Τετάρτη, 27 Ιουνίου 2018

           * ΥΠΕΡΣΎΜΠΑΝ & ΠΑΡΆΛΛΗΛΑ ΣΎΜΠΑΝΤΑ *

Ολόκληρο το οικοδόμημα της σύγχρονης μαγείας είναι δομημένο στα πλατωνικά κείμενα.

Ο Πλάτων με την σειρά τού είχε επηρεαστεί από τα Ερμητικά μαγικά Κείμενα τίς Κυρανίδες μέσα στις οποίες συναντάμε τον Σαβαώθ και τους υιούς του ΙΑΩ και ΙΑΕ .

Ο Σαβαώθ κεντρική θεότητα του σύγχρονου χριστιανισμού , πατερας του Εμμανουήλ ή Χριστού είναι ένας εκ των Αρχών όπως τους ανέφεραν οι Κυρανίδες.

Οι Αρχές , 
είναι οντότητες πολύ ανώτερων κόσμων τις οποίες πρωτοσυναντούμε στα αρχαία αιγυπτιακά μαγικά μυστήρια τα οποία έκλεψαν και αλλοίωσαν οι νομάδες του Διονύσσου με τους πρόγονους των σημερινών Εβραίων.

Σύμφωνα με το Αρβατήλ (1575) κατά την αληθινή μαγεία των αρχαίων ο Κόσμος είναι ένα Υπερσύμπαν το οποίο διαιρείται σε 7 τμήματα και σε 196 παράλληλα συμπαντα ή επαρχίες , τα οποία με την σειρά τους διαιρούνται σε διαστάσεις ...κλπ...

Οι Αρχές είναι 7 οντότητες που κυβερνούν έκαστος ένα τμήμα αυτού του Υπερσύμπαντος με τις ανάλογες επαρχίες.
Αντανάκλαση αυτού στον Μικρόκοσμο είναι οι 7 πλανήτες που επηρεάζουν την ζωη στην γή.

Οι αρχαίοι Ιεροφάντες όπως φανερώνει μια επιμελημένη έρευνα στα αρχαία κείμενα και ειδικά σε σύμβολα της Σολομωνικής  φανερώνει ότι οι αρχαίοι όχι μόνο ειχαν σαφώς περιγράψει αυτά τα παράλληλα σύμπαντα , αλλά είχαν και τρόπους προσέγγισης και επιστροφής απο αυτούς τους κόσμους.

Αυτες οι γνώσεις δεν έχουν χαθεί βρίσκονται σαν κρυμμένα μυστικά μεσα σε αλλοιωμένα και παραμορφωμένα βιβλία όπως της Σολομωνικης , μέσα σε κρυμμένες μελωδίες στα κείμενα του Πλάτωνα και σε καλα φυλαγμένα μυστικά από δαίμονες τελετουργικά..... 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου