Κυριακή, 25 Μαρτίου 2018


          ★  ΑΥΘΕΝΤΙΚΟ ΦΙΔΟΝΕΡΟ ★

* Φιλτρο Χωρισμου *

Ένα πολύ ισχυρό φίλτρο χωρισμού ιδανικό για Απομάκρυνση των εραστών. 

Το φίλτρο αυτό έφτιαχναν οι μάγισσες με αγία Ζέση και φίδι του αγρού ,για να χωρίσουν ένα ζευγάρι.  

Μία άλλη εκδοχή του φτιάχνεται με πολεμικό ύδωρ και φίδι.

Και τέλος με αμίλητο νερό απο τρείς πηγές ( παλιά) - τρείς βρύσες του σπιτιού μάς σήμερα και αλάτι.

Αυτό ξαστρίζεται σε χάσιμο φεγγαριού ολόκληρη την νύχτα.

 Παράλληλα καιγαν σε μονή ώρα (πχ 3.00) σε χάση σελήνης σε καρβουνάκια μπροστά από φωτογραφίες του ζεύγους ή χαρτί γραμμένο με τα ονόματά τους σκατό του σατανά με θειάφη ή τις  σιχασιες και διαβάζανε τα εξής λόγια 9 φορές: "Όπως χάνεται το φεγγάρι να χαθεί ο δεσμός σας και η αγάπη σας......κ.λ.π "

Αλείφανε ύστερα με νεκρόλαδο , ή λάδι διχονοιας και με ενα βαμβάκι μελισσοκέρι ή λευκο ή μαύρο κερι και το άναβανε αφήνοντάς το να καεί μέχρι τέλους.

 Αυτή τη διαδικασία την πραγματοποιούσαν για 9 συνεχόμενες ημέρες ασχέτου ώρας (αρκει να ειναι μονή) στη χάση της σελήνης.

 Για τη διαδικασία αυτή έπρεπε να είχαν ένα κερί για κάθε ημερα ή ενα κερί χωρισμου το οποίο και αλείφανε με το λάδι αυτό  καθημερινά και το καιγαν λίγο λίγο για 9 ημέρες. 

Η διαδικασία αυτή μπορούσε να πραγματοποιηθεί μέχρι και για 3 συνεχόμενες χάσεις.

 Τα αποτελέσματα βέβαια που εξαρτώνταν απο την ενεργειακή δεκτικότητα του καθενός, και ήταν μάλιστα σύμφωνα με το θρύλο πιθανό να εμφανιστουν και αμέσως μετά τις πρώτες 9 συνεχόμενες εφαρμογές ή και κατά τη διάρκεια αυτών.

 Οπως και να έχει όμως ακόμα και αν τα αποτελέσματα φαινόντουσαν στις πρώτες κιολας ημέρες χρήσης, εκείνες δεν θα έπρεπε να σταματήσουν τη χρήση του έως ότου ολοκληρωθουν οι 9 τουλάχιστον συνεχόμενες ημέρες χρήσης.

Τέλος  ρίχνανε  λίγο φιδόνερο στο κατώφλι του σπιτιού του ζεύγους ή στου ενός από τους δύο. 

Στο γραφείο μελλοντολογίας Evan's Adamakis medium θα βρείτε αυθεντικές συνταγές μαγείας με οστά και δέρμα φιδιού .

Πωλούνται οστά φιδιού 

3 σχόλια:

 1. Το φειδώ νερό φτιάχνεται από το νερό που έχει πει τουλάχιστον τρεις φορές η κόμπρα η κέρατο φόρους οχιά !!! Και πρέπει να είσαι Σίγουρο ότι έχει πει τουλάχιστον τρεις φορές από αυτό το νερό ! Το φίδι που βλέπουμε είναι ένα ανήλικος βόας! Δυστυχώς ο βόας δεν Έχει αποτέλεσμα χωρισμού ζευγαριών σαν φειδώ νερό ! Η απάντηση είναι πολύ απλό επειδή ο βόας είναι σφικτήρας και δεν έχει δηλητήριο
  Εγώ είμαι μέντιουμ εδώ και χρόνια έχω καταγωγή από την Περσία και οι Γιαγιάδες μου και οι παππούδες μου ήτανε μάγιολι από κει έμαθα.
  Το καθεαυτού φειδώ νερού εγώ έχω από κόπρα και από την Νόχι Το καθεαυτού φειδώ νερό εγώ έχω από κόμπρα και από την Οχια, Και σε λειτουργικά το έχω δοκιμάσει και είναι. Απίστευτο πράγμα .

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Καλησπερα. Θα ήθελα να ρωτησω αν πουλατε φιδονερο από κόμπρα και την ακριβή διαδικασία για χωρισμό ζευγαριού.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. γεια σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μου μέσω e-mail
   farshidvc@gmail.com

   Διαγραφή