Τρίτη, 3 Ιουλίου 2018

★ ΠΕΝΤΑΛΦΑ & Η ΣΦΡΑΓΙΔΑ ΤΟΥ ΣΟΛΟΜΩΝΤΑ ★


Το Λεμέγεθον είναι ένα αυτόνομο κείμενο του 17 αιώνα με περιεχόμενο που αφορα καθαρα την επικλητική μαγεία και
αποκλειστικά τον Κάτω Κόσμο  , για το λόγο αυτό δίνει πολυ σημασία σε λεπτομέρειες της ανυπόστατης επί της ουσίας ιεραρχίας των καταχθονίων πνευμάτων !

Ενδιαφέρον παρουσιάζει η ομοιότητα της γραφής του κειμένου με το ύφος και τις κουραστικές επαναλήψεις του που μοιάζει πάρα πολύ με το ύφος γραφής της Αποκάλυψης του Ιωάννη .

Φυσικά δεν θα πίστευα ποτέ ο Ιωάννης της Πάτμου με τον μαθητή του Πρόχορο ασχολήθηκαν ποτέ με την μάυρη μαγεία , εδώ ίσως η αγαπημένη μας ηθοποιός Shirley maclaine η οποία ισχυρίζεται ότι από αναδρομή σε προηγούμενες ζωές με την βοήθεια υπνωτιστή ανακάλυψε ότι ήταν ο μαθητής του Ιωάννη ο δεκαεξάχρονος Πρόχορος να μπορούσε να μας διαφωτίσει περισσότερο επί του θέματος .

Επειδή ομως έχουμε δεί κατ' επανάληψη αρχαία αιγυπτιακά μαγικά κείμενα και ελληνικά να εκχριστιανίζονται σε μια νύχτα , δεν θα ήταν περίεργο αν ο Ιωάννης βρήκε έτοιμα τα κείμενα , τα οποία φυσικά ανήκαν σε κάποιο Έλληνα μάγο.

Σύμφωνα λοιπόν με τα στοιχεία που εχουμέ από την εκκλησιαστική εκδοχή της ιστορίας , πραγματικά εκείνη την εποχή που πήγε ο Ιωάννης εξόριστος στην Πάτμο , εκεί όντως ζούσε και δρούσε ένας μεγάλος μάγος ο οποίος μάλιστα λατρευόταν ως θεός γιατί μπορούσε να κάνει θάυματα .

Το όνομα του ήταν Κύνωψ , δηλαδή Κυνοκέφαλος .Info : http://www.pigizois.net/afieromata/peri_tou_magou_kinopos.htm

Στο τέλος της ιστορίας ο Κύνωψ χάνεται στην θάλασσα και ο Ιωάννης μένει στην ιστορία ως ο συγγραφέας της περιβόητης Αποκάλυψης !

Επανέρχομαι στο Λεμέγεθον που παρεπιπτώντος είναι λέξη ελληνική από το μέγαθος που στα νέα ελληνικά γίνεται μέγεθος  και στην αρχική του έννοια σημαίνει " Μέγιστος "

Σύμφωνα λοιπόν με το κείμενο αυτό που ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΣΟΛΟΜΩΝΤΑ  όταν επικαλούμαστε τα πνέυματα του Κάτω Κόσμου τα μαγικά σχήματα που μας χρησιμέυουν για να προστατευτούμε και για να τα προστάζουμε είναι δύο , η ΠΕΝΤΑΛΦΑ και η ΣΦΡΑΓΊΔΑ ΤΟΥ ΣΟΛΟΜΩΝΤΑ  .


Η Πεντάλφα ουδέποτε φανερώθηκε στον Σολομώντα , ήταν ομως γνωστό σύμβολο στους αρχαίους Αιγυπτίους που το συσχέτιζαν με τον Κρόνο , ενώ οι Έλληνες με την Νέμεσις.


Ο συσχετισμός γίνεται πολύ απλά αν διαβάσετε τα στοιχεία που σας δίνω εδώ :

Πρώτον βρισκόμαστε στην εποχή του Κρόνου , αυτό το τονίζω και θα δείτε παρακάτω γιατί - οπότε και θα δωθεί η απάντηση στο ερώτημα αν ο ☀️ Ήλιος μας έχει δίδυμο άστρο -

Κατ' αρχήν ο πλανήτης Κρόνος κατά τους αρχαίους αιγυπτίους και ο αστέρας της Νεμέσεως ταυτίζονταν εκείνες τις εποχές .

Henri Estienne · 1572


... πολλά γέγονε πολλοίς Αιγυπτίους γαρ και"Ελλησι (ο Φαίνων) του Κρόνου ο αστήρ, καίτοι αμανρότατος ( obscurissimus) ών λέγεται, αλλά παρ' "Ελλησι μεν κατά εύφημον λέγεται ούτω, παρά δε Αιγυπτίοις Νεμέσεως


Ολόκληρο το κείμενο μπορείτε να το διαβάσετε εδώ :

SFNLAAAAcAAJ&pg=RA3-PR320&lpg=RA3-PR320&dq=Αστηρ+Νεμεσεως&source=bl&ots=RatL9hoS4G&sig=Be0OclCSkVSo3tdGTKFh_kmifKo&hl=el&sa=X&ved=2ahUKEwje3cTLlYTcAhXDkiwKHXV0BCsQ6AEwAXoECAQQAQ#v=onepage&q=Αστηρ%20Νεμεσεως
**********************************************************************************

Μελετώντας τους μύθους πάνω στους οποίους βασίστηκαν οι αρχικές θρησκείες αποκτούμε μια ξεκάθαρη εικόνα της μορφής του Ηλιου και των ταξιδιωτών στα άστρα θεών , της οποίας το γενικό περίγραμμα έχει ως εξείς:

Εν αρχή ήταν ένας κόσμος " αλλού" εκεί όπου θεοί και άνθρωποι περπατούσαν μαζί , οι " θεοί" εκείνες τις εποχές κατέβαιναν στην γή με τα σώματα τους.
Εξ' αιτίας της απληστίας των αρχαίων μάγων ο κόσμος εκείνος καταστράφηκε απο κοσμική έκρηξη.

Στην αρχαια Μεσοποταμια εμφανιζονται 3 διαφορετικα διαδοχικα σύμβολα για τον θεο Ηλιο , πράγμα που θα έπρεπε να έχει οδηγήσει τους επιστήμονες στην ανακάλυψη/ αποκάλυψη  ότι υπήρξαν διαδοχές στους θεούς και στην σχέση τους με τους ανθρώπους ή οτι άλλο βρισκόταν επι της γής τότε , κατά την διάρκεια 3 διαφορετικών ήλιων.
Στην επάνω εικόνα μια ακκαδική σύνοψη των τριών ήλιων της γης.
Πρώτος είναι ο ήλιος που μοιάζει με μάτι εξού και η λέξη Ορά ( Βλέπω) απο την οποία θα βγεί το όνομα του θεού Ρα στους αρχαίους αιγύπτιους οι οποίοι έχουν εκείνη την εποχή το ίδιο συμβολο πού συναντάται και στην Μεσοποταμία για τον θεο Σαμάς ( Αρχάγγελος Σαμαέλ ο εκπεσών ).
 ( Σαμάς με ήλιο - μάτι στο μέσο των Πλειάδων)

 Πλειάδες.Ο Δεύτερος ήλιος παρουσιάζει την μορφή ενος ρόδακα και βρίσκεται πάνω απο τις 3 τελείες που είναι τα άστρα της ζώνης του Ωρίωνα.Ο τρίτος Ηλιος παρουσιάζει ένα οκταπέταλο άνθος ή σχήμα παρόμοιο με αυτό που χαρακτηρίζει τον πλανήτη Αφροδίτη ο οποίος διακρίνεται πισω ψηλα ανάμεσα στις μορφές μία εκ των οποίων είναι παράξενη και δείχνη να πέφτει απο την Αφροδίτη .


Απο εκείνη την εποχή ξέρουμε τον σημερινό θεό των Χριστιανών του οποίου το όνομα είναι ΣΑΒΑΩΘ απο το Shaba που θα πεί " πρωϊ' και αναφέρεται στην Αφροδίτη ως πρωινό άστρο.

Κατα τίς "Κυρανίδες" ήταν το πνεύμα της Πέμπτης , ενώ ο πολεμικός Τετραγράμματος Ιεχωβά των Ιουδαίων ήταν ( και είναι ) το πνεύμα της Τρίτης.

Τέκνα του Σαβαώθ ήταν ο ΙΑΩ
 ( ΙΑΚΧΟΣ) και ο ΙΑΕ ή Άνου η Ελ ( Ο ΩΝ) ,  ο αρχαιοελληνικός θεος Ήλιος , και αρχαιοαιγυπτιακος Ρα.

Απο τον ΙΑΕ ( Ήλιος , Άνου , Ελ  ) που η μορφή του ήταν αυτή ενος λιονταριού γεννιούνται: ή Κίρκη  , η Σεχμέτ ( μάτι του Ρά) και η Μπαστ ( Ψυχή του Ρα) , ή Λίλιθ ( Όψη της Σεχμέτ) και τα αδέρφια της Ονοσκελής , ο Ορνίας και το Λεοντόκέφαλο κτήνος Άζάγκ ο ένας εκ των εφτά δυνάμεων ιδρυτών της κόλασης.
( Galu Azang)

Συμπερασματικά λοιπόν θεωρώ οτι η εποχή στην οποία αναφέρονται τα grimoire είναι η εποχή του Κρόνου άλλωστε το λεγόμενο άστρο της Νεμέσεως ή ερυθρά αντεστραμμένη πεντάλφα είναι η ίδια που συναντάμε μέχρι σήμερα στον σατανισμό και δεν είναι τυχαίο που επίσης ονομάζεται Κεφάλι του Τράγου , όταν ο ίδιος ο Κρόνος συμβολίζεται ως Κριός του οποίου φέρει και τα κέρατα !Και ο Δίας Κρονίδης έχει τα χαρακτηριστικά κέρατα του πατέρα του.Επαναλαμβάνω ότι είμαστε στην εποχή του Κρόνου δηλαδή της πρώτης δημιουργίας του κόσμου σε αρμονία .
Αυτό το σχέδιο της δημιουργίας , Ο ΝΌΜΟΣ ή ΜΈΓΙΣΤΗ ΣΦΡΑΓΊΔΑ κρυπτογραφείται στην απλή απλούστατη για τους αδαείς μορφή της ΠΕΝΤΑΛΦΑΣ , που δεν είναι τίποτα περισσότερο από τον ΜΕΣΟ & ΑΚΡΟ ΛΟΓΟ αποτυπωμένο γεωμετρικά.

Για λεπτομέρειες επί του θέματος και ανάλυση μπορείτε να διαβάσετε :

Κλοπὴ Συμβόλων – Πεντάκτινος Ἀστὴρ ἤ Πεντάλφα

https://filonoi.gr/2013/04/10/f-kloph-symbolon-pentaktinos-asthr-h-pentalfa/


Έτσι λοιπόν θεωρώ ότι όποιος και άν πρωτοέγραψε το Λεμέγεθον δεν ήταν χριστιανός και δεν ήταν Εβραίος αλλά καθαρά έλληνας ή αιγύπτιος.

Ας επανέλθουμε στα ίδια αυτά σχήματα που είπαμε ότι είναι η ΠΕΝΤΆΛΦΑ


Και δέυτερον η υποτιθέμενη ΣΦΡΑΓΊΔΑ ΤΟΥ ΣΟΛΟΜΩΝΤΑ.Αμφότερα τα σχήματα πρέπει να σχεδιαστούν με μελάνι από το αίμα παρθένου μάυρου κόκορα πάνω σε άπιαστη περγαμηνή νύχτα που το φεγγάρι ανατέλλει στην παρθένο , ΜΟΝΟ σε μία νύχτα ΣΑΒΒΑΤΟ ή ΤΡΙΤΗ ( Πάλι γυρνάμε στον Κρόνο και τον Άρη).

Το λιβάνι που πρέπει οπωσδήποτε να χρησιμοποιήσετε σε αυτήν την τελετουργία είναι φτιαγμένο από Στύψη , ξύλο Κέδρου , αλόη ( δυσωσμο ρετσίνι μαύρου χρώματος που χρησιμοποιούσαν οι Αιγύπτιοι στο βαλσαμωμα) και ρετσίνι από πεύκο.

Τα φυλαχτά αυτά παραμένουν κρυμμένα και μυστικά .

Και τι γίνεται με τα φυλαχτά αυτά που κυκλοφορούν στο εμπόριο ?
Με μια λέξη ελληνική " Σκουπίδια " !
Η συγκεκριμένες πεντάλφα δεν χαράσονται σε μέταλλα , όταν κανουμε τελετή αφαιρούμε όλα τα μέταλλα από επάνω μας γιατί τραβανε την αρνητική ενέργεια.

Έχω δει χρυσό σταυρό να σπάει σε τρία κομμάτια , εμένα μου εχουν πολλάκις κοπή ασημενιες αλυσίδες λαιμού και χειροπέδες !

Όταν λοιπόν συναντάτε φυλαχτά σαν αυτό της εικόνας κάτω με μεταλλικές πεντάλφες Σολομωνικής
..γελάστε και προχωρήστε παρακάτω , αυτά είναι για αυτούς που δεν ξέρουν τι πραγματικά συμβαίνει με την μαγεία!
Medium Evans Adamakis ~~~~°

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου