικός της ελληνικής αστυνομίας ομοφυλόφιλος διατηρεί νυχτερινά κέντρα , κολαστήρια για ανηλίκους ( οχι μόνο αλλοδαπούς ) που εκδίδονται με παρά φύσιν ασέλγεια , χωρίς αυτό να ειναι ο λογος που προσλήφθηκαν να εργαστούν , χαρακτηριστική η ομολογία του Δημήτρη Τσουμάνη , Λυκάωνας φορέας του Aids στέλεχος 3 , ο οποίος παραδέχθηκε πως ασελγούσε χωρίς προφύλακτικό σε νεαρά ατομά στα πλαίσια τελετών μεταδίδοντας τους εις γνώσιν του το aids , το οποιο αυτοι μεταδιδουν σε πελάτες τους ..


Ετσι και στην περίπτωση του Ιωάννη Κορακάκη που θα μας αφήσει χρόνους προσεχώς , λόγο σοβαρού προβλήματος υγείας από σεξουαλικά μεταδιδόμενο νόσημα , καθώς ο Hamid Beirut κατά κόσμον Μαρτσέλο εχει προβλήματα υγείας και πιθανόν Aids από τον επί οκταετία εραστή του Niky Dani ή Νικηφόρο Βούλγαρο έναν νεαρό εκδιδόμενο και βαποράκι ναρκωτικών ουσιών στην Πλατεία Αμερικής ο οποίος συνεργάζεται με τον Κωσταντίνο Κορακάκης .Η παρά φύσιν ασέλγεια χωρίς προφυλακτικό είναι αναπόσπαστο κομμάτι της μασονίας , της Μαγείας και των λυκαωνων , μια επίσκεψη στην μασονική στοα στο Παγκράτι στην Βασιλέως Λάσκου όπου ένας νεαρός υποχρεούται να σοδομιστή από 20 αλλους άντρες έιναι γεγονός !


http://www.adamakismellontologos.gr/index.php/9-2017-03-23-18-29-35/147-t

Στην υπόθεση εμπλέκονται ακόμη ο Αντρέας Ρωμάς άλλο ένα επίλεκτο μέλος της ελληνικής λυκαωνίας και μασόνος !


Και ο Γιώργος Κωρογιάννος από Καλαμάτα , κάτοικος Περιστερίου ο οποίος ενεργεί για το κύκλωμα εκμετάλλευσης αλλοδαπών ανδρών και γυναικών καθώς και ανηλίκων των οποίων αφού κερδίσει την εμπιστοσύνη και εκμαιεύσει στοιχεία που τους αφορούν φροντίζει να τους τάξει εργασία οπότε τον ακολουθούν και εξαφανίζονται !

Δυστυχώς το κύκλωμα εκμετάλλευσης αλλοδαπών ανδρών και γυναικών καθώς και ανηλικων από ότι πληροφορήθηκα μόλις σήμερα από φίλο αστυνομικό, δεν περιορίζεται μόνο στο Aroma Cafe της οδού Γλάδστωνος στην Ομόνοια , ή στο Alkatraz της Λ.Συγγρου , αυτά ειναι η βιτρίνα , η παγίδα !

Αφού κάποιος επιτήδειος κερδίζει την εμπιστοσύνη του θύματος του τάζει λεφτά και δουλειά , πράγμα που έγινε και στην περίπτωση του Hamid Beirut ή Μαρτσέλο που να φανταστείς ότι είναι και λυκάωνας , και όμως παγιδέυτηκε από τον Κορακάκη και την Ροζαλία Αθανασιαδου ότι θα δούλευε στο Cafe ... και τώρα βρίσκεται μαζί με πολλα άλλα άτομα αντρες και γυναικες με παιδιά στριμωγμένοι σε ένα κρυφό οικο ανοχής ,σε διαμέρισμα καπου κοντά στην Πλατεία Κολιάτσου.

Επιμένω πως η αστυνομία γνωρίζει , παρακολουθεί αλλά δεν επεμβαινει παρ' ότι έμαθα ότι στα σαδομαζοχιστικά παιχνίδια που λαμβάνουν χώρα στο χώρο αυτό , κυριολεκτικά πέθαινουν ανθρωποι , από αρρωστημένους σαδιστές !

Δυστυχώς το κύκλωμα αυτό το διαχειρίζονται Έλληνες και μάλιστα και αστυνομικοί , συνταξιοδοτημένοι και μή , κυκλοφορεί πακτωλός χρημάτων και είναι πλάτες υψηλόβαθμου μασόνου από πίσω , πράγματα που επιβεβαιώνει και η ίδια η Ροζαλία Αθανασιαδου που με βοήθησε στο να βρώ μια άκρη στο νήμα αυτό !


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου