Τρίτη, 10 Ιουλίου 2018

★ Compendium rarissimum totius Artis Magicae sistematisatae per celeberrimos Artis hujus Magistros. ★

By medium Evans Adamakis ~~~~• ( 1775 )Compendium rarissimum totius Artis Magicae sistematisatae per celeberrimos Artis hujus Magistros. ★

By medium Evans Adamakis ~~~~• ( 1775 )

Βιβλίο δαιμονολογίας ( Grimoire ) του 1775 με εικόνες δαιμόνων και μαινάδων * Σημειώσεις σε λατινικά και γερμανικά.

Μία ακόμη εκδοχή ενός μαγικού βιβλίου που υπάγεται στον γενικό και εντελώς αόριστο όρο " Σολομωνική " , ουσιαστικά καμία σχέση δεν εχει με τον Σολομώντα αν και μέσα στο βιβλίο παρουσιάζονται κάποιες γνώριμες μορφές από την Goetia .

Το βιβλίο όπως και πολλά άλλα παρόμοια ( π.χ το βιβλίο των πνευμάτων του Πάπα Ονωρίου του Αντιχρήστου ) έχει έντονη επιρροή από την αρχαία Ελλάδα για αυτό και βλέπουμε στις δαιμόνισες μορφές μαγισσών και μαινάδων.


Δείτε σχετικά :
http://www.adamakismellontologos.gr/index.php/9-2017-03-23-18-29-35/182-lucifer-lucifuge-rofocale

Μέχρι σήμερα επίτηδες υπάρχει παραπληροφόρηση σχετικά με την Σολομωνική και τα περιεχόμενα της , ο λόγος είναι ότι η Σολομωνική ουσιαστικά είναι ένα μικρό κομμάτι της σύγχρονης επικλητικής μαγείας ή οποία κατά το μεγαλύτερο μέρος της αποτελείται από τελετουργικό το οποιο είναι καθαρά αρχαιοελληνικής προέλευσης !

Ουσιαστικά πρόκειται για μία βόμβα στα θεμέλια της Χριστιανικής κοινωνίας που βασισμένη στον προ - Χριστού Χριστιανό Αριστοτέλη ( αν και Λυκάωνας ) βασίζεται στην ύπαρξη και την δύναμη ενός Σατανά οποίος δεν υπάρχει στην αρχαία Ελλάδα .

Οι αρχαίοι Έλληνες δεν είχαν την ίδια σκέψη και άποψη για την ηθική , το Θείον , και την αρετή με αυτήν που σήμερα μας επιβάλλεται να πιστέυουμε.

Η εικόνα επιβάλλεται να είναι ατσαλάκωτη !

Χαρακτηριστικό παράδειγμα αυτό της Αλεξανδρινής Φιλοσόφου και μαθηματικού Υπατίας η οποία ήταν ιέρεια του Λυκείου Διός , όπως και ο Αριστοτέλης ήταν διδάσκαλος ΕΝΤΟΣ ΤΟΥ ΙΕΡΟΥ ΤΟΥ ΛΥΚΕΊΟΥ ΑΠΟΛΛΩΝΑ !

Φυσικά και στις δύο περιπτώσεις τεχνιέντος οποιαδήποτε σχέση με τους λύκους παραβλέπεται για τον απλούστατο λόγο ότι Λύκειος θα γίνει από τους Ναϊτες Luc και θα μετατραπεί στα γριμμόρια ως Lucifer .

Άλλωστε ο ίδιος ο Ιωάννης στην Αποκάλυψη ταυτίζει τον Λύκειο Δία με τον Σατανά του οποίου ο θρόνος βρισκόταν στην αρχαία Πέργαμος.

Έτσι λοιπόν η κατηγορία του χριστιανικού όχλου ότι η Υπατία υπήρξε " Μαγγανέυτρια" δηλαδή σατανίστρια οπως θα ονομαζόταν σήμερα φυσικά και ήταν αληθινή , τα ίδια τα κείμενα όπως αυτό στις εικόνες φανερώνουν την αρχαιότητα που επιμελώς κρύβουν για τους κοινωνικούς και θρησκευτικούς λόγους .Βιβλίο δαιμονολογίας ( Grimoire ) του 1775 με εικόνες δαιμόνων και μαινάδων * Σημειώσεις σε λατινικά και γερμανικά .
Σελίδες σε κίτρινο χαρτί !Σελίδες σε γκρίζο χαρτί !Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου