Τετάρτη, 11 Ιουλίου 2018

     ♥ ΞΟΡΚΙ ΤΟΥ ΠΟΘΟΥ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ ♥Ένα πολύ ισχυρό ξόρκι αγάπης , ένωσης , επανασύνδεσης είναι αυτό εδώ το οποίο όσο έυκολο και αν φαίνεται δεν είναι διόλου γιατί λειτουργεί με την δύναμη του ψυχικού μαγνητισμού και μόνο , τα παρελκόμενα έχουν βοηθητικό χαρακτήρα.


Το συγκεκριμένο ξόρκι ενισχύει την αμοιβαία αγάπη , και μόνο εφ' όσον αυτή υπάρχει αυτό λειτουργεί.

Υλικά:
Ροζ κερί
Λάδι Αβοκάντο
Ροζ χαρτί

Μία νύχτα γέμισης αρχίζετε την επάλειψη του κεριού με το λάδι αβοκάντο , χαράξτε επάνω του το όνομα της αγάπης σας και μετά με αίμα λευκής περιστεράς ή σαφράνι και ροδόσταμο με αίμα δικό σας γράφεται το όνομα του ή τής στην δεξίά γωνία του χαρτιού πρώτα και μετά στην αριστερή , μέσα στο χαρτί τυλίξτε κάτι δικό του και κάτι δικό σας .Ξόρκια αγάπης υπάρχουν πολλά που μπορείτε να πείτε , ακόμη και στίχους από το Άσμα Ασμάτων καθώς βάζετε φωτιά στο χαρτί με την φλόγα του κεριού και κάθεστε σε μια καρέκλα μπροστά σε παράθυρο .

Κλείστε τα μάτια και επικεντρώσετε την προσοχή σας στην ίδια την αναπνοή σας , αισθανθείτε την κίνηση του αέρα καθώς εισέρχεται και καθώς εξέρχεται από μέσα σας , αθέλητα την προσοχή σας θα κερδίσουν οι χτύποι της καρδιάς και θα αισθάνεστε μια εσωτερική ταραχή ή θερμοκρασιακή αλλαγή.

Σκεφτείτε το αγαπημένο σας πρόσωπο , στιγμές που σας έμειναν χαραγμένες στο μυαλό , μικρά απλά όμορφα πράγματα που κανένας άλλος άνθρωπος δεν τα καταλαβαίνει και δεν τα έχετε ποτέ μοιραστεί με κανέναν άλλο.

Αφήστε την αγάπη να εκδηλωθεί ακόμα και με κλάματα ή με μια πλυμμήρα ευτυχίας .

Καθίστε οσό αντέχετε .
Το κερί πρέπει οπωσδήποτε να καεί ολόκληρο .
Τα απομεινάρια τα μαζεύετε και τα βάζετε σε κόκκινο χαρτί το οποιό κρατάτε ως φυλαχτό για 8 μερόνυχτα μακριά από αδιάκριτα βλέμματα και ξένα χέρια.

Ποτέ δεν θα μιλήσετε για αυτό το τελετουργικό , ούτε θα δειξετε σε φίλους το φυλαχτό σας το οποιο θα πρέπει την εννάτη μέρα να πεταχτεί σε θάλασσα ή ποτάμι !

Εναλλακτικά δείτε ανάλογη συνταγή εδώ :

★ http://www.adamakismellontologos.gr/index.php/10-free-spells/114-2018-02-04-14-59-36

★http://www.adamakismellontologos.gr/index.php/10-free-spells/129-a
Medium Evans Adamakis ~~~~•

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου