Τρίτη, 5 Ιουνίου 2018

♥ ΝΥΑΡΛΑΘΟΤΕΠ ♥

Γνωστός ως βδέλυγμα της ερημώσεως,   ο Νυαρλαθοτέπ είναι ο δαίμονας του " Πυρηνικού Ολέθρου " η παρουσία του κάνει τα ποτάμια να βράζουν με όλα τους τα ψάρια μέσα.
Ο ένας εκ των 7 Αρχών της κολάσεως και ιδρυτής της είναι γιός του Άνου ( Ουρανός) του πατέρα των θεών και αδερφός της Λιάνσα ( Lilith) με την οποία η σχέση είναι εντελώς εχθρική.

Η μορφή του είναι αυτή ενος " αγγέλου με μάυρα φτερα και κεφάλι λιονταριού " ή ως " Λιοντάρι με μάυρα φτερά και κέρατα ".

Στις έσχατες μέρες προβλέπεται σύμφωνα με τον προφήτη Δανιήλ η επάνοδος του με υλική παρουσία πάνω στην πύλη της κολασεως που βρίσκεται στο θρησκευτικά αμφιλεγόμενο κέντρο του " Βράχου της Θόλου " όπου βρισκόταν υποτίθεται ο ναός του Σολομώντα.

Όταν δεις βδελυρές ιεροσυλίες από αντίχριστους, πρόσεχε, αυτές σηματοδοτούν το τέλος (εδ. 14-18).

14«Κι όταν δείτε το βδέλυγμα της ερημώσεως, που προείπε ο προφήτης Δανιήλ, να στέκεται εκεί που δεν πρέπει —ο αναγνώστης ας καταλάβει— τότε βρεθούν στην Ιουδαία να φύγουν στα βουνά.

15΄Οποιος βρεθεί στο λιακωτό να φύγει χωρίς να μπει στο σπίτι του για να πάρει κάτι μαζί του. 16Κι όποιος βρεθεί στο χωράφι να μην επιστρέψει πίσω να πάρει το πανωφόρι του. 17 Αλίμονο στις γυναίκες που θα είναι κείνες τις μέρες έγκυες ή θα θηλάζουν! 18 Προσεύχεστε να μη γίνει η φυγή σας το χειμώνα.


Medium Evans Adamakis ~~♥

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου