Δευτέρα, 9 Ιουλίου 2018


 Η ΜΑΓΕΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΜΥΣΤΗΡΙΟ ΤΗΣ DATURA INOXIA 

Στοιχείο: Νερό
Γυναικείο φύλο
Πλανήτης: Σελήνη

Η Datura, γνωστή και ως jimsonweed, αγαπά να μεγαλώνει σε ξηρούς λόφους, παραμελημένες παρτίδες και τα άγρια και ξεχασμένα μέρη του κόσμου.

Η ενέργειά της υποδηλώνει μια εξωτική και ανυπέρβλητη μάγισσα ή ένα θαυμάσια επικίνδυνο μυστικό.

Είναι μια άγρια βασίλισσα του άλλου κόσμου με πολλά μαγικά πρόσωπα γεμάτα από την γοητεία της !

Πράγματι, οι ιθαγενείς αμερικανικές φυλές ως γνωστό πίνουν ενα φίλτρο που έγινε με τμήμα ρίζας Datura για να προκαλέσει οράματα, εκστατικό χορό, προφητεία και πνευματική ένωση με το Θείο.

Επιπλέον, συνδέεται με όλες τις αλοιφές και τις πομάδες των μαγισσών , η χρήση της ΔΕΝ ΕΝΔΕΙΚΝΥΤΑΙ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΔΕΝ ΓΝΩΡΊΖΟΥΝ ΚΑΛΆ ΤΟΝ ΤΡΌΠΟ ΝΑ ΤΗΝ ΧΕΙΡΙΣΤΟΎΝ !

Ισχυρά τοξική προκαλεί μόνιμες βλάβες στον εγκέφαλο , δημιουργώντας μαλάκινση , προκαλεί οίδημα και φράζουν οι αναπνευστικές οδοί με αποτέλεσμα να δημιουργείται ασφυξία ,και σε αρκετές περιπτώσεις προκαλεί ανακοπή ή έμφραγμα ή μόνιμες καρδιακές βλάβες !

Στην Ελλάδα ευτυχώς παραμένουν ουσιαστικά άγνωστες οι ιδιότητες της και οι μάγισσες το περισσότερο που μπορούν να κάνουν είναι να την κάψουν λέγοντας " Τάντουλα τρελή , Τάντουλα Βουρλισμένη , βούρλισε τον τρέλανε τον " ..... Σε άλλες περιπτώσεις χρησιμοποιείται για ερωτικό τάισμα με σοβαρες ζημιές στην καρδιά των θυμάτων , θυμάμαι μια συνεργάτιδα που είχα την Κα Κούλα ( Αγγελική ) καφετζού πολύ γνωστή με γραφείο μελλοντολογίας σε κεντρικό δρόμο της Γλυφάδας , αυτή ειχε ξεκάνει κόσμο και κοσμάκη με την Ντατούρα που μοίραζε αφειδώς στις πελάτισσες , πάνω από μία φορές κινδύνεψε να συλληφθεί για ανθρωποκτονίες !

Κακώς χρησιμοποιούν Datura για ερωτικά θέματα τέτοια , η φύση του βοτάνου είναι σκοτεινή καθ' όσον ανήκει στην Εκάτη και τον Διόνυσο πράγμα που σημαίνει ότι μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε ξόρκια αγάπης φορτισμένα από τον παροξυσμό της τρέλας του πάθους και της εμμονής.

Στην γκόμενα θα φέρει τον άπιστο σύζυγο , αλλά αν γίνει το ίδιο ξόρκι από την νόμιμη σύζυγό ο άντρας θα πεθάνει !

Οι μαγικές χρήσεις της σχεδόν πάντα περιλαμβάνουν διανοητικές ιδιότητες.

Ωστόσο, η Datura τείνει να συσχετίζεται με πιο σκοτεινή ή οδυνηρή μαγεία, πιθανώς λόγω του πόσο επικίνδυνο και απρόβλεπτο φυτό είναι.

Από καιρό πίστευω ότι θα μπορούσε κανείς να αποκτήσει ως δώρα, σοφία και δύναμη από το φυτό.

Είναι γνωστό ότι παρέχει το αίσθημα της πτήσης ή τη δυνατότητα να μεταμορφώσει το curandero (σαμάν) ή τουλάχιστον το πνεύμα του / της σε ένα πουλί ή άλλο ζώο, μερικές φορές ένας λύκος ή ένα κογιότ ή πάνθηρα για αυτό και χρησιμοποιούταν παγκόσμια από αρχαιοτάτων χρόνων.

Μία περιγραφή αυτού του γεγονότος δίνεται από τον Carlos Castaneda, ο οποίος περιγράφει πώς ένας Yaqui Shaman, ο Don Juan Matus, τον διδάσκει να κάνει μια αλοιφή πτήσης από τη ρίζα Datura και το λίπος των αγριόχοιρων.

Μετά την εφαρμογή της αλοιφής στο σώμα του ακολουθησε ενα αστρικό ταξιδι στο οποίο έχει ένα όραμα για τον εαυτό του σαν ένα πουλί, που πετάει πάνω από τη γη , συγκεκριμένα κοράκι.

Το Datura έχει ισχυρή σχέση σε πολλούς πολιτισμούς με τον άνεμο και γενικά το στοιχείο του αέρα, αλλά και το στοιχείο του νερού.

Στο πλαίσιο μιας τελετής βροχής οι ιερείς Zuni πηγαίνουν στην έρημο τη νύχτα και πασπαλίζουν μια μικρή ποσότητα ξηρής σκόνης ρίζας Datura στα μάτια και το στόμα τους. Κάνοντας αυτό είναι σε θέση να επικοινωνούν με τον κόσμο των πτηνών, επιτρέποντας έτσι στα πουλιά να ακούν τα τραγούδια και τις προσευχές τους και να φέρνουν βροχή.

Μεταξύ των ευρωπαϊκών παραδόσεων μπορεί κανείς να βρει είτε ένα είδος Datura ή ένα άλλο από την οικογένεια Solanaceae ως πρωταρχικό συστατικό στην αλοιφή της πτήσης της παραδοσιακής μάγισσας.

Η datura και οι συγγενείς τους (Nightshade, Mandrake, Henbane, Tobacco κ.λπ.) από καιρό συνδέονται με αίσθηση πτήσης.
Παρόμοια με τον Σαμάν που μετατρέπεται σε πτηνό μετά τη λήψη Datura.


Μια τυπική τέτοια αλοιφή περιέχει κάποιο μείγμα από τα ακόλουθα συστατικά: Aconite, λίπος / λάδι, αιθάλη, Belladonna, Cinquefoil, Κάνναβη, Hellebore, Hemlock, Mandrake, Παπαρούνα Οπίου, Datura, Καπνός, Μαϊντανός.

Η ιδέα είναι ότι οι μάγισσες στη συνέχεια χρησιμοποίησαν τη σκούπα (σκούπα) για να χρίσουν τα γεννητικά τους όργανα (μεμβράνες βλέννας) .

Η Ανακάλυψη της Μαγείας του Reginald Scat από το 1584 περιγράφει μερικές συνταγές, συμπεριλαμβανομένης μίας που απαιτεί μπελαντόνα μεταξύ άλλων πιο ασυνήθιστων συστατικών, όπως το αίμα νυχτερίδας.


Οπως και να έχει , μην χρησιμοποιείτε για κανένα λόγο οποιαδήποτε συνταγή φέρει περισσότερα από ένα τοξικά υλικά , σας διαβεβαιώνω ότι θα έχετε σοβαρό πρόβλημα υγείας , ο μάγος δεν βαφτίζεται από μόνος του επειδή βαριόταν και τον βάρεσαν τα νευρωτικά του συμπλέγματα , ο μάγος μετά από διαδικασία και κυρίως την χρήση δηλητηρίων έχει αναπτύξει μια σωματική δραστηριότητα που παράγει φυσικά αντίδοτα στις επικίνδυνες ουσίες που χρησιμοποιούνται.

Παλιότερα είχα αναρτήσει την δική μου εμπειρία από την μαγική χρήση της Datura , ακολουθείστε τον σύνδεσμο.
http://www.adamakismellontologos.gr/index.php/9-2017-03-23-18-29-35/173-rashid

ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ: Δεν συνιστώ να καταναλώνετε κανένα μέρος του φυτού , καθώς είναι εξαιρετικά τοξικό.
Αλλά μπορείτε να χρησιμοποιήσετε datura στη μαγεία σας: η δική της δόνηση είναι πολύ ισχυρή και μπορεί να χρησιμοποιηθεί αποτελεσματικά για οποιονδήποτε από τους ακόλουθους μαγικούς στόχους.

Astral Travel (Aστρικό ταξίδι)
Για βοήθεια με τα αστρικά ταξίδια, βάλτε τέσσερις σταγόνες αιθέριο έλαιο Datura κάτω από τη γλώσσα. Για αστρικά ταξίδια στον ύπνο σας, μπορείτε να το κάνετε αυτό πριν ετοιμαστείτε για το κρεβάτι. Εναλλακτικά, βάλτε
μια τσάντα γοητείας γεμάτη με αποξηραμένα ή φρέσκα φυσικά φύλλα και άνθη κάτω από το μαξιλάρι σας.

Απόκρυψη και αόρατο
Εάν θέλετε να αποκρύψετε τις εκπομπές σας από άλλους μάγους ή για να μην μπορούν λυκάωνες και άλλοι εωσφορικοί να δούνε το μυαλό σας ή για να αποκρύψετε τις σκέψεις, τα κίνητρα ή τις ενέργειές σας για οποιονδήποτε λόγο ή αν θέλετε να καταστήσετε τον εαυτό σας όσο το δυνατόν πιο αόρατο, σκεφτείτε να εκτελέσετε ένα τελετουργικό Duratura όπως αυτό: φρέσκο φυσικό άνθος τυλίξτε το σε καθαρό, λευκό βαμβακερό ύφασμα μαζί με πυρίτη σιδήρου.
Δέστε το με μαύρη κορδέλα ή κορδόνι. και μεταφέρετε το μαζί σας για όλη τη διάρκεια της μέρας.


Διακρίσεις
Σε μια κατάσταση όπου πρέπει να διακρίνετε τα αληθινά κίνητρα των άλλων ανθρώπων, τοποθετήστε ένα φύλλο DATURA και ανθούς σε μια μικρή τσάντα γοητείας μαζί με έναν αιματίτη. Κρατήστε την τσάντα και στα δύο χέρια και φορτώστε την με την πρόθεσή σας. Κρατήστε το στην τσέπη σας ή αλλού .

Μαντεία
Λέγεται ότι οι Ίνκας καθώς και το δελφικό μαντείο ενσωμάτωσαν την datura σε τελετουργικό έργο γύρω από τις προφητείες τους. Ομοίως, μπορείτε να την χρησιμοποιήσετε για να βοηθήσετε το έργο μαντείας σας (π.χ. ταρώ, I Ching, κρυστάλλινη σφαίρα, κλπ). Για παράδειγμα, προτού ξεκινήσετε, μπορείτε να τοποθετήσετε μια πολύ μικροσκοπική πρέζα αποξηραμένων φύλλων και λουλουδιών datura σε λίγο νερό σε έναν καυστήρα potpourri .
Ή, για να διατηρήσετε τη σαφήνεια των προβλεπόμενων σας και να αυξήσετε την ισχύ της τράπουλας σας, ράψτε μια τσάντα hoodoo
Καθώς το κάνετε, ράβετε ένα αποξηραμένο και πιεσμένο φύλλο δέντρου στην επένδυση. Χρησιμοποιήστε το για να αποθηκεύσετε τις κάρτες ταρώ.!Medium Evans Adamakis ~£~×


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου