Τετάρτη, 27 Ιουνίου 2018

•~~ΑΝΤΑΝΑΚΛΑΣΗ ΣΤΟΝ ΚΑΘΡΈΦΤΗ ~~•

Tι τρόμους μπορεί να αποκαλύψει ένας καθρέφτης ?
Τι κόσμοι υπάρχουν πέρα απο το ζαχαρωμένο γυαλι ?

Πρίν από πολλά χρόνια κάποιος μου είχε φανερώση ενα ξόρκι πέρασμα  απλό μα συνάμα τρομοκρατικό ,οποιος εχει δεί την ταινία Θρίλερ:  The Skeleton key , μπορεί να καταλάβει περίπου πως λειτουργεί και γιατί είναι τρομακτικό !

Νύχτα πανσελήνου πρός χάση μέσα σε άδειο χώρο σκοτεινό ή δωμάτιο καθαρό τα μεσάνυχτα , τοποθετήστε δυο επιδαπέδιους μεγάλους καθρέφτες τον ένα ακριβώς απέναντι απο τον άλλο , έτσι ώστε να αντανακλά ο ένας τον άλλο.

Ένα αναμμένο κερί πρέπει να τοποθετηθεί  μπροστά από κάθε κάτοπτρο, τό ένα μάυρο στον έναν , το άλλο λευκό στον άλλον .

Τα δύο κάτοπτρα πρέπει να παραμείνουν τοποθετημένα πρόσωπο με πρόσωπο , και τα κερί του ενός να αντανακλάτε στον αλλο .

Προσοχή :  Τα κεριά πρέπει να είναι κατασκευασμένα από κερί , η πλαστική παραφίνη είναι εντελώς ακατάλληλη για αυτην την μαγεία , οπως και για κάθε μαγεία , το συγκεκριμένο μαγικό στην πραγματική του συνταγή όριζε το κερί να είναι φτιαγμένο απο λίπος αβάφτιστου μωρού , οπότε αφου αποφασίσετε να το κάνετε να λέτε ευχαριστώ που και το κερί μέλλισας είναι αρκετό , μην προκαλείτε την μοίρα σας παραπάνω !

Στην συνέχεια ( ας πούμε οτι όπως στην ταινία ,το κάνει γυναίκα ),  η γυναίκα πρέπει να καθίσει  γυμνή στο μέσον ανάμεσα στους δύο καθρέφτες και με δυνατή φωνή να τραγουδήσει τις ακόλουθες μαγικές λέξεις τρεις φορές:
Kto, enoy, Sonnjoy, Kto, Moy, Viajnoy, Tot, Pokajetsia nini.

Μετά προφέροντας αυτά τα μάντρα, dharani, ή λέξεις της εξουσίας, η γυναίκα πρέπει να κατευθύνει την όρασή της, με σταθερή ένταση προς έναν από τις δύο καθρέφτες, στο πιο μακρινό και σκοτεινό χώρο όπου θα εμφανιστεί η μαγική εμφάνιση.

Οι μαγικές λέξεις "Lucia, stof, Lub, Salem, Sadil" εκφωνούνται μόλις παρουσιαστή μια κίνηση απο πέρα .....

Η Ουράνια γυναίκα πού σήμερα ονομάζεται Λίλιθ ( στα ελληνικά Κίρκη λόγο των φτερών ) μου φανέρωσε κάποτε μέσα από τον καθρέφτη ότι αυτή ήταν πού έδωσε στον Σολομώντα την σοφία και την δύναμη να εξουσιάζει τους δαίμονες δίνοντας τού ένα μικρό δαχτυλίδι φτιαγμένο από χαλκό που σκλήρυνε με την προσθήκη αργύρου (εποχή του χαλκού περίπου 2600 π.Χ. – 1100 π.Χ.   ) το οποίο δεν είχε επάνω του την διάσημη σήμερα πεντάλφα του Σολομώντα αλλά το σύμβολο της Αφροδίτης Ιννάνα ή Ιστάρ (Αστάρτη) έτσι όπως το συναντάμε μέχρι σήμερα σε αρχαιολογικούς θησαυρούς της Μεσοποταμίας , ήταν δηλαδή ένα αστέρι με 8 ακτίνες μέσα στο οποίο βρισκόταν ένα μικρότερο άστρο με 4 ακτίνες το οποίο αποτελούσε τμήμα του πρώτου !

Η σπουδαιότητα αυτού του συμβόλου " Του Βρυχώμενου ουράνιου λιονταριού " όπως αποκαλούνταν ο τότε κομήτης Αφροδίτη , ή αστερισμού τής θλίψης βρίσκεται στα στοιχεία που αναφέρονται εδώ :

http://www.adamakismellontologos.gr/index.php/9-2017-03-23-18-29-35/138-2018-02-04-19-52-57

Μέ τρόπο που δεν θα πώ πώς , αν σχεδιαστεί το άστρο στο δάπεδο,  τοποθετηθούν οι καθρέφτες στο μικρό άστρο και κεριά ή λάμπες γύρω στις γωνιές του κύκλου και όλα αυτά γίνουν την ώρα της ανατολής του αστερισμού του Λέοντα δημιουργείται μια πύλη προς ανώτερους κόσμους και συγκεκριμένα προς τον Regulus.

Βέβαια επειδή ο ήλιος έχει αλλάξει και οι θέσεις τών άστρων δεν είναι πια οι ίδιες οι κόσμοι ή επαρχίες έχουν αλλάξει σύνορα , μερικές έχουν αποκλειστεί ή έχουν σκοτεινιάσει ή ερήμωσαν από ζωή !

~~~÷~~~~ Ο ΚΑθΡΕΦΤΗΣ ΤΟΥ ΣΟΛΟΜΏΝΤΑ~~~~~÷~~~~

Ο Σολωμόντας μπορούσε να βλέπει πέραν των διαστάσεων καί του χώρου με ένα μαγικό καθρέφτη φτιαγμένο από χαλκό ντυμένο με ασήμι.

Για να τον φτιάξουμε πρέπει να έχουμε περισσεύματα σε θετικό φορτίο πράγμα που σημαίνει αποχή από κρέας , γαλακτοκομικά προϊόντα και sex τουλάχιστον για μία εβδομάδα .

Ετοιμαζόμαστε πνευματικά με προσευχή και διαλογισμό χωρίς καμία ένταση , θλίψη ή θυμό.
Την πρώτη νύχτα μίας νέας σελήνης παίρνουμε ένα λεπτό φύλλο ασήμι που γυαλίζει σαν καθρέφτης και χαράζουμε επάνω του -στο επάνω μέρος το εβραϊκό τετραγράμματο - στα δεξιά την εβραϊκή λέξη Ελοίμ  , κάτω Μίθρα στα ελληνικά και αριστερά Αδωνάι.

Τυλίγουμε σε λευκό λινό ύφασμα τον καθρέφτη και αφού τον λειτουργήσει παπάς σε εκκλησία για 40 μέρες , τον παίρνουμε την πρώτη νύχτα του νέου φεγγαριού κατά το σούρουπο και για όσο χρονικό διάστημα λάμπει η Αφροδίτη στον ουρανό ξετυλίγουμε το ύφασμα και γυρίζοντας τον καθρέφτη έτσι ώστε να αντανακλά μέσα του το νέο φεγγάρι λέμε την προσευχή : " Κύριε αιώνιε και παγκόσμιε που βασιλεύεις σε όλα τα πράγματα και γνωρίζεις τα πιο βαθιά μυστήρια της πλάσης , καταδέξου να μου δώσεις την χάρη να βλέπω τα πάντα και ο ευλογημένος Αζραήλ να μου παρουσιαστεί ευγενής και καλόγνωμος σε αυτόν τον καθρέφτη !"

Αφού επαναλάβουμε αυτά τα λόγια τρεις φορές , μετά ρίχνουμε σε δοχείο με αναμμένα κάρβουνα ένα κομμάτι ξύλο Δάφνης και φύλλα .
Στην συνέχεια ρίχνουμε 3 σπυριά κίτρινο λιβάνι , τρείς φορές διαδοχικά απευθύνοντας προς τον Αζραήλ ικεσίες ή την επίκληση του για να εμφανιστεί.

Μπορεί να εμφανιστεί και αμέσως ως Μελαχρινός νέος , αν δεν έρθει την συγκεκριμένη μέρα το ξόρκι θα πρέπει να γίνει την επόμενη μέρα την ίδια ώρα , και την μεθεπόμενη αν χρειαστεί μέχρι να εμφανιστεί.

Ο Αζραήλ στην πραγματικότητα είναι τρομακτικός , τριχωτός μαύρος με φοβερά δόντια και είναι δύναμη θανάτου , ταυτόχρονα όμως είναι αυτός που ακριβώς μπορεί να δεί τα πάντα και παντού .

Ο Αζραήλ ικεσίες δεν ακούει , η σκληρότητα του είναι ανάλογη της μορφής του μπορεί όμως να δείξει μυστικά που λίγοι μπορούν να δουν , μπορεί να φανερώσει μυστικά περάσματα και πύλες , να δείξει το πέρασμα της Στυγός και φυσικά μπορεί να φέρει στον καθρέφτη οποιοδήποτε άλλο πνεύμα , αν και εφόσον αυτό υπάγεται στην δικαιοδοσία του.

Προσοχή όμως μην ραγίσει ο καθρέφτης γιατί τότε αυτό πού είναι στην άλλη πλευρά θα περάσει σε αυτόν τον κόσμο.

Medium Evans Adamakis ~~~°Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου