Παρασκευή, 6 Ιουλίου 2018★    ΜΗΤΙΣ Η ΑΠΈΡΑΝΤΗ ΣΚΟΤΕΙΝΉ ΆΒΥΣΣΟΣ - BAPHOMET -
 Η ΠΡΏΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΊΑ ΤΗΣ ΜΗΤΈΡΑΣ ΘΕΑΣ ΜΕ ΕΠΊΚΕΝΤΡΟ ΤΑ ΑΣΤΡΑ ΩΡΙΩΝ \ ΠΛΕΙΑΔΕΣ ΚΑΙ Η ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΉ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ★ Η ΔΕΎΤΕΡΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΊΑ ΜΕ ΤΟΝ ΓΑΛΑΞΊΑ ΤΩΝ 7 ΤΟΥ ΔΙΟΣ \ ΖΗΝΑ  ΚΑΙ ΟΙ ΜΙΚΡΟΚΟΣΜΟΙ ΤΟΥ ΤΟ ΦΩΤΕΙΝΌ ΒΑΣΙΛΕΙΟ ΤΟΥ ΑΠΟΛΛΩΝΑ ΚΑΙ ΤΟ ΣΚΟΤΕΙΝΟ ΤΟΥ ΔΙΟΝΎΣΟΥ ★
Δεν νομίζω ότι υπήρξε ποτέ άλλος , μετά τους Ορφικούς που να είδε τόσο καθαρά αυτό που ούτε κάν η σύγχρονη επιστήμη δεν έχει καταφέρει να αποκαλύψει , δηλαδή το σύμπαν πριν το Big Bang .

Για την ακρίβεια έχουν ανακαλύψει την αρχή , δηλαδή το Χάος και το Ερεβος που προηγήθηκαν της μεγάλης έκρηξης , αλλά αγνοούν παντελώς ό,τι υπήρξε στο ενδιάμεσο στάδιο .


Αυτό το ενδιάμεσο διάστημα στο οποίο συντελέστηκε η πρώτη δημιουργία έχει όνομα και μάλιστα συναντάτε συμβολισμένο σε μια πολύ γνωστή αν και παρεξηγημένη μορφή , ο λόγος για την Baphomet !

Μου είναι εντελώς , παντελώς αδιάφορα τα ψέματα των εβραίων και όλων αυτών που παρεφράσαν την αρχαία επιστήμη , χάλκευσαν ψεύτικα ψυχολογικά μοτίβα και τάιζαν επί αιώνες τους ημιμαθείς με πίστη και ψέματα για να σβήσει η γνώση !

Η Baphomet δεν είναι ο Lucifer .
Το όνομα της ειναι αρχαιοελληνικό και αποτελείται από την σύνθεση των λέξεων Βάφω + Μήτις  , η λέξη βάφω χρησιμοποιείται μέχρι και σήμερα ως λαική ρήση οταν θέλουμε να πούμε για κάποιον οτι θα πάθει κακό οπότε και λέμε " Αν σε πιάσω την έβαψες " .

Πίσω απο το σύμβολο του Baphomet υποτίθεται ότι κρύβονται τα άρρητα του μύθου της καταπόσεως της Μήτιδος από τον Ζήνα οπότε και δημιουργήθηκε η εν λόγο μορφή .

Όμως ο Ζέυς δεν σχετίζεται με τον Κριό ως σύμβολο και άστρο αλλά με τον Τάυρο 

Ο Δίας που απαγάγει την Ευρώπη είναι μια χαρακτηριστική μορφή του Διός ο οποίος μεσω του αστερισμού του Τάυρου εγκαινιάζει μια νέα εποχή που βλέπουμε μέχρι σήμερα μέσα απο συμβολα της παγκόσμιας μυθολογίας και ιερους χαρτες .


Από την Ελλάδα ως την Αίγυπτο , το αρχαίο Ισραήλ και την Ινδία αρχαιολογικά ευρήματα δείχνουν καθαρά ότι η λατρεία των ανθρώπων για τους " Θεούς του Ουρανού " είχε επικεντρωθεί στον αστερισμό του Ταύρου δηλαδή στην Ελλάδα του Διός ο οποίος ως τμήμα των Τριών ηλίων των Πλειάδων λατρεύεται ως σήμερα ως ΤΡΙΣΗΛΙΟΣ ΘΕΟΤΗΤΑ στον χριστιανισμό που επηρεάστηκε από τον Πλάτωνα , και στο Ισλάμ πάλι τον βρίσκουμε ως Αλλάχ από το προϊσλαμικό τρίο των Πλειάδων Αλλάχ ( Δίας) + Αλλάτ ( Αθηνά) + Αλ Ουζά ( Αφροδίτη)!
Εικόνες και πληροφορίες : Wayne Herschel 
http://thehiddenrecords.com/religion

Είναι σημαντικό να τονιστεί ότι η εποχή του Κρόνου ( Κριός) και του διαδόχου του Διός ( Τάυρος ) ήταν και είναι ΠΑΤΡΙΑΡΧΙΚΕΣ ! 

Άγνωστο το γιατί το ιερό θυλικό παραγκωνίζεται αν και συνεχίζει να υπάρχει ως " ΖΩΣΑ ΨΥΧΗ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ ΚΟΣΜΟΥ " κνος Αnima Mundi !


Αυτή η σκοτεινή πλευρά του σύμπαντος είναι η ίδια η σοφία του κόσμου , η αρχή των πάντων ,η θεία γυναίκα , συνάμα είναι η σκοτεινία του σύμπαντος ( Νουτ) , η Άβυσσος την οποία πρέπει να περάσει η ψυχή για να φτάσει στο Υπέρ Σύμπαν του Άνέσπερου Φωτός , η Νύξ και η Λητώ .
Αυτή που δίνει την σοφία και την μαγεία !

Η σκοτεινή φύση της Θεάς φανερώνεται μέσα από τα κείμενα του Ακουσίλαου του Αργείου (ή Ακουσίλεως) ο οποίος μελετώντας τα κειμενα του Ησίοδου τα απέδωσε σε πεζή αφήγηση .
Κατά τον Ακουσίλαο λοιπόν η Μήτις γεννήθηκε μαζί με τον ΑΙΘΕΡΑ και τον ΕΡΩΤΑ από την ένωση του Ερέβους και της Νύχτας που προήλθαν απο το αρχέγονο χάος .

Στον Απολλόδωρο ( 1,2,1) η Μήτις όχι απλά εμφανίζεται στην ίδια διάσταση και εποχή με τον Κρόνο αλλά εκείνη ήταν πού έδωσε το εμετικό στον Κρόνο προκειμένου να ξεράσει τα παιδιά του που είχε καταπιεί.


Έτσι καταλήγουμε ξανά στην Μήτις , και ειμαι σίγουρος οτι δεν έγινε από τον Δία η κατάποση της αλλά από τον Κρόνο ο οποίος ως γνωστόν κατάπινε τα παιδιά του από φόβο ότι θα πάθει ότι έκανε στον πατέρα του .

......Και έτσι αν το δείτε η προφητεία βγήκε αληθινή και πραγματικά δύο παιδιά του Κρόνου του πήρανε την εξουσία ο μεν φανερός ήτο ο Ζέυς και η μεν αφανής είναι η Αθηνά - σοφία η οποία ευτυχώς έχει σωθεί στα σύμβολα αυτά που αν και εχουν χάσει την αρχική τους σπουδαιότητα και σημασία , ευτυχώς παραμένουν μορφολογικά ίδια !

Στην εικόνα κάτω του Giger διακρίνεται η Baphomet απο το κεφάλι της οποίας προβάλλεται λαμπρή η Αθηνά ως φώς με το σύμβολο της ΠΕΝΤΑΛΦΑΣ που είναι ο ΜΈΣΟΣ & ΑΚΡΟΣ ΛΟΓΟΣ της δημιουργίας στην γεωμετρική του αποτύπωση.


Όσοι έχουν μελετήσει , όχι απλά διαβάσει την Ορφική διδασκαλία αυτά τα ξέρουν , με την ζημιά όμως που έκανε στην κοινωνία και την επιστήμη η πρώτη μασονικού τύπου αδερφότητα  του Λυκείου των Αθηνών , κνος οι Λυκάωνες οι εξώστες των φωτισμένων και επιφανων ανδρών δυστυχώς τα στοιχεία έχουνε κρυφτεί ώστε μόνο πολύ επιμελημένη έρευνα να οδηγεί πλέον στην πραγματική γνώση !


  † ΦΑΝΗΣ = BAPHOMET †


Στην ορφική μυθολογία η Μήτις είναι αρχέγονη θεά που ενώνει μέσα της το θηλυκό και το αρσενικό στοιχείο δηλαδή ο γνωστός Baphomet , αυτή η ανδρογυνική θεότητα είναι ο Μήτις \ Φάνης που μέσω της ενωμένης φύσης των δύο εκφράζει την αρχική τελειότητα !

Baphomet = το ΕΝ ΟΛΟΝ !

Ο συμβολισμός του είναι η δύναμη της μεταμόρφωσης του σύμπαντος κόσμου μέσω των ενεργειών αυτών που το δοκούν σαν ένα ενιαίο σύνολο .

Η Μήτις είναι αρχέγονη σκοτεινία , αντιύλη , Κρύα Ύλη κλπ και μέσω των ενεργειών αυτών και κυμάτων ( παλμοι - δονήσεις) χάρισμα των θεών των υδάτων μπορεί να εκφραστεί και εκφράζεται μέσω σειράς εξελικτικών μορφών σε πλήρη κύκλο καθε μία εξ αυτών  ως επιμέρους τμήματα ενος μεγαλύτερου συμπαντικού κύκλου τα οποία επανέρχονται στην πρώτη τους κατάσταση , τελειοποιόντας το σύνολο εξελικτικά και αποδίδοντας νοητική δύναμη και παντογνωσία στο πεδίο αυτό που οι σαμάν στα αστρικά ταξίδια τους περνούν αποκομίζοντας νοητική δύναμη ( Αλκυονης φως / θεα Αθηνά ) 

Έιναι εκπληκτικές οι εικόνες που ένας σαμάνος μπορεί να δεί στο αστρικό πεδίο της Νύχτας.

Νοητική δύναμη * Παντογνωσία * Πονηρία * Μαγεία όλα αυτά έχουν να κάνουν με την ροπή του καθενός , η ιέρεια μπορεί να γίνει μάγισσα και το αντίστροφο , η Μήτις \ Αθηνά γίνεται η ίδια η μυθική Αράχνη που υφαίνοντας τα σκοτεινά συμπαντικά νηματα της δημιουργίας που συγκροτούν τα σύμπαντα υφαίνει στο αστρικό πεδίο σαν παγίδα τον ιστό του γίγνεσθαι !

Όι ορφικοί είναι ξεκάθαροι στο ότι η πρώτη δημιουργία είναι αυτή του αρχέγονου Όντος Φάνη Μήτιδος ( Baphomet) μέσω του Διός ( επί το σωστότερο είναι Κρόνου , μίας και ο Ζέυς εμφανίζεται ως τρίτος στην σειρά της δημιουργίας ) ο Κρόνος είναι αυτός που θέτει τέρμα στην αχαλίνωτη δράση των αρχέγονων δυνάμεων δια της βίας και οδηγεί τον κόσμο στην ιεράρχιση και την σταθερότητα χωρίς ακόμα να έχει συντελεστεί η ανάδυση στο φως !

Από τον κόσμο των Σεραφείμ που είναι οι Πλειάδες και τον σκοτεινό ήλιο της Κελαινού αναδύεται ο Ζέυς με τον οποίο θα σμίξει σε γάμο η Μήτις για να την καταπιεί αυτός πριν αυτή ως αράχνη που είναι προλάβει να το κάνει σε αυτόν !

Ο Ζέυς θα γίνει ο απόλυτος μονάρχης όπως είχε προβλεφθεί .
Ως Μητιόεις ή Μητιέτα Ζέυς θα γίνει ο γεννήτωρ θεός επαναδιατάσοντας και επανασυντάσοντας τα μέρη του όλου .

Αυτή η ανασυγκρότηση του κόσμου δεν είναι διόλου μυθολογική και αυθαίρετη , μέσω των ίδιων αυτών των συμβόλων και των μύθων οδηγούμαστε σε συγκεκριμένα αστέρια .


Ο Θεός Δίας ως Baphomet όχι απλά σχετίζεται με τον αστερισμό του Τάυρου αλλά δηλώνει συγκεκριμένα τις Πλειάδες ως τον χώρο που έλαβε χώρα η δημιουργία .

Αποκρυφιστικά δείχνει την κατεύθυνση της ψυχής μέσα από την κοσμική Αβυσσος , το πέρασμα προς το Τρισήλιο και έδρα της του Θεού Σοφίας ( Αλκυώνη των Πλειάδων)


Αυτή η γνώση είναι σημαντική για όποιον βρεθεί στο χάος , από εκεί δεν γυρνάει κανένας γιατί υπάρχουν άπειρες διαστάσεις και κόσμοι , χρειάζεται τεράστια ψυχικη ενέργεια .

197 ΣΥΜΠΑΝΤΑ αναφέρονται στα αρχαία αιγυπτιακά μαγικά κείμενα , από αυτά ένα είναι και αυτό στο οποίο τώρα ζούμε και είμαστε στον 5 ΗΛΙΟ της δημιουργίας , φαντάσου λοιπόν πόσες χιλιάδες επιλογες υπάρχουν για ένα ταξιδιώτη εκτός χρόνου !Έτσι ο συμπαντικός Ζέυς από τον Μακρόκοσμο του συνδέεται με τα παιδιά του Απόλλωνα και ορφικό Διόνυσο.

Ο Απόλλων κρατάει την φωτεινότητα ενός κόσμου δύσκολο να κατανοηθεί σχετίζεται με την Ουράνια Ιερουσαλήμ ή Οίκο του Αρτου που όποιος επιθυμεί μπορεί να λάβει να φάει όπως πολύ σωστά είπε ο Χριστός !

Ο λόγος για τον αστερισμό spica ή άστρο του Χριστού που βρίσκεται στον αστερισμό της Παρθένου , πανάρχαιο σύμβολο όλων των θεών μητέρων από την Αστάρτη ως την Παναγία.

Ένας από τους τόπους στον οποίο συντελείται το Μέγα Εργο ..
Ο Διόνυσος κατέχει τον αγρό των 12 ζωδίων τμήμα του σύμπαντος που εκπροσωπεί  τον αυτόνομο κύκλο ενός καταμερισμένου κόσμου , από το τεμαχισμένο κορμί του από τους τιτάνες θα γεννηθούν οι άνθρωποι και ο δικος του κυκλος εχει ολοκληρωθεί μέχρι σήμερα 5 φορές , με αλλεπάλληλες καταστροφές και δημιουργίες  .

Medium Evans Adamakis ~~~•Για να δείτε το κείμενο με εικόνες παρακαλώ πληκτρολογήστε τον εξείς σύνδεσμο : 
Δωρεάν ξόρκια & Συνταγές αληθινής μαγείας απο την γιαγιά μου Αναμ Kiyametlou .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου