Τετάρτη, 4 Ιουλίου 2018

     ★   ΦΡΟΥΝΤΙΜΙΕΡ ΤΟ ΠΝΈΥΜΑ ΤΗΣ ΕΚΣΤΑΣΗΣ  ★


  Αυτή η συνταγή προέρχεται από το βιβλίο  " The magus  "
που κυκλοφόρησε το 1801 απο τον Francis Barrett. 

(  THE MAGUS, OR CELESTIAL INTELLIGENCER; BEING A COMPLETE SYSTEM OF OCCULT PHILOSOPHY. IN THREE BOOKS )Το βιβλίο του Άγγλου Francis Bàrett είναι ένα ακόμη γριμμόριο το οποίο όμως έχει πολλές και σημαντικές διαφορές από τα παλαιότερα του είδους βιβλία , χωρίς όμως να χάσει τίποτε από αξιοπιστία .

Οι ατελείωτες και βαρετές παπαδίστικες προσευχές δεν υπάρχουν εδώ ,και οι δαίμονες δεν είναι μυθικά τέρατα της ελληνικής μυθολογίας δηλαδή Κένταυροι και Σάτυροι αλλα έχουν ανθρώπινες μορφές ,συγκεκριμένες απαιτήσεις και δυνατότητες !

Η Αγγελική ιεραρχία παραμένει αν και απουσιάζει η ιεραρχική κλίμακα που συναντάμε στα άλλα γριμμόρια , χωρίς όμως να περνάει απαρατήρητο το ότι ο Bàrett δεν το γράφει αλλά φανερώνει μέσα από τις ίδιες τις συνταγές οτι γνωρίζει και λαμβάνει υπόψη ποιος Άρχων εξουσιάζει ποιούς δαίμονες , σε ποιά εποχή , και κοσμική ώρα ασκεί την εξουσία του και πως ο μάγος μπορεί να ωφεληθεί από αυτά !

Πρίγκηπες , δούκες , πρόεδροι και πάρεδροι δεν υπάρχουν , όλοι υπάγονται σε μια ορισμένη ξεκάθαρη αρχάγγελική ιεραρχία που εξουσιάζει για ορισμένες ώρες , χώρους και χρόνους και διαστάσεις κοσμικές.

Στην συνταγή που θα δούμε τώρα ο Barett μας φανερώνει πως μπορούμε να προκαλέσουμε σε έναν ή περισσότερους ανθρώπους μια εκρηξη ενδορφινών κάνοντας τους να φτάσουν σε εκστατικά επίπεδα .

Η συνταγή λέει ότι μπορεί να κάνει μια κοπέλα να αρχίσει να χορεύει γυμνή , εγώ  αλήθεια πιστέυω πως έυκολα μπορούμε να προκαλέσουμε ένα όργιο στον χώρο που θα μπεί η σφραγίδα του ή ακόμα να κάνουμε έναν αντρά ή γυναίκα γείτονα ή γνωστό να δεχτεί να υποστεί παρά φύσην sex και ας μην ειναι της αρεσκείας του πράγμα που δοκιμάστηκε από τον πρώην συνάδελφο κι Γιώργο Κωρογιάννο ( κυκλοφορεί και ως Καραγιάννης ή κωροναίος και δηλώνει αστυνομικός της δίωξης)  με επιτυχία και χωρίς καμία απολύτως συνέπεια περεταίρω !

Για να γίνει αυτό , δηλαδή να κάνεις μια κοπέλα να χορέψει γυμνή ή άντρα ή γυναίκα ή παιδί θα πρέπει να αντιγράψεις από το βιβλίο " Ο ΜΑΓΟΣ " του Francis Barett το οποίο κυκλοφορεί στην ελληνική αγορά από τις εκδόσεις Διδυμοι τον χαρακτήρα του Φρουτιμιέρ !


Χωρίς συγκεκριμένη σεληνιακή φάση μέρα ή ώρα σίγουρα όμως λαμβάνοντας υπόψιν τις συγκεκριμένες οδηγίες που μας δίνει η Ελλάσονα κλείδα για την επαφή μας με τους κατοίκους του Κάτω Κόσμου ( υπό του πλανήτη Άρεως , τα γνωστά ως πύρηνα πεδία , η γή μας είναι τα Χθόνια πεδία , και ποιο κάτω ειναι τα Κατά-Χθόνια πεδία).

Ο χαρακτήρας πρέπει οπωσδήποτε να γραφτεί σε παρθένα περγαμηνή , δηλαδή δέρμα βοδιού ή αμνοεριφίων περασμένο από ταμπακόνερο ξασμένο και στεγνωμένο ώστε να είναι κατάλληλο για να γράψει κάποιος πάνω του.

Πληροφορίες για την περγαμηνή μπορείτε να δείτε εδώ:

https://el.m.wikipedia.org/wiki/Περγαμηνή


Το πρωτό βασικό συστατικό όπως στις περισσότερες περιπτώσεις που επαφίεται κάποιος το σκοτάδι είναι η περγαμηνή και το δέυτερο είναι το μελάνι που στην συγκεκριμένη περίπτωση πρέπει οπωσδήποτε να είναι από αίμα νυχτερίδας !


Με τους δαίμονες ισχύει ότι και με τους τοκογλύφους , δηλαδή η δίνεις αυτό που σου ζητάνε ή πληρώνεις με το αίμα σου.

Είναι εγκληματίες αυτοί που πουλάνε χρώμα για τέτοιες δουλειές , και εγκληματικά ηλίθιοι οσοι το αγοράζουν και κάνουν δουλειά με τέτοια υλικά.

Φυσικά θα χτυπηθούν αλύπητα από κακουχίες , πιθανόν ασθένειες έως και θανάτους ξαφνικά και απανωτά , γιατί αυτός είναι ο κανόνας , σε όποιον δεν αρέσει να μην ανακατεύεται σε τέτοιες δουλειές.

Ο Barett γράφει : Γράψε σε παρθένα περγαμηνή τον χαρακτήρα του Φρουτιμιέρ , με το αίμα  μίας νυχτερίδας .

Ύστερα ακούμπησε την περγαμηνή αυτή σε μία αγία τράπεζα που να έχει διαβαστεί επάνω της η θεία λειτουργία , αν μπορείς να την βάλεις κρυφά ώστε να μείνει εκεί ολόκληρη την τελετή ακόμη καλύτερα .

Αφού γίνει αυτό πάρε την περγαμηνή και κρύψε την σε μάυρο λινό ύφασμα μέχρι να έρθει η ώρα να χρησιμοποιηθεί.

Φτιάξε την σφραγίδα του πνεύματος και όταν είναι , κρύψε την περγαμηνή και την σφραγίδα στο χώρο που θές να επηρεάσει και όταν μπει το άτομο ή τα άτομα αυτά που θές να επηρεάσει θα δείς στα πρόσωπα τους την αλλαγή που μόνο όποιος έχει παρακολουθήσει στην Ιταλία τον χορό Ταραντέλα μπορεί να καταλάβει ....

Θα γδυθούν και θα αρχίσουν να " χορέυουν " ή να οργιάζουν αλλά περισσότερο οίκτο θα αισθανθείς παρά πόθο από το θέαμα !

Απομακρύνε τον χαρακτήρα και την σφραγίδα και τα φαινόμενα θα σταματήσουν διαφορετικά τα θύματα θα πεθάνουν από τα χτυπήματα ή καρδιακή ανακοπή .

Θεωρώ ότι το ξόρκι είναι κατάλληλο μόνο για να φέρεις κάποιον ή καποιά ....... Αλλά " ζόμπι " ...


Medium Evans Adamakis ~~~~★


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου