Πέμπτη, 28 Ιουνίου 2018


~ • ΤΟ ΞΟΡΚΙ ΓΙΑ ΠΛΟΎΤΟ ΜΕ ΤΗΝ ΣΦΡΑΓΊΔΑ ΤΟΥ ΜΑΜΩΝΆ •~

Αυτοί που υπηρετούν ταυτόχρονα τον Θεό και τον Μαμωνά γρήγορα ανακαλύπτουν πως ο Θεός δεν υπάρχει .

Λ.Π Σμίθ .

Είναι απορίας άξιον πώς γίνεται και ο ίδιος αυτός ο άκρατος υλισμός και η φιλαργυρία που δεν δέχονται κανένα θεό ή οτιδήποτε υπερφυσικό να έχουν τον δαίμονα τους ο οποίος μάλιστα συναντάτε όχι μόνο μία αλλά 4 φορές στην Καινή Διαθήκη[1] και είναι αραμαϊκήςπροέλευσης, πιθανότατα από τη ρίζα «’mn» που σημαίνει "αυτό το οποίο κάποιος εμπιστεύεται"[2]

Η λέξη δεν εμφανίζεται στην Παλαιά Διαθήκη, όμως σε εβραϊκά κείμενα χρησιμοποιείται με τις εννοιες"πόρος", "κέρδος" (κυρίως το ανέντιμο), "αποζημίωση", ""λύτρα"ή "δωροδοκία", δίνοντας πάντα την αίσθηση του αναξιοπρεπούς και αποτελώντας στόχο ηθικής επίκρισης[3]

Λέξεις παρόμοιες του μασοριτικού, εβραϊκού κειμένου της Π.Δ. (όπως στα Ψαλμ. 37,3 και ίσως Ησ. 33,6)[4], αποδίδονται στη Μετάφραση των Εβδομήκοντα ως "πλούτος ή αργύριον"[5].
Η θεολογική σημασία[6] του όρου σχετίζεται με την πλεονεξία και προσκόλλησης στα υλικά αγαθά. 
Κατά την Καινή Διαθήκη Η αξία των φθαρτών αγαθών είναι μειωμένη κάτω από το πρίσμα της μέλλουσας ζωής (Λουκ. 6,20.24), και ο Μαμωνάς είναι άδικος, αλλά και ψεύτης και απατηλός, αφού είναι μωρία να στηρίζεται κανείς σε φθαρτά αγαθά τα οποία ο χρόνος αφανίζει και ο θάνατος αχρηστεύει (Ματθ. 6,19-20).
Σύμφωνα με τους Πατέρες της Εκκλησίας, η κατηγορία της πλεονεξίας απευθύνεται όχι στους "πλουτούντας" αλλά στους "δουλεύοντας", δηλ. αυτούς που υπηρετούν τον πλούτο (Ιωάννης ο Χρυσόστομος), καθώς υπήρξαν ευσεβείς οι οποίοι "πλούσιοι μεν ήσαν, αλλ' ου τω πλούτω εδούλευον" προσφέροντας αυτόν σε εκείνους που είχαν ανάγκη (Ευθύμιος ο Ζιγαβηνός)[7].

 Απαραίτητη προϋπόθεση, ο πλούτος αυτός να μην είναι "εξ αρπαγής" (Ιωάννης ο Χρυσόστομος)[8].

ΒιβλιογραφίαΕπεξεργασία

 • "Mamonas", Theological Dictionary Of The New Testament (Abridged in one Volume), edited By Gerhard Kittel and Gerhard Friedrich, W.B. Eerdmans 1985.
 • "Μαμωνάς", Gerhard Friedrich, Gerhard Kittel et al., Theological Dictionary of the New Testament, Wm. B. Eerdmans Publishing 1976, τόμ. 4.
 • "Πλεονεξία", Λεξικό Βιβλικής Θεολογίας (μτφρ. από τα Γαλλικά με εποπτεία Σάββα Αγουρίδη κ.ά.), Άρτος Ζωής, Αθήνα 1980, στ. 815-818.
 • Τρεμπέλας Ν. Παν., Υπόμνημα εις το Κατά Ματθαίον Ευαγγέλιον, 4η έκδ., 'Ο Σωτήρ', Αθήνα 1989.
 • Τρεμπέλας Ν. Παν., Υπόμνημα εις το Κατά Λουκάν Ευαγγέλιον, 3η έκδ., 'Ο Σωτήρ', Αθήνα 1983.

ΥποσημειώσειςΕπεξεργασία

 1.  
  *Ματθ. 6,24"Ουδείς δύναται δυσί κυρίοις δουλεύειν· ή γάρ τόν ένα μισήσει καί τόν έτερον αγαπήσει, ή ενός ανθέξεται καί τού ετέρου καταφρονήσει. ου δύνασθε θεώ δουλεύειν καί μαμωνά."
  • Λουκ. 16,9"Καί εγώ υμίν λέγω, εαυτοίς ποιήσατε φίλους εκ τού μαμωνά τής αδικίας, ίνα όταν εκλίπη δέξωνται υμάς εις τάς αιωνίους σκηνάς."
  • Λουκ. 16,11"ει ούν εν τώ αδίκω μαμωνά πιστοί ουκ εγένεσθε, τό αληθινόν τίς υμίν πιστεύσει;"
  • Λουκ. 16,13" Ουδείς οικέτης δύναται δυσί κυρίοις δουλεύειν· ή γάρ τόν ένα μισήσει καί τόν έτερον αγαπήσει, ή ενός ανθέξεται καί τού ετέρου καταφρονήσει. ου δύνασθε θεώ δουλεύειν καί μαμωνά.".
 2.  "Mamonas", Theological Dictionary Of The New Testament (Abridged in one Volume), edited By Gerhard Kittel and Gerhard Friedrich, W.B. Eerdmans 1985, σελ. 552.
 3.  Theological Dictionary Of The New Testament (Abridged in one Volume), ό.π.
 4.  "Μαμωνάς", Gerhard Friedrich, Gerhard Kittel et al., Theological Dictionary of the New Testament, Wm. B. Eerdmans Publishing 1976, τόμ. 4, σελ. 387.
 5.  Τρεμπέλας Ν. Παν., Υπόμνημα εις το Κατά Ματθαίον Ευαγγέλιον, 4η έκδ., 'Ο Σωτήρ', Αθήνα 1989, σελ. 125α.
 6.  Βλ. σχετικά: "Πλεονεξία", Λεξικό Βιβλικής Θεολογίας (μτφρ. από τα Γαλλικά με εποπτεία Σάββα Αγουρίδη κ.ά.), Άρτος Ζωής, Αθήνα 1980, στ. 818.
 7.  Οι πατερικές ερμηνείες στο: Τρεμπέλας, ...εις το Κατά Ματθαίον..., ό.π., σελ. 125β.
 8.  Τρεμπέλας Ν. Παν., Υπόμνημα εις το Κατά Λουκάν Ευαγγέλιον, 3η έκδ., 'Ο Σωτήρ', Αθήνα 1983, σελ. 470

Ο Μαμωνάς είναι η δύναμη της ύλης καί ένα απο τα πιο ισχυρά εργαλεία της δύναμης του κακού !Ο Μλκ , Μελικέρτης , Μελκάρτ , Μολώχ ....Αυτός τέλος πάντων που σε πανάρχαια χρόνια περπάτησε στην γή των ανθρώπων σαν θεός χρησιμοποιώντας τεχνολογία " των θεών από τα άστρα " και σήμερα είναι ο Άρχοντας της κόλασης , άσχετα αν είναι θεοποιημένος άνθρωπος ή γιός θεών κλπ δεν πάυει να είναι ο ΈΝΑΣ και μόνος που κυβερνά το υψηλότερο Qliphà του Thamiel στο δέντρο του θανάτου !

Λογικό είναι ότι για να υπάρχει θάνατος , πρέπει να υπάρχει ύλη και κατ'επέκταση τα κατάλληλα ερεθίσματα ώστε αυτή η ύλη να γίνεται από σκοπός ύπαρξης μέχρι αιτία φόνου , για όλα αυτά φροντίζει η δύναμη που λέγεται Μαμωνάς και καλό είναι να μην μπερδέυουμε την λέξη με την ηχητικά όμοια του ονόματος Αμών ή Αμούν που θα πεί " ο έτερος " ή " Ξένος "

Για την Σολομωνική μπορείτε να διαβάσετε το σχετικό άρθρο μου εδώ : http://www.adamakismellontologos.gr/index.php/9-2017-03-23-18-29-35/182-lucifer-lucifuge-rofocale

~ • ΤΟ ΞΟΡΚΙ ΓΙΑ ΠΛΟΎΤΟ ΜΕ ΤΗΝ ΣΦΡΑΓΊΔΑ ΤΟΥ ΜΑΜΩΝΆ •~

 Έχετε αυτή τη σφραγίδα στο πορτοφόλι σας και δεν θα σταματήσει να γεμίζει με χρήματα από γνωστές , άγνωστες , αναμενόμενες και μήνες πηγές !

Ξεκινήστε αυτό το ξόρκι όταν το φεγγάρι είναι σε δάση και ολοκληρώστε το στην επόμενη πανσέληνο . 
Υλικά :
ένα λευκό κερί
Έλαιο Χρημάτων 
Αιθεριο έλαιο Πατσουλί
τη σφραγίδα της εικόνας φτιαγμένη με τις οδηγίες κατασκευής που δίνει το κλειδί του Σολομώντος.
μια λεπίδα (για να κόψετε τον καρπό σας)
σκόνη χρήματος (κανέλα + μοσχοκάρυδο + μαϊντανός + βασιλικό + ριζα Γκάλαγκα + Άλφα αλφα κλπ...)
χαρτονόμισμα και κέρματα .


24 ώρες πριν από το ξόρκι:


Ετοιμάστε ένα ειδικα διαμορφωμένο χώρο με τραπέζι πάνω στο οποίο θα πρέπει να μπούνε οσό πιο πολλά χρήματα γίνεται ώστε να καλύπτουν ολόκληρη την επιφάνεια του.

Βάλτε επάνω την σφραγίδα του Μαμωνά  και από κάτω της τοποθετήστε το φυλαχτό έλξης χρημάτων της μάυρης μαγείας ( εικόνα ) και καλυψτε όλα αυτά με ένα άλλο στρώμα χρημάτων.


Σκορπίστε σκόνη έλξης χρημάτων και μετά αλοίψτε με το λάδι χρημάτων τα κεριά του βωμού τα οποία πασπαλίζεται με σκονη χρημάτων επίσης.
Ανάψτε τα κεριά του βωμού από δεξιά προς τα αριστερά  , και τοποθετήστε ανάμεσα τους ένα μικρό καθρέφτη κατά προτίμηση από οψιδιανό.

Τοποθετήστε το λευκό κερί ακριβώς μπροστά σας στο τραπέζι πάνω στην σφραγίδα του δαίμονα . Κοιτάξτε τη σφραγίδα την υπογραφή του για ένα λεπτό και αρχίστε να καλείτε τον δαίμονα. 
Συνεχίστε να καλείτε στο Mammon. Όταν ο δαίμονας είναι εκεί για σας, δώστε του τις οδηγίες σας. Τοποθετήστε μερικές σταγόνες από το αίμα και το λάδι στήν σφραγίδα και επίσης τοποθετήστε πίσω την πεντάλφα της σφραγίδας και ρίξτε σκόνη χρημάτων στη σφραγίδα του.
Αυξήστε την ένταση  και δώστε του την  άδεια να αναχωρήσει. Τελειώστε το τελετουργικό σας. Πηγαίνετε να ριξετε σκόνη χρήματος σε όλα τα χαλιά  στο σπίτι σας. Μην ξεχάσετε να ρίξετε  στα παπούτσια και τις τσάντες σας. Διπλώστε τη σφραγίδα και αποθηκεύστε την στο πορτοφόλι σας. Φορέστε την πεντάλφα σας κάθε μέρα και κάθε βράδυ.
Medium Evans Adamakis ~~~~√

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου