Τετάρτη, 18 Ιουλίου 2018

                                     ♦ ΔΑΙΜΟΝΑΣ ΟΖΕ •

Δαίμονας Όζε ή Όζο, πρόεδρος της κολάσεως κατά το Λεμέγεθον ή Ελλάσονα κλείδα του Σολομώντος ,κνος Σολομωνική !

http://www.esotericarchives.com/solomon/lemegeton.htm

Εμφανίζεται σαν μιά ευμεγέθης λεοπάρδαλη εξω από τον μαγικό κύκλο , και αν του ζητηθεί δίνει το χάρισμα της μεταμόρφωσης στον μάγο,  ή προκαλεί την μεταμόρφωση άλλων κατά την επιθυμία του .Προκαλεί ψευδαισθήσεις και τρέλα , κρυφά πράγματα και σκέψεις μπορούν ευκόλως να αποκαλύπτονται τηλεπαθητικά στο μυαλό του μάγου , και είναι κάτοχος όλων των επιστημών τις οποίες μπορεί να διδάξει !

Το όνομα του Όζε βγαίνει από το πραγματικό του όνομα Τεζκατλιπόκα στη μυθολογία των Αζτέκων
ο Τεζκατλιπόκα ή Τεσκατλιπόκα[1] (ισπ. Tezcatlipoca) είναι ο θεός του σκότους, του πειρασμού, της μαγείας, του πολέμου και των υλικών πραγμάτων. Είχε στην κατοχή του ένα μαγικό καθρέφτη που έβγαζε καπνούς και σκότωνε τους αντιπάλους του, γι' αυτό είναι επίσης γνωστός σαν "θεός του Καθρέφτη που Καπνίζει".


Τεζκατλιπόκα
Οικογένεια
ΣύζυγοςΣοτσικέτζαλ
ΑδέλφιαΣίπε Τότεκ
Κετζαλκόατλ
Ουιτζιλοπότστ

Κετζαλκόατλ και Τεζκατλιπόκα (δεξιά)
Ο Τεζκατλιπόκα ήταν ο αντίπαλος του πνευματικού Κετζαλκόατλ και μερικές φορές εμφανίζεται σαν αυτός που ωθεί τους ανθρώπους στο κακό. Τιμωρώντας όμως το κακό κι επιβραβεύοντας την καλοσύνη, έθετε σε δοκιμασίες το νου των ανθρώπων με πειρασμούς, αντί να τους σπρώχνει στην ακολασία.

 Σύμφωνα με τους Αζτέκους, ήταν ο θεός της διχόνοιας και της απάτης, αλλά κι ο θεός των αρχόντων, των πολεμιστών και της μαγείας. Σχετίζεται με την έννοια της μοίρας και του πεπρωμένου και με τον ιαγουάρο. Τις περισσότερες φορές εμφανίζεται ως μάγος, ενώ θεωρείτο θεός με την ικανότητα να μεταμορφώνεται και άλλες μυστήριες δυνάμεις.

Λατρεία του ΤεζκατλιπόκαΕπεξεργασία

Η εορτή του Τεζκατλιπόκα ήταν τον πέμπτο μήνα του ημερολογίου των Αζτέκων. Η απόδοση τιμών προς τους θεούς τελείωνε με μια θυσία, στην οποία ξεριζωνόταν η καρδιά του θύματος και την κρατούσαν προς τον ήλιο. Οι προετοιμασίες ξεκινούσαν ένα χρόνο νωρίτερα. Οι ιερείς διάλεγαν ένα νεαρό άντρα, που στον επόμενο χρόνο θα ζούσε σαν άρχοντας: μάθαινε να παίζει αυλό, φορούσε χρυσά κοσμήματα και πολυτελή ρούχα, κάπνιζε και απολάμβανε το γενικό σεβασμό. Είκοσι ημέρες πριν από την τελετή παντρευόταν τέσσερις νέες γυναίκες και την τελευταία εβδομάδα τραγουδούσε, χόρευε και γιόρταζε. Την ημέρα της θυσίας, το θύμα ανέβαινε μόνος τα σκαλιά του ναού, σπάζοντας ένα πήλινο αυγό σε κάθε σκαλί. Όταν έφθανε στην κορυφή, η καρδιά του ξεριζωνόταν. Ο Τεζκατλιπόκα επίσης εορταζόταν κατά τον ένατο μήνα των Αζτέκων, στη Γιορτή των Νεκρών.

Ο δαίμονας Όζε είναι ο πρώτος θεός της πρώτης δημιουργίας της γής, όταν έφτασαν στην γήινη σφαίρα οι Ιαγουάροι τα όντα αυτά που σήμερα ονομάζουμε Λυκάωνες , ή υιούς των θεών .

Αυτά τα όντα έχουν όλες τις ιδιότητες του Όζε και η φύση τους είναι καλή μέν , με μεγάλη δόση υστεροβουλίας και έμφυτη τάση για το κακό , ροπή προς το sex ,το χρήμα , την ύλη , και φυσικά την μαγεία.

Η πίστη στην μεταμόρφωση μέσω μαγείας που υπάρχει μέχρι και σήμερα ξεκινάει από αυτούς.

Από τους αρχαίους Μάγια, και τις ελληνικες σκοτεινές διονυσιακές τελετές των πνευμάτων αλεπούδες στα οποία είχαν μυηθεί τόσο ο Φίλιππος ο Μακεδόνας ο πατέρας του Μεγάλου Αλεξάνδρου καθώς και η Ολυμπιάδα η μητέρα του  μέχρι τους σημερινούς λυκάωνες οι ιδεολογικές αρχές παραμένουν ίδιες ...." Μεταμόρφωση" & Κανιβαλισμός !

Αυτό που μου κίνησε το ενδιαφέρον είναι η παγκόσμια ομοιόμορφη μυθολογική παράδοση που συναντάμε σε ανατολικούς και δυτικούς λαούς , για την ύπαρξη και την δράση αυτών των πλασμάτων !

Γάτες * Σκυλιά * Ιαγουάροι * αλεπούδες * ύαινες όλες μορφές του αποκτηνωμένου ανθρώπου ή αλλοδιαστασιακές οντότητες που χρησιμοποιούν τους ανθρώπους για να μπορούν να αλλάξουν διάσταση αποκτώντας παράλληλα ζωή ?

Σύμφωνα με την περιγραφή των εκδόσεων locus 7 & Nibus 7 στην ανάρτηση της επίσημης ιστοσελίδας τους για το πρόγραμμα morphodiataxis το οποίο επιτυγχάνεται μέσω διαλογισμού που αλλάζει το περιπνευματικό και συνειδησιακό πεδίο , με ασκήσεις από το βιβλίο του Κου Γιώργου Μπαλάνου " Κοσμική Βιοδυναμική "  η απάντηση βρίσκεται στο δέυτερο μέρος της ερωτησης που έθεσα πρίν , δηλαδή όντα από τους καταχθόνιος κόσμους ( Πλειάδες) χρησιμοποιούν τους ανθρώπους για τους ανόσιους σκοπούς τους !

Φυσικά κανένας Λυκάων δεν θα παραδεχτεί οτιδήποτε σχετικό με ψυχοφαγία , κανιβαλισμό ανθρώπων κλπ , αυτό όμως δεν θα πείτε ότι δεν συμβαίνει σήμερα εν ετη 2018 και στην Ελλάδα !

Άλλωστε η υπόθεση με την μικρή Άννυ ,είναι πρόσφατη σχετικά!

Ένα εξαιρετικό βιβλίο που σχετίζεται άμεσα με τον Όζε είναι από τις εκδόσεις Bell , το βιβλίο " Η Νύχτα του Ιαγουάρου" !


 *  http://www.bell.gr/bookdetails/10/654/Η%20Νύχτα%20του%20Ιαγουάρου

Πρίν βιαστούν ελαφρόμυαλοι να καταδικάσο

υν ως φανταστικό το πόνημα του Michael Gruber , παραθέτουμε φωτογραφίες από μία σύγχρονη πραγματική τελετή των Maya για μύηση νέων στον Θεό Ιαγουάρο .

Η ύπαρξη της " άλικης γυναίκας " δηλαδή της παρθένας που ντυμένη με κόκκινο ένδυμα παραδίδει τον εαυτό της ωστε να φαγωθεί ζωντανή από τον εξτασιασμένο σαμάνο ο οποίος υποτίθεται πως είναι μεταμορφωμένος σε ζώο ( πράγμα που δεν βλέπουμε να συμβαίνει εξ"αρχης στον μύθο του Λυκάωνα ο οποίος γίνεται λύκος για τιμωρία ) δεν υπέπεσε στην αντίληψη μου , γνωρίζω όμως ότι είναι ενεργό τμήμα της συγκεκριμένης πίστης σε όλες τις φυλές αυτών των ανθρώπων\ ζώων !

Ακόμη και στον αρχαιοελληνικό μύθο της νύμφης Αμεθύστης η οποία κατασπαράχθηκε ζωντανή από τον ιερό Ιαγουάρο του Θεού Διονύσου πριν η θεά Αρτέμιδα προλάβει να επέμβει μας δείχνει ότι και στην Ελλάδα υπήρχαν τέτοιες λατρευτικές τελετές .

Όμως ο Οζέ κρύβει πίσω από το ζώο μια τρομερή δύναμη διάνοιας , μόνο όποιος τον έχει δεί " πραγματικά" καταλαβαίνει για το πόσο δυνατό μυαλό είναι , και με πόσο ευκολία μπορεί να δημιουργήσει παιχνίδια εντυπώσεων μετατρέποντας το σκότος σε φώς , και την ποιότητα αναίσχυντη δαιμόνισα σε μορφή της ίδιας της Παρθένου Μαρίας !

Ο μεγάλος λαοπλάνος για τον οποίο γράφει η Αποκάλυψη :Και είδα ένα θηρίο να ανεβαίνει από τη θάλασσα, το οποίο είχε δέκα κέρατα και εφτά κεφάλια, και πάνω στα κέρατά του δέκα διαδήματα, αλλά πάνω στα κεφάλια του βλάσφημα ονόματα. Και το θηρίο που είδα ήταν όμοιο με λεοπάρδαλη, αλλά τα πόδια του ήταν σαν αρκούδας και το στόμα του ήταν σαν στόμα λιονταριού. Και ο δράκοντας έδωσε στο θηρίο τη δύναμή του και το θρόνο του και μεγάλη εξουσία».—Αποκάλυψη 13:1β, 2.

Αν οι Λυκάωνες σήμερα βλέπουν τον Χριστό , την Παναγία , όλους τους αγίους και τους αποστόλους αυτό το οφείλουν στις δυνάμεις του Όζε , που μην ξεχνάτε ότι ήταν ο Κύριος της Πρώτης δημιουργίας και δημιουργός της ύλης δια της μαγείας!

Ο ΠΡΩΤΟΣ ΣΑΤΑΝΑΣ ! Ο Απόλυτος κυριολεκτικά άρχων της ύλης και δάσκαλος της μαγείας γνωστός και ως Σεμιαζά !

Στην επάνω εικόνα βλέπουμε την αληθινή μορφή του Όζε !
Δαίμονας Ifugao Igorot Bontoc !

Διακρίνεται το μεγάλο κεφάλι του μέσα στο οποίο έχει ένα σούπερ ανεπτυγμένο εγκέφαλο με ασύλληπτη δύναμη , μπορεί να δημιουργήσει τα πάντα από το τίποτα , και να διαλύσει με ευκολία κάθε ψυχική και νοητική άμυνα , φυσικά κατέχει όλες τις επιστήμες συμπεριλαμβανομένης της μαγείας !Έχει μια εξαιρετική ικανότητα διπροσωπίας , είναι καλός κατά το δοκούν και κατά επιλογή έχοντας όμως μια έμφυτη έφεση στην κακία , χρησιμοποιή το καλό ως ασπίδα του κακού , και πάντοτε δίνει λίγα ζητώντας πολλά !

Από αυτόν και την " συνοδό "του την άλικη γυναίκα ξεκίνησαν όλα από τον πρώτο ακόμα ήλιο της δημιουργίας !
Δείτε σχετικά ΖΑΓΡΕΑΣ ΔΙΟΝΥΣΟΣ ( ΔΙΟΝΗ  εκ του όρους " ΝΥΣΣΑ ή ΔΙΟΝΗ ΔΙΟΣ ΙΣΗ!

* https://el.m.wikipedia.org/wiki/Μύθος_των_πέντε_ηλίων


Medium Evans Adamakis ~~~•

Υ.γ Επειδή το φωτογραφικό υλικό δεν χωράει στο fb ,για να δείτε το κείμενο μαζί με τις εικόνες που το συνοδεύουν παρακαλώ επισκεφθείτε το blogg : ΑΠΟΚΡΥΦΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΜΟΝΟΠΆΤΙΑ .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου