Τετάρτη, 27 Ιουνίου 2018

★ ΟΙ ΥΠΗΡΕΤΕΣ ΤΗΣ ΝΥΧΤΑΣ ★
Αν θέλετε να κάνετε κάποιο ξόρκι το βράδυ αναφέρω τούς υπηρέτες της στην εικόνα 1.† Για να καλέσεις ένα πλάσμα απο τους κόσμους της νύχτας να πάει να κάνει κακό σε κάποιον άμεσα και δραστικά !

Αυτή ή εργασία γίνεται απο τους λεγόμενους sihirbaz .
Μεσάνυχτα Τετάρτης σε ανοιχτό χώρο προστάτεψε τον εαυτό σου με τον πιο ισχυρό τρόπο που διαθέτεις ( http://www.adamakismellontologos.gr/index.php/10-free-spells/127-2018-02-04-18-34-34 ) και αφού ανάψεις κάρβουνα σε χάλκινο καζάνι ρίχνε μέσα κίτρινο λιβάνι , μαστίχα και κόλιανδρο επαναλαμβάνοντας 3.000 φορές τις λέξεις ( μάντρα) που ξεκλειδώνουν τις πύλες του σκοταδιού.
«Ahoosh Mahoosh Lahayoosh».

Εναλλακτικά υπάρχει και η μαγική συνταγή του Κλειδιού η οποία αποσκοπεί στο να δημιουργήσει διχόνοια και μίσος ανάμεσα σε δύο ανθρώπους , ειτε είναι εραστές ή όχι.
Βέβαια η ίδια αυτή συνταγή μπορεί να χρησιμοποιηθεί εξ ίσου και για να αρρωστήσει ενας άνθρωπος που βρίσκεται κοντά ή μακριά , να πάθει κάτι κακό ή ακόμα και να κυριευτεί από τα δαιμόνια της λαγνείας τα οποία θα τον /την φέρουν στην αγκαλιά του μάγου.Αυτό το ξόρκι είναι που χρησιμοποίησε ο μάγος Κυπριανος στην παρθένο Ιουστίνη.

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αρσενικό μανδραγόρα ή θηλυκό και φωτογραφία , σκέτη φωτογραφία ή και κέρινο ομοίωμα του ατόμου .

Αν χρησιμοποιηθεί κέρινο ομοίωμα του , χαράξετε επανω του το όνομα του προσώπου αυτού με καθαγιασμένη βελόνα , περάστε το με λάδι κυριαρχίας , κρόνιων βοτάνων , ή εστω καντηλιού ή νεκρολαδο ανάλογα με το τι επιθυμείτε να συμβεί.

Για επιθετική ερωτικη μαγεία χρησιμοποιηστε λάδι κυριαρχίας , ή πατσουλί .

Για τους ομοφυλόφιλους χρησιμοποιείστε Βιολέττα ή το καλύτερο που είναι η ρίζα Ίριδας.

Αυτή η εργασία μπορεί να γίνει σε ολες τις Κρόνιες ώρες και την μέρα του , χρησιμοποιώντας κρονια λιβάνια όπως το διαβολόσκατο , ή σεϊτάν Μποκιού οπως αποκαλουσε η γιαγιά μου το Μηδικόν Σίλφιο κνος ονομαζόμενο Ασαφετίδα με θειάφι και κοκκινο τζαουί!

Βάλτε σε ενα δοχείο κάρβουνα πολλά και προσθέστε τα λιβάνια και τους σπόρους , ύστερα τοποθετήστε την φωτογραφία ή το ομοίωμα πάνω σε μια σχάρα πάνω από τούς καπνούς καθως λέμε ειτε 3.000 φορες την κλείδα , είτε την έξεις προσευχή :

Usore * Dilapidatore * Tentatore * Soignatore * Devotatore * Concitore et Seductore σκέυη και όργανα της ανομίας, της αποπλάνησης και της κακοήθειας , άρχοντες και φίλοι σας καλώ και σας προστάζω να υπακούσει χωρίς να παρακούσετε σε αυτήν την διαταγή χωρίς δισταγμό.

Καθιερώσετε αυτα τα ομοιώματα στο όνομα (θα πείτε ένα ένα τα ονόματά) και ο ένας να αποστραφεί και να μισήσει τον άλλο , και από αυτήν την στιγμή να μην συμφιλιωθούν πια !

Αφού πείτε τα λόγια αφήνετε ολόκληρη την νύχτα τα λιβάνια να τυλίγουν τα υλικά .

Όταν το ξόρκι γίνετε για λαγνεία απλώς αλλάζουν τα λόγια και εκφράζουμε την σχετική επιθυμία .

Εναλλακτικά ακολουθήστε εναν από τους κάτω συνδεσμους :

ΜΑΓΙΚΟ ΣΤΟΙΧΕΙΩΜΑ ★ ΤΟ ΞΟΡΚΙ ΤΩΝ ΚΟΛΑΣΜΕΝΩΝ ΨΥΧΩΝ †

Γιά να καλέσεις κακά πνεύματα και άωρους περιπλανώμενους νεκρούς να μπούν και να στοιχειώσουν ένα χώρο ή άνθρωπο

http://www.adamakismellontologos.gr/index.php/10-free-spells/97-2018-02-04-14-19-02

Το ξόρκι του βατράχου †

Ένα πάρα πολύ ισχυρό ξόρκι που όλως περιέργος το συνάντησα και στο hoodoo , ώς ενα απο τα πιο δυνατά "crossroads".

Το ξόρκι αυτό γίνεται για δύο πιθανούς λόγους :
Α) για να προωθηθείς εσύ σε κάποιο επιχείρημα ή επιχείρηση , " σταυρώνοντας " τους ανταγωνιστές σου.

Β) Για εχθρούς ! Εναν ή πολλούς .

http://www.adamakismellontologos.gr/index.php/10-free-spells/96-102

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου