Πέμπτη, 28 Ιουνίου 2018      ♥ ΠΑΡΑ ΠΟΛΎ ΔΥΝΑΤΟ ΕΡΩΤΙΚΟ ΞΟΡΚΙ  ♥


Αν θέλεις να κερδίσεις τον έρωτα ενός προσώπου ή θέλεις μια άμεση και δραστική ερωτική επαναφορά , αυτό το ξόρκι είναι αυτό ακριβώς που χρειάζεσαι !

Βασικός παράγοντας για να πετύχει αυτό το συγκεκριμένο μαγικό είναι να νιώθεις ερωτική έξαρση καθ' όλη την διάρκεια τού για αυτό το λόγο ενδείκνυται ένα μαγικό φίλτρο φτιαγμένο από χυμό ροδιού μέσα στο οποίο προστίθεται μικρή ποσότητα του φυτού Σατύριο οποτε δημιουργείται το θεμιτό αποτέλεσμα χωρίς παρενέργειες !

Το μαγικό αυτό γίνεται μόνο στην γέμιση του φεγγαριού και δεν έχει κατάλληλες μέρες αλλά η συνταγή ορίζει να γίνεται ανάμεσα στην 11η νυχτερινή έως καί τά μεσάνυχτα.

Πρέπει το σώμα σου να είναι καθαρό καθώς επίσης και ο χώρος που θα δουλέψεις , υποχρεωτικά θα έχεις απομακρύνει οτιδήποτε βρόμικο και παλιό ή μεταλλικό ή δύσοσμο απο γύρω σου γιατί τραβάει σαν μαγνήτης ενέργεια και δυνάμεις του κατώτερου αστρικού πεδίου πράγματα επιζήμια .

Αν και οποιοδήποτε καθαρό ρούχο μπορεί να χρησιμοποιηθεί κατά την προετοιμασία του χώρου , καθ' όλη την διάρκεια της τελετής οι παρόντες είναι γυμνοί.


Μπορείς να δουλέψεις με φωτογραφία , κουκλάκια ή οποιοδήποτε μέσον διαθέτεις ....αν δεν υπάρχει τίποτα τότε πάρε άπιαστο χαρτί / πάπυρο ή παρθένα περγαμηνή και γράψε επάνω το όνομα του προσώπου που θές.
Όλα τα υλικά θα πρέπει να έχουν ξαστριστεί και εξορκιστεί σε γέμιση φεγγαριού , αν χρησιμοποιηθούν ιερά πεντάγραμμα θα πρέπει να έχουν φτιαχτεί σε μέρα Τετάρτη και σε ώρα του Ερμή , όταν η Σελήνη βρίσκεται σε ζώδιο του αέρα ή της τής και σε γέμιση.

Για το ξόρκι δεν χρειάζεται κύκλος επικλήσεως.
Αφού ξορκίσεις τον χώρο με μίγμα από κίτρινο λιβάνι , μαστίχα και ξύλο αλόης , ετοίμασε ένα βωμό.


Σχεδίασε προσεκτικά τον κύκλο του Αναήλ σε μικρό μέγεθος ίσα να χωρέσει στο κέντρο του η φωτογραφία , το κουκλάκι ή η περγαμηνή με το όνομα του προσώπου.Αν κάνεις ερωτική επαναφορά τότε ο κύκλος πρέπει να έχει μέγεθος 3 X 3 μέτρα και καθαγιάζεται με τους ψαλμούς του ψαλτηρίου του Δαυίδ το αριθμο : Η' , ΚΑ , ΚΖ, ΚΘ, ΛΒ ,ΝΑ, ΟΒ ,ΡΛΔ και σχηματίζεται από καθαγιασμένη κιμωλία ή κάρβουνο.

Είναι σημαντικό ο Μάγιστρος να κοιτάζει παντα προς την ανατολή όταν εκφωνεί τους ψαλμούς.

Σε χαλκό πού έχεις χαράξει το όνομα και την σφραγίδα και την υπογραφή του Ανιέλ βάζεις επάνω τα υλικά του προσώπου που σε ενδιαφέρει και όλα αυτά τα τοποθετεις στο κέντρο του μικρού κυκλου εργασιών .
Αριστερά και δεξιά ανάβεις δύο ροζ κεριά βωμού λαδωμένα και περασμένα με βότανα αγάπης και εξουσίας , πάνω στα οποία εχεις χαράξει με καινούργια βελόνα τα ονόματά " ΜΕΛΧΙΔΑΗΛ " στο ένα και " ΒΑΡΕΣΧΑΣ " στο άλλο.

Αυτοί είναι οι " υπουργούντες" της δυναμεως του Αναήλ.
Γυμνοί μπροστά στον βώμό αυτό πιάνοντας τα γεννητικά όργανα μας λέμε την εξείς προσευχή :
" Besticitum consolatio Aniel venit ad me , vertat ( όνομα του ανθρώπου ) cantor laudem omnipotentis et non commentur.

Stat superior carta bient laudem omviestra principiem da montem et inimicos meos o prostantis vobis et mihi dantes que passium fieri sincisibus  !

Εμπρός λοιπόν μην αργείτε .
Εμπρός Μελχιδαήλ ,Βαρεσχάς ,Ζαμήλ , Φιριήλ , Μαρτσά και όλοι όσοι είναι μαζί σας , σας επικαλούμαι στο Άγιο όνομα Σαβαώθ και Ελδαβαώθ να υπακούσετε στην θέληση μου ,και εγώ (.......) υπόσχομαι να σας ευχαριστήσω αυνανιζόμενος εδώ τώρα μπροστά σας .

Με όλα τα άγια ονόματά των ουρανών και των τάξεων τους στείλτε μία δύναμη από τα σκέυη που να κυριαρχήσει , να κυριέψει , να βασανίζει ηδονικά και να τυραννά το μυαλό και το σώμα ,και όλες τις αισθήσεις του (******) που είναι εδώ κάτω , να έρθει σε εμένα χωρίς να ξέρει γιατί , χωρίς να καταλάβει γιατί , χωρίς δυνατότητα αντίδρασης ή άρνησης ή αναστολής , να υποτάσσεται στον πόθο μου χωρίς να μπορεί να πάει με άλλον ή άλλη όσο καιρό θα βρίσκεται μακριά μου.

Αφού επαναλάβεις τρείς φορές διαδοχικά την επίκληση καις την περγαμηνή ή την φωτογραφία ή ότι υπάρχει και αφού αυνανιστείς μαζεύεις τα σωματικά υγρά και την στάχτη τα οποία μπορούν να γίνουν ένα Πρώτης τάξεως μαγικό τάισμα , ειδικά αν προστεθεί αίμα περιόδου και λάδι Όρρις.


Όταν το ξόρκι γίνετε για ερωτική επαναφορά τότε ο κύκλος γίνεται μεγάλος και σχεδιάζετε στο δάπεδο.
Στον κύκλο μπαίνει ο ενδιαφερόμενος γυμνός και στέκεται με το πρόσωπο προς την ανατολή σιωπηλός και ακινητος με κλειστά ή δεμένα μάτια.


Ο επικλητής μπαίνει σε δεύτερο κύκλο γυμνός .
Εναλλακτικά μπορεί να χρησιμοποιηθεί ένα spiritus locus το οποίο περιστοιχίζεται από λευκά κεριά ..


..μέσα στο οποιο θα σταθεί όρθιος ή θα κάτσει και θα αυνανίζεται επικαλούμενος νοητικά την δύναμη της λαγνείας , ή δαιμόνιο του έρωτα του οποίου την βοήθεια ζητάει.

Αυτός είναι ο κύκλος της θυσίας , γιατί αυτός προσφέρει το σπέρμα στην δύναμη καθώς παράλληλα επικαλείται την Ανιέλ ή κάποιον από τις δυνάμεις της λαγνείας.

Πιθανόν η δαιμόνισα να υλοποιηθεί οπότε πρέπει ο επικλητής να έρθει σε σεξουαλική ένωση μαζί τής , ο άνθρωπος που βρίσκεται στο μεγάλο κύκλο είναι ασφαλής όσο δεν βγαίνει από το κύκλο , και δεν κουνιέται ώστε να τραβήξει την προσοχή , διαφορετικά το δαιμόνιο θα τον φτάσει σε τέτοιο παροξυσμό ηδονικής ανάγκης που έυκολα θα τον βγάλει έξω από την ασφάλεια του κύκλου εργασιών οπότε ακόμα και αν δεν τον σκοτώσει μπορεί να τον τραυματίσει σοβαρά εφ' όρου ζωής ψυχικά , νοητικά και σωματικά ή ακόμα μπορεί να τον οδηγήσει σε ακραίες πράξεις όπως του να βιάσει τον μάγο !

Αν και όταν όλα γίνουν σωστά και έχουν αίσιο τέλος  διώχνεις τις δυνάμεις λέγοντας : ite en pace ad loca vostra et pax sit inter nos.

Redituri sitis at me cum vos invocavero , in nomine Patris + et Filii + et spiritus Sancti .
Amen amen amen...


Οι ερωτικές επαναφορές καί τά ξόρκια ερωτικής επιθυμίας είναι αυτά που έχουν την περισσότερη ζήτηση στο γραφείο μελλοντολογίας που διατηρώ εδώ και 30 χρόνια στην Ελλάδα.
Αν και εκτός κυκλώματος εκμετάλλευσης της ανθρώπινης ευπιστίας από συγκεκριμένη κλίkα που ενεργεί μέσω σχολών μεταφυσικής και περιοδικών αστρολογίας προωθόντας μέλη έναντι των μη μελών , το γραφείο μελλοντολογίας Evans Adamakis παραμένει πρώτο και με διαφορά από τους άλλους στις επιτυχημένες ερωτικές επαναφορές που φτάνουν στο αξιοσημείωτο ποσοστό του σχεδόν 100%.

Παρόλο που επί σειρά ετών δέχεται λασπολογία και ύβρεις από υπόδικους καταδικασμένους απατεώνες το γραφείο μελλοντολογίας Evans Adamakis ουδέποτε υπήρξε υπόλογο στην ελληνική δικαιοσύνη για απάτη , ουδέποτε είχε συλληφθεί συνεργάτης , ουδέποτε στα 30 συναπτά χρόνια λειτουργίας του έχει απασχολήσει την ελληνική δικαιοσύνη , άλλωστε είμαι ο μοναδικός στην Ελλάδα που ποτέ δεν έκρυψε τις μαγικές συνταγές με τις οποίες εργάζομαι εδώ και συναπτά 30 ολόκληρα χρόνια.

Οι συνταγές είναι δημοσιευμένες εδώ :
Έτσι ως εκ τούτου για εμενα μπορω να ειμαι σιγουρος και με αποδειξη για τις πολλές επιτυχίες μου εφοσον υπαρχει σχετικη ανάρτηση με σχόλια πελατών προηγουμένων ετών στην σελιδα μου :
.
." Πανάγος Μπαλάφας — 5 αστερια (* * * * * )
Εχω να πω τα καλυτερα γιατι μετα απο 8 χρονια χωρισμενος μεσα σε 4 μερες μολις οπως το ειχε πει ο Κο. Evans ,η γυναικα μου γυρισε σε εμενα .
Εχω παει σε ουκ ολιγους και μου εφαγαν ενα σωρο λεφτα ,ο μονος που παραδεχομαι δημοσια γις τις δυναμεις του ειναι ο Κος Evans και ο συνεργατης του.
.....Ευχαριστω για ολα !!!!
&
.
Ilias Mantaroglou
Αυτό είναι αυτό που λένε - ήρθα, είδα, κατέκτησα!
Κρίμα που το έμαθα κάπως αργά,και κατεκτησα ξανα την χαμενη αγαπη
Συνιστώ ανεπιφύλακτα τον κο Κυριακο ,και τον κ Evans
Σχολιάστε · Μου αρέσει! · Κοινοποιήστε
. &
Panagiotis Droulias
Εκπληκτικος .... Evans αυτο το ονομα το συνιστώ!
Σχολιάστε · Μου αρέσει! · Κοινοποιήστε
&
.
Arkadii Shamanidi
Πω πω τα βρηκε ολα ....Μα ολα ? !
Σχολιάστε · Μου αρέσει! · Κοινοποιήστε
.
&
Valerie Koutrouli
Κρίμα που έμαθα πολύ αργά  Εντυπωσιακός )
Σχολιάστε · Μου αρέσει! · Κοινοποιήστε
&
Kostas Tsilidis
Εντυπωσιαστικα !!!! Μπράβο!
Σχολιάστε · Μου αρέσει! · Κοινοποιήστε )


Medium Evans Adamakis ~~~•


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου