Κυριακή, 24 Ιουνίου 2018

ΣΜΎΡΝΗΣ ΞΌΡΚΙΑ :

Ποντικός γεμισμένος κόλλυβα - Ποντικός με μαυρομαμούνες.

Από τα πιο συνηθισμένα για την εποχή εκείνη ( πρίν το 1930) ξόρκια για αρρώστια και θάνατο είναι αυτά με τούς αρουραίους .

Παράλληλα υπήρχαν αυτά με την φανέλα του νεκρού , σάβανο μουσουλμάνου , μαύρες κλοστές ξέσταυρες σε πανί μαγαρισμένο , και φυσικά τα κεριά από μελισσοκέρι από τα 40 κάποιου.

Όλα αυτά όταν έπιαναν έφερναν πυρετό και ο ασθενής έσβηνε λίγες μέρες μετά καθ'όσον δεν υπάρχουν άλλα σωματικά συμπτώματα ασθένειας μιάς και αυτό που φθείρει αυτό το είδος μαύρης μαγείας είναι τα βαθύτερα επίπεδα της ανθρώπινης ύπαρξης που είναι το σημείο εκείνο που κρατάει την ψυχή και το πνεύμα ενωμένα μέσα σε ένα προστατευτικό μαγνητικό πεδίο , το οποίο κρατά τον άνθρωπο ζωντανό,  όσο διάστημα τα επιμέρους αυτά στοιχεία είναι στην θέση τους.

Αν το πεδίο αυτό " σπάσει " το σώμα δεν μπορεί πλέον να κρατήσει το πνεύμα και η ψυχή διαχωρίζεται και αποχωρεί στην χώρα των άωρων νεκρών ή βασίλειο της σκιάς από όπου έρχονται οι σκιές και η Μόρα.

Αυτά τα μάγια δεν λύνονται με προσευχή , νηστεία και ευχέλαιο , ο παθών είναι καταδικασμένος αν περιμένει σωτηρία από αυτά.

Το μόνο ισχυρό είναι η γνήσια Αγία Ζέση από χέρια παπά να την πιεί ο ασθενής , φορεμένη φανέλα του να διαβαστεί για 40 μέρες αντιστρέφοντας το ξόρκι , δηλαδή εκεί που λέει να σε πάρουν οι νεκροί , λέμε ΝΑ ΜΗΝ σε πάρουν οι νεκροί κλπ.

Αν βρεθεί η ραμμένη με το σάβανο μουσουλμάνου μπλούζα ή φόρεμα ή βρακί κόβουμε τα ράμματα και μία προς μία όλες τις ξέσταυρες κλοστές τα χωρίζουμε και λέμε " Σε χωρίζω από το θάνατο δεν είναι θέλημα Θεού να φύγεις "

ΔΕΝ ΠΕΤΑΜΕ ΣΤΗΝ ΘΆΛΑΣΣΑ - ΔΕΝ ΚΑΙΜΕ ΤΑ ΜΑΓΙΚΆ  τα θάβουμε στην γή , μακριά από το σπίτι μας και αφού πούμε " Από την γή σε πήραν στην γή γύρνα και ας μείνουμε χώρια εν ειρήνη " κατουράτε στο σημείο.

Το κάθε υλικό πρέπει να ταφεί σε απόσταση και αντίθετη κατεύθυνση από τα προηγούμενα.

Στο κομμάτι από μάρμαρο τάφου , στον ποντικό , και στο νεκρόχωμα ρίχνουμε πρώτα το ισχυρό γιατρικό που φτιάχνουμε από Μεγάλο Αγιασμό και βρασμένη Λυγαριά και ξεπλένουμε με θαλασσινό νερό , όλα αυτά ταχέως τάχιστα γιατί σύμφωνα με εμπειρία χρόνων πάντα ο ασθενής καταλήγει ακριβώς μία εβδομάδα μετά που θα εκδηλωθεί ο πυρετός.

 ★ΤΙ ΚΆΝΟΥΜΕ ΑΝ ΒΡΟΎΜΕ ΣΑΠΟΎΝΙ - ΚΟΡΔΈΛΕΣ - ΚΑΡΦΙΆ★

Στις περιπτώσεις που βρούμε σαπούνι με καρφιά , κορδέλες δεμένες σε κόμπους κλπ , το πρώτο πράγμα που πρέπει να γίνει είναι επιτόπου να κοπούν με πένσα τα καρφιά , και με ψαλίδι οι κορδέλες , μετά μπορούμε να διαβάσουμε εξορκισμούς και να κάνουμε αγιασμό , ευχέλαιο κλπ...

Το σαπούνι που λιώνει στην σκιά , λιώνει έναν άνθρωπο ζωντανό σε 25 με 28 μέρες χωρίς να παρουσιάσει συμπτώματα ασθένειας.

Βγάζοντας το σαπούνι από την σκιά συμβολικά τον βγάζουμε από την " διαδικασία θανάτου".

Medium Evans Adamakis ~~~•

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου