Παρασκευή, 20 Ιουλίου 2018


     ★ ΔΑΙΜΩΝΑΣ ΒΕΧΕΜΩΘ ( Ο  ΙΠΠΟΠΌΤΑΜΟΣ ) ★

* https://en.m.wikipedia.org/wiki/Behemoth

* http://www.occultopedia.com/b/behemoth.htm

Μπεχεμώθ ή Βεχεμώθ άλλο ένα δάνειο των Εβραίων από τα αρχαία αιγυπτιακά μαγικά κείμενα , σήμερα είναι δύσκολο να καθοριστεί τι εστί η λέξη Βεχεμώθ ( αν και σημαίνει Ιπποπόταμος) λόγο του ότι οι ιποπόταμοι είναι ζώα της Αφρικής πράγμα που σημαίνει ότι οι Εβραίοι και άλλοι μεταφραστές των κειμένων , και κυρίως οι μεταφραστές στα μοναστήρια της Ευρώπης στα ύστερα μεσαιωνικά χρόνια που δεν είχαν δεί ποτέ ιπποπόταμο αδυνατούσαν να περιγράψουν την μορφή του , ή ακόμα και να κατανοήσουν τον ρόλο του που μόνο μέσα στην Αιγυπτιακή Βίβλος των νεκρών ξεκαθαρίζει εφόσον πρόκειται για ένα πολύ ισχυρό δαίμονα που δρά μόνο στο πνευματικό - αστρικό πεδίο !

Μελετώντας τι κυκλοφορεί στο διαδίκτυο σήμερα σχετικά με τον Βεχεμώθ , και στα βιβλία δαιμονολογίας η ημιμάθεια ξεπερνά τα όρια της γελοιότητας !
Ο κάθε ένας γράφει ότι θέλει !

Αλλοι υποστηρίζουν ότι ο Βεχεμώθ ήταν δεινόσαυρος !
Άλλοι ότι είναι φίδι !
Άλλοι πιο ψαγμένοι τον ταυτίζουν με την Άμμιτ ( ψυχοφάγο ) το κτήνος που παρίσταται κατά την δίκη της ψυχής στην αρχαία αιγυπτιακή Βίβλος των νεκρών.
Άλλοι τον ταυτίζουν με την θεά Tawaret από το όνομα της οποίας έχουμε την σημερινή λέξη taweez ή Τawez ( amulet ή φυλαχτό ) !

Ο εχέφρων μελετητής της δαιμονολογίας αν ερευνήσει σωστά θα βρεί δύο αρχαίους αιγυπτιακούς δαίμονες που μόνο σε ξόρκια μάυρης μαγείας και στην Βίβλο των νεκρών συναντάμε και είναι πολύ επικίνδυνο ακόμη και να προσφέρεις το όνομα τους ,για αυτό το λόγο και παραμένουν ουσιαστικά άγνωστες δυνάμεις στο ευρή κοινό !

Ο ένας είναι αρσενικός και η δέυτερη θηλυκό ,και είναι και οι δύο Ιποπόταμοι  , ο ένας είναι αυτός στην φωτογραφία και η δέυτερη είναι η δαιμόνισα Ahti  ένα κακόβουλο πλάσμα με σώμα ιποπόταμου και κεφάλι σφήκας .

Οι επικλήσεις και οι δυνάμεις αυτών των όντων που είναι καθαρά στο Ψυχικό επίπεδο προτίμησα να μην συμπεριληφθούν σε αυτήν την ανάρτηση γιατί είναι πολύ επικίνδυνο να καλούμε δυνάμεις που δρούν εκεί που αρχίζει ο θάνατος του σώματος και μετά .

Μπροστά σε αυτές ακόμη και ο Σατανάς των ανθρώπων είναι μικρή δύναμη με περιορισμένη δυνατότητα δράσης !

Medium Evans Adamakis ~~~~•

Πηγή blogg :

Δωρεάν ξόρκια & Συνταγές αληθινής μαγείας απο την γιαγιά μου Αναμ Kiyametlou


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου