Τρίτη, 17 Ιουλίου 2018


           ♦  ΜΟΡΦΕΣ ΑΝΑΔΥΌΜΕΝΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΛΥΚΌΦΩΣ ♦

Κάποτε ονομαζόντουσαν Υιοί του Θεού που έπεσαν στην γήινη σφαίρα χάριν της ζωόδους αδυναμίας τους στο sex , αυτή η πτώση που συντελείται μέχρι σήμερα , δεν ονομάζεται πτώση ή μεταφορά -αλλά Πρόγραμμα Morphodiataxis !

Οι αλλωτινοί υιοί του Θεού μετονομάστηκαν σε Illuminati , Λυκάωνες και Σαϊεντολογοι , τα ίδια εκείνα πλάσματα που απέτυχε ο Λύκος ( γιος του Ποσειδώνα και της Ταϋγέτης ) να σώσει ως αυτόκλητος Ιησούς Χριστός της πανάρχαιας εποχης του οδηγώντας τα στις νήσους των Μακάρων , ( παράδεισο της εποχής ) στις Πλειάδες ( διαφορετικά γιατί κάνουν τόσο λόγο και μάταιες προσπάθειες για να φτάσουν στο " Φώς" ότι και αν αυτό μπορεί να σημαίνει για το μυαλό που διαθέτουν ) !

Πτώση των αγγέλων ποτέ δεν συνέβη είναι άλλο ένα κατασκεύασμα του ιερατείου που φυσικά στις αρχαίες εκείνες εποχες και πάντα αποτελείται από Λυκάωνες.

Οι λυκάωνες αν και ζώα μίας άλλης εποχής πραγματικά έχουν ισχυρές δυνάμεις διανοητικής , εξού και η νέα τους εμφάνιση στο προσκήνιο σαν δράση - εταιρεία-με αυτό το όνομα , γιατί πάντα πρέπει οπωσδήποτε να υπάρχει μια νόμιμη και οφέλιμη βιτρίνα ώστε να καλύπτει ολα τα υπόλοιπα !

Όσοι λυκάωνες εχω γνωρίσει και δεν ήταν λίγοι , μπορώ να τους ονοματίσω έναν προς έναν εδώ και τώρα είναι όλοι τους μεγάλα λαμόγια , πέραν του αμφισεξουαλισμού και της αχαλίνωτης σεξουαλικότητας που στις γυναίκες φτάνει στο όριο της εκπόρνευσης βασικό στοιχείο της ζωόδους φύσης τους , όταν πρόκειται για λεφτά άλλων είναι ικανοί για τα χειρότερα εγκλήματα !

Τα ίδια αυτά άτομα προσπαθούν άνθρωποι και ανέξοδα να παρουσιάζουν την εικόνα του καλού χριστιανού , πηγαίνουν στην εκκλησία , κάνουν εν ολίγοις ακριβώς το ίδιο με τους Νοννούς της Σικελικής Μαφίας , προσευχή πριν την δολοφονία και ένα πάτερ ημών για συγχώρεση από τον Θεό εκ των υστέρων !

Εντύπωση μου προκαλεί που όποιον Λυκάονα ακούσεις θα σου λείπει ότι βλέπει κάποιον άγιο , θεό , οποιασδήποτε εποχής και θρησκείας και συνομιλεί μαζί του με τον ιδιο τρόπο που θα συνομιλουσε με έναν άλλο άνθρωπο ζωντανό !
Παρακάτω θα αποδειχθεί ότι πλανώνται πλάνη οικτράν και οτι αυτό που βλέπουν είναι τα λεγόμενα ΕΙΔΩΛΑ ΤΟΥ ΛΥΚΕΙΟΥ ΦΩΤΟΣ ή Λυκαυγές !


Νεαρός Μελαχρινός με μυτερά δόντια , για τους ελληνες υπήρξε με το όνομα Ερμής Χθόνιος , και σαν ήρωας της μυθικής εποχής ( σωτήρας υποτίθεται - ανάλογος του σημερινού Ιησού Χριστού ) ήταν ο Λύκος ο γιος του Ποσειδώνα και αδερφός του Νύκτιμου ή Νυκτία (  lucifuge Rofocale  )


Ουδέποτε υπήρξε Αγγελική οντότητα ή αρχάγγελος , όμως μέχρι και σήμερα υπάρχουν αφελής που περιμένουν σωτηρία από αυτό το όν που επί της ουσίας είναι " Το πνέυμα του κακού " !


Το όνομα του Φωτοδότης ουδεμία σχέση έχει με το ταχυδονούμενο φώς των ανώτερων κόσμων , ο lucifer είναι λαμπερός ο ίδιος και για αυτό ακριβώς το λόγο ειναι κυριολεκτικά το " Φώς της κολάσεως " ή φωτεινότητα του σκότους εξού και το επίθετο του Λύκειος που γίνεται από τους οπαδούς του Εωσφόριστές- Λυκάωνες , Λυκάων .

Ανθρωποφάγος ανήκει σε μια κατηγορία μη ανθρωπίνων όντων εξού και το όνομα του Λύκος που παραπέμπει στην γενική του ζωόδης μορφή και τις διατροφικές του συνήθειες !


Ομολογουμένως έχουν εντυπωσιακή τηλεπαθητική  ικανότητα και μπορούν με ευκολία να τρελάνουν έναν άνθρωπο που ξαφνικά αρχίζει να ακούει φωνές ,και ομιλία ανθρώπων που δεν βρίσκονται κοντά .

Μπορούν να διαβάσουν την σκέψη , και κρατώντας τα χέρια ενός ανθρώπου να του πούνε με ακρίβεια τι εχει ζήσει με κάθε λεπτομέρεια.

ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΎΝ ΟΜΩΣ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΝΑ ΔΟΥΝ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ !
..... Όπως και για το φώς , μιλάνε για αυτό αλλά δεν θα το φτάσουν ποτέ γιατί ο ίδιος ο Ιησούς Χριστός στα λόγια του φανερώνει ότι αυτή η οδός είναι κλειστά για αυτά τα όντα .

Οι λυκάωνες μπορεί να σου πούνε κάτι που γίνεται κάπου αλλού ή ένα άμεσο μέλλον όχι όμως μακρινά γεγονότα , ως τηλεπαθητικά όντα λειτουργούν ως ενας ενιαίος εγκέφαλος διασκορπισμένος σε αυτόνομα σώματα που είναι άνθρωποι μόνο ως προς την μορφή .


* Ο ΜΥΘΟΣ ΤΟΥ ΛΥΚΑΩΝΑ *

*https://el.m.wikipedia.org/wiki/Λυκάων_ο_Αρκάδιος

Ο Μύθος αναφέρεται στον άνω σύνδεσμο , οι ερμηνείες όμως παραλείπονται είναι οι πιό ουσιαστικές.

Πρώτον και κύριον η σχέση του Λυκάωνα με την μάυρη μαγεία βρίσκεται σε δύο σημεία από τα οποία το ένα είναι ότι ήταν " καταχθονίων " δηλαδή η καταγωγή του υποτίθεται οτι ήταν μέσα από τα έγκατα της γης , εδώ γίνεται λάθος στην ερμηνεία του ίδιου ονόματος που συναντάμε στα ονόματα Ερειχθώνιος , Ερειχθώ , Χθόνα !

Ολα αυτά τα ονόματα, είναι προσδιορισμοί αυτού που σήμερα ονομάζουμε " Μάυρος μάγος , Μαγγανευτής ,Νεκρομάντης κλπ ) ο Λυκάων λοιπόν φυσικά και δεν βγήκε ποτέ μέσα από την γή, αλλά ασχολούνταν με την μάυρη Μαγεία.

Δέυτερο στοιχείο είναι ο ίδιος ο Νύκτιμος ή Νυκτίας ( Νυχτερινό σκοτάδι )   ο οποίος μας δείχνει πρώτον το " σκοτείνιασμα " ή έναν σκοτεινό τόπο ( δες Κελαινώ ) και ήταν γιός του Λυκάωνα και διάδοχος στο θρόνο του πατέρα του , όμως ο Νύκτιμος σαν δαίμονας είναι γνωστός μέσα από την Σολομωνική με το όνομα Lucifuge Rofocale.
Τρίτο στοιχείο που συνδέεται με το θυσιασμένο βρέφος και την τιμωρία του Λυκάωνα και των γιων του είναι η Καλλιστώ , η μόναδική ζωντανή κόρη του Λυκάωνα η οποία γίνεται ιέρεια της Αρτέμιδος ( άλλη οψη ή εκδοχή για το ημίφως )

Για να ξεδιαλύνει ο μύθος μέσα από την αντικειμενικότητα των γεγονότων θα πρέπει να δούμε το συμβάν μέσα από θρησκευτικές πεποιθήσεις που σχετίζονται με το φεγγάρι και τον Θεό του που ως Δίας Μελικέρτης ή Καρ κλπ σχετίζεται στα νεότερα χρόνια με ανθρωποθυσίες .

Λογικό είναι στην αρχαιότητα λόγο της μητριαρχίας να μην θυσιάζαν άντρες αλλά γυναίκες , αυτό το φαινόμενο παρουσιάστηκε τόσο στην Κεντρική Αμερική πρίν την Ισπανική κατάκτηση αλλά στον Αμαζόνιο λαμβάνει χώρα ως σήμερα σε κάποιες φυλές που εξακολουθούν ακόμη να λατρέυουν τον Θεό Ιαγουάρο της Σελήνης !

Από μωρά λίγων ημερών ως έφηβες παρθένες ντύνονται στα κόκκινα και παραδίδονται στον Σαμάν ο οποίος καταλαμβανόμενος από τον Θεό Πάνθηρα υποτίθεται πως μεταμορφώνεται σε αληθινό ζώο και τρώει ζωντανή την κοπέλα , φυσικά στην πραγματικότητα δεν γίνεται καθόλου ζώο αλλά ένας κανίβαλος.

Η μεταμόρφωση του αστρικού σώματος σε ζώο είναι μια πανάρχαια πρακτική άσκηση που περιλαμβάνει οχι μόνο ένα αλλά 72 διαφορετικά ζώα , σήμερα όμως είναι αδύνατον να συμβεί για τον απλό λόγο ότι δεν υπάρχει η απαιτούμενη ποσότητα ενέργειας και αυτό γιατί πρώτον η γή, ως πλανήτης δεν έχει πιάσει το απαραίτητο δυναμικό αλλά και ο υλισμός της σύγχρονης κοινωνίας είναι απερίγραπτος !

Μπορεί οι Λυκάων σήμερα να πρεσβέυουν αυτήν την παρωχημένη και ανυπόστατη ιδέα αλλά αυτό δεν την κάνει αληθινό ως γεγονός , αντίθετα ο δαιμονισμός είναι πιο κοντά στην αλήθεια , και γράφω δαιμονισμός γιατί οπως συναντάμε στην Σολομωνική τον γιό του Λυκάωνα , μπορούμε να δούμε και τον ίδιο τον Θεό Ιαγουάρο ( τέταρτος δαίμονας που συνδέεται ως θεός με την αρχαία Αμερική - Έχω γράψει σχετικά εδώ :       
  http://kiyametlis.blogspot.com/2018/07/blog-post_94.html  ).

Ο λόγος για τον δαίμονα Όζο , εμφανίζεται ως μεγάλη σε μέγεθος λεοπάρδαλη και είναι ο μόνος που μπορεί να μεταμορφώσει οποιονδήποτε άλλο άνθρωπο σε ζώο χωρίς κάν εκείνος να το καταλάβει !
Προκαλεί ακόμα τρέλα και ψευδαισθήσεις , αλλά κατέχει όλες τις επιστήμες τις οποίες μπορεί και να διδάξει , επίσης δίνει την δυνατότητα στον μάγο να γνωρίζει τις φανερές ή κρυφές σκέψεις των άλλων !

Ο Όζ, ή Όζε είναι ο μόνος που ταιριάζει απόλυτα σε ολα τα χαρακτηριστικά που πληρούν οι λυκάονες , χωρίς να αποκλείεται και το κοκκικό χρώμα των μαλλιών στις μυημένος γυναίκες να οφείλεται σε αυτόν ως ανάλογο του κόκκινου ρούχου στις παρθένες προς θυσία στους αρχαίους Ίνκα.Συνεχίζεται ....

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου