Σάββατο, 31 Μαρτίου 2018


ΛΗΤΩ Η ΜΑΝΑ ΤΟΥ ΦΩΤΟΣ.
Η ΟΔΟΣ ΤΟΥ ΤΡΙΣΗΛΙΟΥ 

Σκοτεινή στην φύση και το επίπεδο ύπαρξης της , νύχτας καθρέφτης , αυτή που λύει κάθε ψυχή   είναι μητέρα της Αρτέμιδος Σελήνης ( Ακέραιη Σελήνη) δηλαδή του νυχτερινού φωτός και των όσων συμβόλιζε.

Και του Φοίβου Απόλλωνα του αέναα νέου και συνεχώς εφήβου ανέσπερου φωτός.

Μέσα απο το σκοτάδι αναδύεται το φώς καθώς διαλύονται όσα πρέπει να διαλυθούν ώστε η ψυχή απαλλαγμένη απο ψευδαισθήσεις να μπορεί να δεί το ημίφως αρχικά και μετά το ανέσπερο φως.

Και ένας μαλάκας λυκάωνας στην αρχαιότητα μέσα απο μια αδερφότητα που αιώνες μετά θα ονομαστεί μασονία , έχει εναν λαό ολόκληρο κάνει να πιστέψουν οτι αυτό δεν ισχύει και μια πουτάνα που πήδαγε ο Μπαλάνος , αυτόκλητη το παίζει βασίλισσα των λυκαώνων  , εν έτος 2018  μέσα απο μια δήθεν σχολή στο παγκράτι καλύπτει το μεγαλύτερο δίκτυο εωσφορισμού , διαστρέφοντας την ίδια την πατρώα θρησκεία και τα σύμβολα της !!!!

Ελληνικό φαινόμενο  

Υ.γ οι πιο ψαγμένοι στον αποκρυφισμό μπορούν να δούν το θέμα σε πιο βαθιά ανάλυση μελετώντας τον αρχαίο αιγυπτιακό μύθο του Ήλιου Ρα που γεννιέται απο την Νουτ κάθε ξημερώματα , και τον καταπίνει κάθε βράδυ για να τον περάση αλλού σε άλλους κόσμους σκοτεινούς απο όπου ξαναγεννιέται ή πίστη στο Τρισήλιο και τον Σαβαώθ αν και πρώτο συναντάται στις Κυρανίδες αποκτά θρησκευτική χρειά μέσα απο τα κείμενα του Αριστοτέλη και του Πλάτωνα την εποχή που ήταν μαθητής του Αριστοτέλη , όταν αντιλήφθηκε τον ακριβές ρόλο και τα κρυφά της Αριστοτελικής διδασκαλίας μέσω της " Στοάς του Λύκειου"
 ( σήμερα θα το ονομάζαμε μασονική στοά ) αποστασιοποιήθηκε και δεν ξανάεκανε αναφορά στον Σαβαώθ.

Ο Αριστοτελικός λυκαωνισμός μέσω της οδού της " Στοάς " επηρέασε μέσω μυημένων αυτοκρατόρων την υπάρχουσα ιδέα περί Θείου , δημιουργόντας τον σημερινό χριστιανισμό ο οποίος φυσικά ουδεμία σχέση έχει με τον Χριστιανισμό του Εμμανουήλ Ιησού.

Το γνωστό στον αποκρυφισμό ως " Πέρασμα της Αβύσσου ",  το μυστικό δηλαδη που είχαν ανακαλύψει οι Ναίτες ιππότες ( δείτε και σχετική αναφορά στον Βαφόμητο  , το πέρασμα απο το ουράνιο graal (τρισηλιο) προς τον αστερισμό των Χρισμένων ψυχών ...έχω γράψει αλλού σχετικά ) η αρχαία οδός μέσω της Αβύσσου ( Νυξ )  που καλείται η ψυχή να οδεύσει εν μέσο απόλυτου τρόμου προκειμένου να λειανθεί ώστε να περάσει σε άλλες χωροχρονικές διαστάσεις υπάρξεις συμβατές ως προς την δόνηση της ψυχής αυτήν την οδό οι λυκάωνες μέσω της καταστροφής και δολοφονιών κατάφεραν να αποσοβίσουν για αιώνες μέχρι που εμφανίστηκε ο πολέμιος τους Εμμανουήλ Ιησούς Χριστός ο οποίος λέγοντας : Εγώ ειμί το φως του κόσμου ο ακολουθών εμοί ου μη περιπατήση εν τη σκοτία αλλ΄ έξει το φως της ζωής. 

Επαναπροσδιορίζει τον αρχαίο δρόμο της " Σωτηρίας της Ψυχής " ακυρώνοντας την οδό του θανάτου , δηλαδή την λείανση της ψυχής απο την Λητώ.

Ο Χριστός ως πηγή του φωτός ουδεμία σχέση έχει με τον Λύκειο Απόλλωνα ή lucifer ο οποίος ως δαδυφόρος οδηγεί κατευθείαν στην σκοτεινή αρχή εμφανιζόμενος ο ίδιος ως " Φωτεινός Άγγελος κυρίου " .

Ο Ιησούς στην αναφορά του στην Σκοτία δηλαδή  σκοτεινό τοπο , αναφέρεται στην  Κελαινώ  μητέρα του Λύκου ,  κωδικό ονομα Σάρα της τάξεως των Σεραφείμ , ουσιαστικά είναι ο μαύρος ήλιος των Πλειάδων .

Ενω όλες οι αρχαίες θρησκείες επικεντρώνονται στο σύμπλεγμα ή Κλείδα Ωρίωνας - Πλειάδες ο Χριστός αναιρεί αυτήν την οδό και  αναφέρει οτι οι Λυκάωνες Σωτήρες που ήρθαν απο εκεί πριν απο αυτόν (Αριστοτέλης - Αβραάμ & Σάρα -κλπ ) ήταν όλοι  " κλέφτες & ληστές " και έχει απόλυτο δίκιο .

Ο θεός να σε φυλάει απο όταν οι Λυκάωνες λένε οτι θέλουν να σε " σώσουν " , ο κώδικας αυτός σημαίνει κυριολεκτικά ψυχικός Θάνατος .....Μια λυποθυμία και τελείωσες , το κουφάρι σου είναι πια άδειο αφού η ψυχή σου δόθηκε στην Κελαινώ μητέρα του Θανάτου.

Αντίθετα ο Χριστός δεν παίρνει αλλά προσπάθησε να δώσει και να δείξει εναν άλλο δρόμο , μελετώντας έργα ζωγράφων μπασμένων στα κόλπα , γίνεται φανερό ότι  προφανώς είχε δώσει τα κλειδιά που οδηγούν όχι μέσω της αρχαίας οδού , αλλά απο άλλη κατεύθυνση προς την Ουράνια Ιερουσαλήμ , δηλαδή τον ουράνιο
 " οίκο του σίτου " που είναι ο Spica (στάχυς) στον αστερισμό της Παρθένου ( σύμβολο της Ουρανίας παρθένου Παναγίας )


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου