Δευτέρα, 2 Ιουλίου 2018


. ΠΡΟΣΟΧΉ ΚΙΝΔΥΝΕΎΕΙ Η ΖΩΗ ΤΟΥ - ΜΗΠΩΣ ΤΟΝ ΕΙΔΑΤΕ ? *

Είναι γνωστό πλέον ότι πολλοί αλλοδαποί στην Ελλάδα εξαφανίζονται τα τελευταία χρόνια από σπείρα νεοσατανισμού τα μέλη της οποίας , Έλληνες ως επί το πλείστον χρησιμοποιούν σε ακραίες πράξεις σαδιστικές τελετές μαγείας τα θύματα τους τα οποία φυσικά από την πείνα και την κακομεταχείριση καταλήγουν στον θάνατο.

Άμεσα εμπλεκόμενοι φαίνεται να είναι ένας μάγος σατανιστής με κατάστημα ιατρικών ειδών στην Αθήνα ονομαζόμενος Κωσταντίνος Λαμπρούκοφ ο οποίος διατηρεί παράλληλα κρυφά γραφείο μελλοντολογίας medium ,για του οποίου το εξοχικό σπίτι στο Μάτι έχουν ακουστεί πολλά για τα ομοφυλοφιλικά όργια , αποτρόπαια περιστατικά που έφτασαν και στα δικά μου αυτιά τόσο από την συνεργάτιδα του και φίλη Βασιλική Κουτσοβασίλη της οποίας ο γιός βιάστηκε παρά φύση και κατ' επανάληψη σε μια τελετή.
Και από μία εύσωμη κυρία ταχτικό μέλος των οργίων την κα Ελένη !

Άμεσα εμπλεκόμενος στην υπόθεση είναι ο Γιώργος κωρογιάννος εκ Καλαμάτας κάτοικος Περιστερίου ο οποίος εμφανίζεται ως ανώτερος αξιωματικός της ΕΛΑΣ , πράγμα που είναι ανυπόστατο.

Ο Κωρογιάννος επιφανής μασόνος αποκαλύπτει μέρος του λυκαωανικού αυτού κυκλώματος εκμετάλλευσης αλλοδαπών στο οποίο και ο ίδιος συμμετέχει ενεργά ως λάτρης των αντρικών παρθένων οπισθίων ανακαλύπτοντας υποψήφια θύματα όπως στην περίπτωση του Hamid Beiruz τα οποία παρασέρνει με δέλεαρ το χρήμα αρχικά , και μετά για να τους έχουν ελεγχόμενους τους δίνουν ισχυρά ναρκωτικά κοκτέιλ σε τακτικά διαστήματα για άμεσο εθισμό κατά την μύηση στην οποία γίνονται οι βιασμοί.

Αποτρόπαια κληρονομιά ενός απάνθρωπου παρελθόντος τα λυκαωνικά γέυματα , ( διάβασε μύθο Λυκάωνα) δυστυχώς όπως είδαμε και πρόσφατα στην συγκαλυμμένη υπόθεση της μικρής Άννυ , την οποία τεμάχισε ο ίδιος της ο πατέρας και την μαγείρεψε:.https://www.tilegrafima.gr/koinonia/sok-viasan-tin-mikri-anny-prin-tin-temachisoun/

ο κανιβαλισμός υπάρχει ενεργά μέχρι σήμερα σε πολλές μαγικές συνταγές και σέχτες , όπως και στους λυκάωνες που πέρα από τα παραμύθια των δημοσίων σχέσεων η Θεία κοινωνία τους είναι μέχρι σήμερα η μαγειρεμένη σάρκα του θυσίασμένου θύματος το οποίο διαμελισμένο μαγειρεύεται για αυτό και οι λυκάωνες αποκαλούνται " Λυκάνθρωποι ".

Όσο και αν ακούγεται έκτός πραγματικότητας αυτό , μπορείτε να ρίξετε μια πρόχειρη ματιά στο διαδίκτυο να δείτε πόσες περιπτώσεις κομμένων μελών ( κυρίως ποδιών ) έχουν βρεθεί τα τελευταία χρόνια σε ερημικές περιοχές της χώρας , εγώ ξέρω 28 και δεν έχει γίνει ακόμα καμία σύλληψη για να μην πώς ούτε καν έρευνα για το κατά συρροή δολοφόνο ή τους δολοφόνους.

Στην τελευταία περίπτωση πριν λίγους μήνες σε σάκο ταξιδίου βρέθηκαν γυναικεία πόδια με το αίμα ακόμη επάνω τους , παλιότερα βρέθηκαν γυναικεία πόδια πάλι σε σακίδιο ταξιδίου αλλά κόκκαλα πλέον , ο δολοφόνος είναι εκεί έξω ... Ελεύθερος....και η αστυνομία απλά δεν κάνει τίποτα.

Προσοχή * Ο Γιώργος κωρογιάννος εμφανίζεται ως πελάτης σε στέκια αγοραίου έρωτα για να βρει θύματα ( πλ Αμερικής , Λεωφόρος Καβάλας κλπ)
Κύκλοφορεί με το όνομα Καραγιάννης ή Καραγιάννως ή Κωροναίος !

Στην Λεωφόρο Καβάλας όπου εξασκεί τα καθήκοντα του ως μπράβος και μαστροπός στις τραβεστί κυκλοφορεί με το όνομα Βασίλης.

Σχετίζεται με τον σατανισμό , είναι δηλωμένος κατά την δική του ομολογία λυκάωνας και συνεργάζεται με κάποια γραφεία μελλοντολογίας της Αθήνας ( νταβατζιλίκη στον χώρο της μελλοντολογίας.
Ο αριθμός τηλεφώνου του είναι 6980900958.

- ΠΡΟΣΟΧΉ ΕΊΝΑΙ ΔΙΑΤΑΡΑΓΜΕΝΟΣ - ΔΙΠΟΛΙΚΟΣ ΜΕ ΕΦΕΣΗ ΣΤΗΝ ΕΡΩΤΙΚΗ ΒΙΑ ΚΥΡΙΩΣ ΣΕ ΜΙΚΡΑ ΑΓΟΡΙΑ _

Ο Ηamid Beiruz  ( εικόνα  )ήταν ένας κανονικός νεαρός άντρας από την πόλη Fez του Μαρόκου .

Παντρεμένος στην χώρα του ειχε ένα μικρό αγοράκι , αναγκαστικά όμως έφυγε παράνομα από την χώρα του και ήρθε στην Ελλάδα για ένα καλύτερο αύριο.

Σήμερα είναι μπλεγμένος σε ένα κύκλωμα εκμετάλλευσης αλλοδαπών με έλληνες κυρίως μέλη , έχει υποστεί αλλεπάλληλα βιασμούς και τον έχουν κλείσει σε ένα σκοτεινό δωμάτιο με ελάχιστη τροφή χωρίς να έχει επαφή με τον οποιοδήποτε .

Βγαίνει μόνο για να τον πάνε σε πελάτες και οργιαστικές σαδιστικές τελετές .

Του έχουν κατασχεθεί τα χαρτιά του , και έχει υποστεί μαχαίρωμα στην κοιλιά χαμηλά τουλάχιστον μια φορά πρίν λίγες εβδομάδες , του έχουν σβήσει κάυτρα τσιγάρου στην κωλοτρυπίδα , και έφαγε τα ίδια τού τα κόπρανα όταν έπαθε ακράτεια από τους κατά συρροή βιασμούς την πρώτη μέρα των βασανιστηρίων του.

Ο Χαμίντ είναι ένα από τα πολλά θύματα για τα οποία δεν ψάχνει κανένας , δεν υπάρχει για το κράτος και φυσικά η ελληνική αστυνομία έχει σοβαρότερα πράγματα να την απασχολούν , πέραν βέβαια ότι το ίδιο το νομικό πλαίσιο τους δένει τα χέρια , θέμα στο οποίο πολύ σωστά η κα Νικολούλη αναφέρθηκε σε πολύ πρόσφατη εκπομπή της.....

Στον σύνδεσμο που ακολουθεί μπορείτε να δείτε την φρίκη που βιώνουν τα θύματα αυτών των κυκλωμάτων που φυσικά και υπάρχουν και στην Ελλάδα.

Η σεξουαλική διαστροφή αποφέρει σημαντικά κέρδη για τους εκάστοτε προαγωγούς και όταν δε αυτή η διαστροφή φτάνει στο έγκλημα τότε τα κέρδη είναι τεράστια.

Στην ερασιτεχνική τσόντα που κυκλοφορεί στο διαδίκτυο και στο εμπόριο βλέπετε έναν νεαρό άντρα από την Συρία στα χέρια Αράβων που τον βιάζουν , τον μαστιγώνουν μέχρι λιποθυμίας και στο τέλος του κόβουν το κεφάλι πάνω στο οποίο ένας εξ αυτών αυνανίζεται και εξπερματώνει !

Δυστυχώς αυτή είναι η σύγχρονη πραγματικότητα :

http://www.adamakismellontologos.gr/index.php/9-2017-03-23-18-29-35/165-saudi-arabian-buyers-are-shopping-for-sex-slaves-male-and-female-at-isis-auctions

 Όλοι ξέρουμε ποιος άλλος είναι απο " ΠΙΣΩ " **** https://m.facebook.com/giannis.korakakis.3


Επειδή αρκετά άτομα είτε ιδιώτες , είτε εν αποστρατεία αστυνομικοί , είτε δημοσιογράφοι έχουν δείξει ενδιαφέρον για το κύκλωμα εκμετάλλευσης αλλοδαπών ανδρών και γυναικών δηλαδή εκπόρνευσης και ανθρωποθυσιών το οποίο διαχειρίζεται η ελληνική μάυρη μασονία της αδερφό της των Locus 7 & Nibus 7 ( λυκάωνες)  και θέλουν πληροφορίες σχετικά , μπορούν να απευθύνονται στον ίδιο τον κον Hamid Beiruz , και στην κουστωδία του ( Manuell , Νικηφόρος ο Βούλγαρος) καθώς και στην αρχηγό αυτής της ομάδας κα Αθανασιάδου Ροζαλία που συχνάζουν κάθε Παρασκευή & Σάββατο ( Κυρίως) & Κυριακή στις 8:00πμ  στο Crepa Queen Cafe ( Αγ. Ασωμάτων 1 ,το 103 53 ) στα εξωτερικά τραπεζάκια όπου και λαμβάνει χώρα η άγρα πελατών ( βίζιτες 100€ ) και η γενική εμπορία ουσιών .Η ώρα , μέρες και ο τόπος είναι συγκεκριμένα .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου