Σάββατο, 7 Ιουλίου 2018


\ + / ΝΕΚΡΟΜΑΝΤΕΙΑ ....ΤΟ ΞΥΠΝΗΜΑ ΤΩΝ ΝΕΚΡΩΝ .... ! \+/


Η νεκρομαντεία είναι ενας χώρος της μαγείας που κρύβει πάρα πολλά πράγματα , σίγουρα , αδιαμφισβήτητα σκοτεινά .

Ταυτόχρονα μας δίνει μια πληρέστερη εικόνα της ζωής μετά θάνατον, και των όποιων δυνατοτήτων μπορεί να υπάρχουν για την οντότητα που αν και ασώματη συνεχίζει να υπάρχει!

Νεκρομαντεία δεν είναι μόνο τα παιχνίδια πνευματισμού με τραπεζάκι ή πνευματιστικό πίνακα , υπάρχουν ξόρκια που όχι μόνο διαριγνύουν τον λεπτό υμένα ανάμεσα στους κόσμους των νεκρών και τον δικό μας , αλλα τα όντα πού έρχονται φτάνουν σε μια κατάσταση αιθερικής πυκνότητας που αγγίζει σχεδόν την απτή ύλη.


Υπάρχουν ξόρκια τα οποία επαναφέρουν τους νεκρούς από τον κόσμο των σκιών , την παράλληλη με την γή χαμηλή αιθερική διάσταση γνωστή ως Qliphà του Thamiel στο δέντρο του θανάτου !


Σύνδεσμοι :

Qliphoth

: https://en.m.wikipedia.org/wiki/QliphothThaumiel : https://en.m.wikipedia.org/wiki/Thaumiel


Είναι δύσκολο για έναν οποιονδήποτε έχει γαλουχηθεί με την ιδέα ενός δεδομένου παραδείσου να μπορέσει να καταλάβει ότι η αλήθεια είναι αυτή που φανερώνει η αντιστροφή του ονόματος Δίας σε Άδης .

Οι δύο όψεις του κόσμου !
Λαμβάνοντας υπόψη την καταχρηστική δράση πολλών μάγων της αρχαίας εποχής που έγιναν θεοί , για να καταλήξουν να είναι σήμερα γνωστοί και ονομαστοί δαίμονες όπως ο Ερμής Τρισμέγιστος , η Λίλιθ κλπ αυτοί οι κλέφτες ενέργειας και ψυχών χρησιμοποίησαν την δύναμη των θυσιών ( Θάνατος) και από την ενεργειακή αυτή συσσώρευση δημιούργησαν ένα σκοτεινό παράλληλο κόσμο , μια φυλακή θανάτου εκτός του πεδίου του θανάτου , και από εκεί ως θεοί δημιούργησαν ένα " ομοίωμα κόσμου " μια ατελής δημιουργία ή κουβούκλιο μέσα στο οποίο υπάρχει κλεισμένο φώς !

Ο θάνατος των μορφών δεν είναι διόλου οριστικός θάνατος , αντίθετα είναι ένα σκαλοπάτι για την αιώνια ζωή μέσω εξελικτικών επανενσαρκώσεων !

Ο οριστικός θάνατος ή πατέρας της Αβύσσου των αποκρυφιστών είναι αναγνωρισμένος από την επιστήμη της αστρονομίας - αστροφυσικής και των διαστημικών ερευνών , πρόκειται για μια απέραντη σκοτεινία κενού στην άκρη κυριολεκτικά της δημιουργίας ο φοβερός nyarlathotep !Ο Νυαρλαθοτέπ το έρπον Χάος και καταστροφέας των κόσμων !
Ολόκληρο το σύμπαν βρίσκεται σε συνεχής κίνηση μόνο και μόνο γιατί αυτό το ασύλληπτα τερατώδες στόμα κυριολεκτικά ρουφάει ολόκληρη την δημιουργία οδηγώντας την προς έναν απερίγραπτο όλεθρο !


Σχετικά με αυτό το θέμα μπορείτε να διαβάσετε στο βιβλίο:Αφού λοιπόν και ο χρόνος , και οι διαστάσεις , και οι ενέργειες παραμένουν , ουσιαστικά δεν μιλάμε για θάνατο αλλά απλά για μετατροπή , μεταβολή , μεταβίβαση  και με αυτήν  την λογική ουσιαστικά καταργείτο ο σωματικός θάνατος γιατί ανα πάσα στιγμή το αστρικό λεγόμενο σώμα μπορεί να επιστρέψει , άν υπάρξει από το σώμα το ισχυρό μαγνητικό πεδίο που δρά πάνω στις ζωτικές λειτουργίες .

Δείτε σχετικά :

Πηγή: Απίστευτο: Βουδιστές ισχυρίζονται ότι η μούμια του μοναχού που βρέθηκε σε στάση λωτού είναι ζωντανή και διαλογίζεται [εικόνες & βίντεο] | iefimerida.gr 

* http://www.iefimerida.gr/news/190362/apisteyto-voydistes-ishyrizontai-oti-i-moymia-toy-monahoy-poy-vrethike-se-stasi-lotoy

&

* https://www.newsbeast.gr/world/arthro/2439861/i-iapones-monachi-pou-moumiopiounte-eno-ine-akoma-zontani


Αυτός ακριβώς είναι ο λόγος που σε όλες τις περιπτώσεις από την αρχαιότητα μέχρι σήμερα τα πτώματα είναι " φρέσκα " δηλαδή είτε δολοφονήθηκαν εκείνη την ώρα ή μέσα στο διάστημα λιγων ωρών πριν την τελετή.
Η Εριχθώ από τα Φάρσαλα , η Κανίδια όπως και οι Τρείς παράξενες αδερφές του Σαιξπηρ δεν χρειάζονται μαγικούς κύκλους , αρέσκονται να παρακολουθούν την σφαγή της μάχης τραβώντας ενέργεια από την βία και το αίμα , κατ' επεκτασην την διαδικασία του θανάτου .

Αμφότερες δεν λειτουργούν ως medium της εποχής , δεν φανερώνουν απλά το θέλημα των νεκρών , ούτε οδηγούν τους ενδιαφερόμενους σε σκοτεινά άδυτα για να τους φανερώσουν οπτασίες φέρνουν τους ίδιους τους νεκρούς μπροστά τους και μιλάνε μέσα από σώματα ουσιαστικά νεκρά !

Ο Λόγγος στο ειδυλλιο του Δάφνης & Χλόη ( έκδοση Ίκαρος) μας παρουσιάζει μιά τέτοια τελετή μαγείας κατά την οποία η μάγισσα που έχει αναστήσει το νεκρό παιδί της που έπεσε στην μάχη σκοτώνεται σε ατύχημα ως αποτέλεσμα της ύβρεις της προς τους θεούς του Κάτω Κόσμου γιατί σύμφωνα με τον αναστημένο γιό της " ό νεκρός δεν πρέπει να μιλάει " !

Η έννοια της λέξεως ΚΑΤΩ κόσμος είναι εντελώς παντελώς αβάσιμη γιατί δεν αφορά μόνο την γή.

Για τους λαούς της Κεντρικής Αμερικής η κόλαση βρισκόταν στον πλανήτη Αφροδίτη και θεωρείται θεά του Θανάτου.

Στην Μεσοποταμία ο Νεργκάλ βασιλεύει στον πλανήτη Άρη όπου βρίσκεται και ο δικός τους κάτω κόσμος ( αντίστοιχο του λεγόμενου Πύρινου πεδίου για τον αποκρυφισμό ) ενώ η Γαία η σημερινή γή από το όνομα της Χθόνα ,το επίπεδο της ονομάζεται Χθόνιο , και καταχθόνια ονομάζονται οι διαστάσεις που αφορούν αυτό που αρχικά ανέφερα ως Qliphà του Thamiel.

Οι αρχαιες μάγισσες γνωρίζουν μαγικές φόρμουλες που σήμερα δεν είναι ευρέως γνωστές , δεν κάνουν κύκλους προστασίας και τα αποτελέσματα της μαγείας τους είναι φανερά σε όλους τους παρευρισκόμενους.

Με τελετές που θυμίζουν έντονα το σύχρονο Βουντού και πιό συγκεκριμένα τις τελετές Πεϊθρό ανοίγουν κατά βούληση τις πύλες του θανάτου !


Απο αρχαίες νεκρομαντικές τελετές υπάρχουν δύο που μιλάνε για κυριολεκτικό " ξύπνημα των νεκρών " ή μία ειναι της θεας Εκάτης , και ζητά το πτώμα να είναι φρέσκο για να σηκωθεί .

Αφούυ του ανοιχτουν με σπαθί που να εχει σκοτώσει ανθρώπους σε μάχες ή μαχαίρι πληγές σε πέντε σημεία του σώματος τις οποίες ο νεκρομάντης γεμίζει με φρέσκο αίμα , ζητά απο την Εκάτη να μεσολαβήσει στην αρχεγονη Νύχτα να επιτρέψει να σηκωθεί ξανά ο νεκρός , ακολουθεί μια μακρά αντεστραμένη επικήδεια προσευχή και μαστίγωμα του πτώματος με ψόφια οχιά αν δεν σηκωθεί ορθιο!


Στην δέυτερη τελετή και πάλι στο επίκεντρο ειναι η αρχέγονη θεα Νύξ , η οποία ειναι η αρχέγονη παμέγιστη μητέρα των πάντων , στην οποία όμως κατά την αρχαιότητα θυσιάζονταν άνθρωποι , για να μην αναφερθώ στο Liber al vel legis στην θυσία στην Νούτ ( μορφή της Νυκτός στην αρχαία αιγυπτιακή μυσταγωγία ) στην οποία θυσιάζεται μελόπιτα και ένα παιδί.


Κοινό μυστικό η μαγικο θρησκευτική χρήση του αίματος απο την αρχαιότητα μέχρι την συμβολική πια μορφή του ίδιου πράγματος που συναντάμε στην χριστιανική ορθόδοξη θεία κοινωνία σάρκας και αίματος Χριστού !

Κατά την δέυτερη εκδοχή που δεν σώζεται ολοκληρωμένη , η μούμια του θυσιασμένου πολεμιστή ( γιατι πολεμιστές θυσιάζονταν) αλειφόταν με ρητίνες και βότανα και μετά λουζόταν με αιμα .
Με ψαλμωδίες και παρακλήσεις υποτίθεται οτι επανερχόταν πίσω στην ζωη (?)....


Ας δούμε τώρα ένα δείγμα που βρήκα σε παλιο μαγικό βιβλίο, έγραψα σχετικά σε συνάδερφο στο εξωτερικό , για να μου δώση πληροφορίες αλλα αυτή , όχι μονο το έκλεψε αλλά το διακωμώδισε και όλας!

Το ξόρκι αυτό υποτίθεται πως ξυπνάει τους νεκρούς , και συγκεκριμένα σκοπός του ειναι αυτά που προανέφερα δηλαδή το να έρθει ένα κακοποιό πνέυμα από τους άωρους νεκρούς προκειμένου να σταλεί από τον μάγο να στοιχειώσει , βασανίζει ως και να σκοτώσει τους εχθρούς του.

Το ξόρκι λαμβάνει χώρα την αμέσως επόμενη νύχτα απο την πανσέληνο , η όλη διαδικασία γίνεται σε νεκροταφείο και συγκεκριμένα σε καινούριο τάφο που ειναι ακόμα με τα χώματα.

Αφού βγούν τα χώματα, ο χώρος εξαγνίζεται με θαλασσινό νερό, και μετά αφου σχηματιστή μαγικός κύκλος αριστερόστροφα, απο αίμα μάυρου τράγου ,γύρω απο το άνοιγμα ,με προσευχές που υπάρχουν στα σχετικά βιβλία και ειναι κουραστικά ατέλειωτες τοποθετούνται εφτά λαμπάδες οι οποιες αναβονται αριστερόστροφα .

Ο χώρος θυμιατίζεται με δυσώδες μίγμα απο θειάφη , ασαφετίδα και πίσα καθως εκφωνούνται τα λόγια :
" Tamen primoris , in terra ut lamia ego sum sent , in a tractus vadum ex meus tumbus ego exsisto pensio :
Tunc ego exsisto ghastly obsideo of suum paternus locus ,
Quod combibo cruor of totus suum natio nationis ;

Ex suum filia , sanctimonialis , quod uxor ,
Procul midnight ego adficio profusum of suum vita ;

Etiamnunc ego porro cruentus epulor quod terebro ego must nutritor super suum liquidus victus tractus :
Meus victor es hic they etiamnunc expire ego vadum exsisto everto pro suum genitor , Ut they have vomica mihi , ego mos iam vomica lemma , decessio suum somes per nusquam tamen a cruentus niger rose in a stem. ego sum a lamia a everto of nox noctis. quod iam totus meus hostilis vadum exsisto repletus per formidonis quod terror."
Το συγκεκριμένο ξόρκι αυτό εγώ δεν το δοκίμασα ποτέ για ευνόητους λόγους , άλλωστε όπως έχω δημοσιέυσει αλλού  έχω αλλες συνταγές για το ίδιο θέμα ευκολοτερες και δοκιμασμένες!

Δείτε σχετικά στο :† ΜΑΓΙΚΟ ΣΤΟΙΧΕΙΩΜΑ ★ ΤΟ ΞΟΡΚΙ ΤΩΝ ΚΟΛΑΣΜΕΝΩΝ ΨΥΧΩΝ †

http://www.adamakismellontologos.gr/index.php/10-free-spells/97-2018-02-04-14-19-02
Άλλωστε το έχω γράψει επανειλημμένα ότι δουλέψω με κύκλους πνευμάτων εδώ και 30 χρόνια :

* http://www.adamakismellontologos.gr/index.php/10-free-spells/127-2018-02-04-18-34-34

* http://www.adamakismellontologos.gr/index.php/10-free-spells/91-2018-02-04-14-06-49

* http://www.adamakismellontologos.gr/index.php/10-free-spells/90-daira
Το συγκεκριμένο ξόρκι δοκιμάστηκε από φίλους στο εξωτερικό οι οποίοι δημοσίευσαν μάλιστα και φωτογραφίες από την εμπειρία τους με αυτό που ήρθε από τον τάφο , και σίγουρα ένας προσεκτικός παρατηρητής μπορεί να το διακρίνει ως σαφές ανθρωπόμορφο περίγραμμα .
Το πρόβλημα που δημιουργήθηκε μετά ήταν ότι όχι μόνο δεν ήθελε να φύγει , αλλά έκανε τα πάντα για να μείνει σε αυτήν την διάσταση , τους ακολουθούσε παντού όπου και αν πήγαιναν , σε πολλές περιπτώσεις αναφέρθηκαν  ατυχήματα , ενώ η παρουσία του  καταγράφηκε τουλάχιστον μια φορά !Ερευνητές προειδοποιήσαν ότι πρόκειται για ένα ταξιδιώτη της 12ης βαθμίδας , ένα κακοποιό πνέυμα ( zombie Astral ) το οποίο προσκολλάται στους πνευματιστές και τους νεκρομάντες και κυριολεκτικά τους σκοτώνει για να τραβήξει ζωή !

Αναφέρονται σε μία τετοια περίπτωση ατυχήματα συχνά και πυκνά , ξαφνικοί θάνατοι σε μέλοι της οικογένειας , καρκίνος , καρδιά , εγκεφαλικό , μέχρι και μηνιγγίτιδα στον εγγονό του ιδίου μέλους της ομάδας το οποίο έχασε σε τέσσερα χρόνια μέσα έξι διαφορετικά άτομα , από πεθερικά μέχρι εγγονό !
Medium Evans Adamakis ~~~°

\ + /    ΝΕΚΡΟΜΑΝΤΕΙΑ ....

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου