Τετάρτη, 11 Ιουλίου 2018

          € ΞΟΡΚΙ ΓΙΑ ΝΑ ΓΕΜΊΣΕΙ ΤΟ ΠΟΡΤΟΦΌΛΙ €

Ένα ακόμη έυκολο και αποδοτικό ξόρκι το οποίο μπορεί να τραβήξει τις δυνάμεις της αφθονίας και του πλούτου κάνοντας το πορτοφόλι σας να γεμίζει σταθερά είναι αυτό εδώ :

Γίνεται την πρώτη νύχτα μιας νέας σελήνης την ώρα που το φεγγάρι είναι ορατό στον ορίζοντα.

Τα υλικά με τα οποία θα εργαστείτε πρέπει οπωσδήποτε να είναι ξαστρισμένα και μελετημένα .

Υλικά :

Αιθέριο έλαιο Πέυκο
Κανέλα σκόνη
Μοσχοκάρυδο τριμμένο
Ασημένιο κερί
Ασημένιο κουτάλι
3 νομίσματα


Το ξόρκι είναι απλό αλοίψτε το κερί με το έλαιο πέυκου.
Βάλτε την σκόνη από τα βότανα σε ένα μπολ γυάλινο και αρχίστε να ανακατεύετε αργά δεξιόστροφα απαγγέλοντας είτε ψαλμό του Δαυίδ για χρήματα ή καποιο άλλο ξορκι ευημερίας.

Από το βιβλίο λευκής μαγείας που μπορείτε να προμηθευτείτε από εμένα με τηλεφωνική παραγγελία στο 215 555 7893  .

* http://www.adamakismellontologos.gr/index.php/13-products/156-2018-02-04-20-29-59

Σχεδιάστε με την μέθοδο που αναγράφεται στο βιβλίο το φυλαχτό της εικόνας κάτω .
Ανάψτε το κερί και τοποθετήστε το επάνω στο σχέδιο όπου θα το αφήσετε να κάψει για μία ώρα τουλάχιστον .

★ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑθΕΤΕ ΑΝ ΕΠΙΑΣΕ ΤΟ ΞΟΡΚΙ ★

Αφού έχει γίνει το ανακάτεμα στις σκόνες και όσο το κερί είναι αναμένω ρίξτε τα νομίσματα τρείς ή εννιά φορές όπως παίζεται το μπαρμπούτι μπροστά σας .

Αν πέσουν δύο κεφάλια ( Κορώνα) και ένα γράμματα το ξόρκι έπιασε .
Αν πέσουν 3 γράμματα δεν είναι διόλου καλός οιωνός .
Αν πέσουν 3 κορώνες τύχη σας περιμένει από άλλους ή από τυχερό παιχνίδι.
Αν ειναι δύο γράμματα και μία κορώνα , το ξόρκι έχει γυρίσει ανάποδα.

Να θυμάστε να τονίζεται στην προσευχή ή στο ξόρκι σας ότι τα χρήματα ΔΕΝ ΠΡΈΠΕΙ ΕΠ' ΟΥΔΕΝΙ ΛΟΓΟ ΝΑ ΠΡΟΕΛΘΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ ΘΑΝΑΤΟ Η' ΤΗΝ ΔΥΣΤΗΧΙΑ ΚΑΠΟΙΟΥ γιατί η αρνητική ενέργεια θα χτυπήσει με καρκίνο και ατυχία και το άτομο που έκανε αυτήν την αδικοπραγία και τα άτομα που είναι μαζί του , οικογένεια , παιδιά !

Πέρνουμε λίγη σκόνη και την ρίχνουμε πάνω στο φυλαχτό το οποίο αφού περάσει τρείς φορές πάνω από την φλόγα του κεριού το τοποθετούμε σε πράσινο φανελένιο σακουλάκι πάνω στο οποίο έχουμε ζωγραφίσει το σήμα του € ή μία κορώνα όλα με χρυσό χρώμα.

Κουβαλάμε αυτό το φυλαχτό πάντα στο πορτοφόλι !
Αυτό το φυλαχτό μπορεί επίσης να κρατηθεί σε συρτάρι με τραπεζικές δηλώσεις ή παρόμοια οικονομικά έγγραφα.


Medium Evans Adamakis ~~~~•

 •  
  Έίχα ακούσει από την κολλητή μου φίλη και πελάτισσα του γραφείου μελλοντολογίας medium του κου Evans Adamakis  το πόσο δυνατό μυαλό είναι και ειδικά σε θέματα ερωτικής επαναφοράς , σκέφτηκα να δοκιμάσω την τύχη μου με το φυλαχτό , και δηλώνω ενθουσιασμένη !
 •  
 •  
  Αναρωτιέμαι πώς λειτουργεί κάτι τέτοιο?
 •  
  Έχω ένα τέτοιο φυλαχτό χρημάτων αγορασμένο από το γραφείο μελλοντολογίας Ευαγγέλου Αδαμάκη.
 •  
  Από την ιστοσελίδα    http://www.adamakismellontologos.gr/index.php/2017-03-22-21-12-38/79-2017-03-23-21-26-11  το παράγγειλα  για να το δοκιμάσω!


 •  
  ♥ Καλησπέρα , για άμεση ερωτική επαναφορά αγαπημένου προσώπου ακόμα και μετά από 8 ολοκληρα χρόνια διαζευγμένοι μέσα σε λίγες μέρες , εχέμυθα , σίγουρα και 100% αποτελεσματικά ΜΟΝΟ ΕΝΑΣ είναι ο Μαίτρ του είδους , Medium Evans Adamakis !
 •  
  Απίστευτο! Λειτουργεί πραγματικά!
 •  
  Είναι πραγματικά τόσο απλό; Δεν χρειάζεται να κάνεις τίποτα άλλο;
 •  
  Φυσικά ....Αυτό έμαθα από τη δική μου εμπειρία !
 •  
   Αποτελεσματικό με εγγύηση , δοκίμασα την σφραγίδα Αγγελων και είδα αποτελέσματα μέσα σε μια μόλις εβδομάδα !

 •  
  Αυτός είναι ο μόνος έλληνας μελλοντολόγος που τα αξίζει τα λεφτά του! Όταν μου πούλησε την σφραγίδα του πλουτυ την φόρεσα στο λαιμό μου σαν κόσμημα.         Πριν δύο μέρες περπατούσα στην Κόρινθο σε κάτι ελαιώνες με αρχαιες πετρες και κάτω βρήκα ένα χρυσό βραχιόλι. Το πήγα σε έναν χρυσοχόο για να το πουλήσω. Αντί, όμως, να με πληρώσει αμέσως, ο χρυσοχόος κάλεσε τον κο Μιχαλαρια για να με οδηγήσει στο γραφείο του όπου πληρώθηκα μια περιουσία! Όπως αποδείχτηκε, το βραχιόλι αυτό ήταν αρχαίο, ήταν μεγάλης ιστορικής αξίας και ξεθάφτηκε εντελώς τυχαία.
 •  
  Έμαθα για την σφραγίδα του πλούτου , και το ξόρκι από την αδερφή μου , πήγα και εγώ στο γραφείο μελλοντολογίας του medium Evans Adamakis έμεινα με το στόμα ανοιχτό!
 •  
  Κορίτσια, οι ιστορίες σας με ενέπνευσαν πραγματικά! Ανυπομονώ να επισκεφτώ και εγώ το γραφείο μελλοντολογίας του medium Evans Adamakis !
 •  
  Άλλη μια θετική κριτική για τον  medium Evans Adamakis !  Το γραφείο μελλοντολογίας πρώτο προέβλεψε επιτυχώς την άνοδο και τελική επικράτηση του νέου αμερικανού προέδρου κου Donald John Trump ο οποίος είχε ως πελάτης συμβουλευτεί το γραφείο .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου