Τετάρτη, 4 Ιουλίου 2018


      ★ ΓΙΑ ΔΟΞΑ ΤΙΜΕΣ ΚΑΙ ΠΛΟΥΤΟ ★


Αυτό το ξόρκι μας έρχεται από την Τουρκία , ίσως αυτό να ήταν πού σύμφωνα με το βιβλίο "  Οί Μάγισσες της Σμύρνης " εκδόσεων Καστανιώτη  της μας Μαρίας Ματζαγριώτη ( κατα κόσμον Μάρα Μεϊμαρίδη ) χρησιμοποίησε η νεαρή Αικατερίνη Ελιά Μπέη κατόπιν Σερμπέτογλου - Καραμάνου που έμεινε γνωστή μετά στην νυχτερινή Αθήνα ως Κιόρ Κατίνα της οδού Γερανίου (ή Κατίνα η Σμυρνιά. )

Σύμφωνα με την συνταγή αυτό το ξόρκι δίνει τιμές και πλούτο , σου ανοίγει τις πόρτες των παλατιών και των ανακτόρων , είναι το πλέον κατάλληλο για να σε τιμούν στα πιο επίσημα μέρη.

Αυτό δίνει την εξήγηση για το πώς η κυρά Δέσποινα από το Αϊδίνιο όταν άνοιξε το γραφείο μελλοντολογίας της κοντά στο Καλλιμάρμαρο γρήγορα απέκτησε πελάτες της από τα νεαρά μέλη της βασιλικής οικογένειας μέχρι και επίλεκτα μέλη της βασιλικής Αυλής !

Το πρωτότυπο μαγικό είναι γραμμένο στα ελληνικά καραμανλήδικα και αυτό με βασάνιζε για χρόνια γιατί δεν έβγαζε νόημα , τώρα κατάλαβα ότι τα γράμματα και οι συνοδευτικοί  αριθμοί είναι στην ουσία μία μαγική αριθμητική εξίσωση η οποία εμπεριέχει το ΟΝΟΜΑ του πνέυματος και την ΣΦΡΑΓΊΔΑ του ονόματος του.

א (’Άλεφ ) +  ד  ( Ντάλετ ) +  ד ( Ντάλετ )  + א  (’Άλεφ ) + 7 +  ד ( Ντάλετ )  + 5 +  ד ( Ντάλετ )  + א  (’Άλεφ ) +   ד  ( Ντάλετ ) +  ד ( Ντάλετ ) + א (’Άλεφ ) 

Όι έχοντες γνώσεις αληθινής μαγείας υπολογίσουν και ας μετρήσουν να βρούνε το όνομα και την υπογραφή !


Το ξόρκι λεει : 

Κράτα πάντα σκεπασμένα τα μαλλιά σου με το μαντήλι σου , από μέσα του βάλε κίτρινο μετάξι ( εννοείται το δέυτερης ποιότητας μεταξι που έχει μια φυσική κιτρινίλα , όχι βαμμένο μεταξι ) , πάνω στο οποίο κέντησε αυτά τα γράμματα ΑΛΦΑ + ΔΕΛΤΑ + ΔΕΛΤΑ + 7 +ΔΕΛΤΑ + 5 + ΔΕΛΤΑ + ΑΛΦΑ +ΔΕΛΤΑ + ΔΕΛΤΑ + ΑΛΦΑ .

Μεταφέρω επ' ακριβώς ο,τι γράφει το ξόρκι , εννοείται οτι δεν συμπεριλαμβάνονται τα + , και οι αριθμοί πρέπει οπωσδήποτε να γραφτούν στην τουρκική ή αραβική ή εβραϊκή .

Αν και υποπτέυομαι οτι η αριθμητική εξίσωση δίνεται για να βρεθεί η σφραγίδα του πνεύματος την οποία θα πρέπει οπωσδήποτε να κεντήσουμε στο μετάξι και να την κουβαλάμε μαζί μας πάντα είτε κάτω από καπέλο , μαντήλι , μπαντάνα , στέκα μαλλιών.

Αφού έχεις έτοιμο το κεντημένο μαντήλι και το φοράς η άνοδος και η επιτυχία θα σου χτυπήσουν την πόρτα ακριβώς μετά από μία εβδομάδα   , αλλά εσύ θα πρέπει κάθε βράδυ να επαναλαμβάνεις για 15 φορές συνεχόμενες τα εμείς λογια << Γυάρα Γυάρα Αντάρα >> γιατί αυτή είναι η επίκληση του πνέυματος , η ο
οποία μαζί με το όνομα του και την σφραγίδα του κυβερνούν τα θέματα που αφορούν την επιτυχία , την δόξα και την τιμή  , και με αυτά μπορεί να εμφανιστεί .

Όταν αυτό γίνει εσύ θα του δώσεις ενα δοχείο με μέλι να το πάρει μαζί του με την ευχή να φύγει εν ειρήνη και να εχετέ παντα ειρήνη ανάμεσα σας ,να είναι ευμενής και καλόγνωμος , γλυκός σαν μελι τώρα και για παντα!

Αυτός θα σου αφήσει πλάι στο κρεβάτι σου ένα σκούρο φύλλο δέντρου από τον κόσμο του που δεν υπάρχει πια στην ίδια διάσταση με τον δικό μας , και μια άσπρη πέτρα.

Η μορφή του θα είναι αυτή ενός πολύ γερασμένου άντρα με μεγάλο κεφάλι σε σχέση με το σώμα του.


Αν του το ζητήσεις , θα σου χαρίσει μια μαγική λόγχη η οποία θα σου δίνει την δύνατοτητα να νικάς τον καθένα πιθανόν με αυτή την λόγχη δολοφόνησε η Κατίνα Καραμάνου τον σύζηγο της όταν τον έπιασε στο κρεβάτι με την ερωμένη του την Παρί , φίλη της Κατίνας!

Η ίδια λόγχη εμφανίζεται και στο Τρίτο Ράιχ μόνο που εδώ γίνεται η λόγχη που υποτίθεται ότι κέντησε τα πλευρά του Ιησού , πολύ ανόητο για να ειναι αλήθεια , δεδομένου ότι ο Αδόλφος Χίτλερ και η αδερφότητα της Θούλης ήταν παγανιστές και όχι χριστιανοί οπότε είναι απορίας άξιο ποιος ηλίθιος γράφει τέτοια πράγματα , και ακόμα πιο παραξενο που υπάρχουν άνθρωποι που τα πιστέυουν , θύματα της χριστοκεντρικής προπαγάνδας !

Μπορείτε να μάθετε περισσότερα σχετικά αναζήτώντας αρθρα με θέμα :

Γνωστή και ως Λόγχη του Πεπρωμένου ή Λόγχη του Λογγίνου.

Δες ντοκιμαντέρ :  https://youtu.be/oDlxiRhAbCY 

https://m.apocalypsejohn.com/spear-of-destiny-bbc-video/

Η λόγχη υπήρξε και υπάρχει  , την ειχε χρησιμοποιήση μεγάλος στρατηλάτης και ηγεμών του οποίου το όνομα αυτή την στιγμή μου διαφέυγει αλλά ειναι γνωστό το γεγονός και ιστορικά τεκμηριωμένο και μπορεί ο οποιοσδήποτε να διαβάσει το όνομα του δίπλα στο μουσειακό αυτό έκθεμα που είναι σήμερα η λόγχη αυτή που αποκτήθηκε με μαγικό τρόπο !

Η λόγχη σύμφωνα με το μύθο ειναι φτιαγμένη από τα μέταλλα 7 βουνών , κάποιοι λένε ότι συμβολικά είναι 7 διαφορετικά μέταλλα έκαστο κάποιου εκ των εφτά πλανητών !

Εγώ είμαι της άποψης οτι ειναι πράγματι φτιαγμένη από σίδερο που εξορύχθηκε από εφτά διαφορετικά βουνά , κάτι ανάλογο που λέμε σήμερα ≤ πέρνα εφτά ποτάμια ≥ ή ≤ νερό από 40 κύματα ≥ η η ιερότητα εγκειται στον αριθμό !


Medium Evans Adamakis ~~~•

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου