Τετάρτη, 21 Μαρτίου 2018

Η ΔΥΝΑΜΗ ΤΗΣ ΥΠΟΒΟΛΗΣ & Η ΕΠΙΤΥΧΙΑ

Έχω μία κυρία απο το Ζεφύρι , η
οποία είναι Ρομά και είναι συνεργάτιδα μου απο το 2005 .

"Μάγισσα" της φυλής απο αυτήν βρίσκω γυναίκες για το μανόγαλο ( γυφτόνερο και άλλα υλικά ) , και σε αντάλλαγμα δίνω σε αυτην δωρεαν ξόρκια και νυχτερίδες.

Πρίν λίγους μήνες είχε έρθει στο γραφείο ζητώντας μου ξόρκια για Δικαστήριο , και την συνδρομή μου κατά την εκδίκαση μίας υποθέσεως που αφορούσε πελάτες της οι οποίοι μετείχαν σε έκνομες πράξεις.

Βάλαμε σε εφαρμογή όλα τα ξόρκια για θέματα δικαστηρίου που έχω αναρτήσει στο blogg μου και έπιασαν .


Για εμάς ήταν μια νίκη της μαγείας επάνω στην ψυχρή λογική , να όμως που έγινε πρωτοσέλιδο το γεγονός στην εφημερίδα espresso !Σήμερα  το βρήκα καί ηλεκτρονικά ,( το πρωτοσέλιδο του εντύπου της εφημερίδας το έχω καδραρισμένο και αναρτημένο στον τοίχο του γραφείου μελλοντολογίας μου).Έκαναν βουντού στο Εφετείο για να κερδίσουν μικρότερη ποινή!

Τρί, 08/08/2017 - 13:26
        
Δύο γυναίκες και ένας medioum προέβησαν σε… δραστικά μέτρα προκειμένου να βγει υπέρ τους η απόφαση του δικαστηρίου και το πέτυχαν με "Voodoo"


Σκηνές από ταινία εκτυλίχθηκαν στο Μονομελές Εφετείο Κακουργημάτων της Αθήνας την ώρα της διεξαγωγής δίκης για σπείρα Ρομά που λήστευε οδηγούς ταξί

Σύμφωνα με την Εσπρέσο, δύο γυναίκες τσιγγάνικης καταγωγής με την παρουσία τρίτου προσώπου  έκαναν μάγια με κούκλες βουντού μέσα στη δικαστική αίθουσα, μπροστά στα μάτια αστυνομικών, δικαστών και δικηγόρων!


Σκοπός τους ήταν να διώξουν την κακή ενέργεια και οι δικοί τους να εκτίσουν όσο το δυνατόν μικρότερη ποινή , όπως και τελικά πραγματικά έγινε.

Μία από τις γυναίκες που έκανε βουντού χτυπούσε με ρυθμό τα κουδουνάκια που είχε μαζί της καθώς ό συνεργάτης της δίπλα κουνούσε ενα κουκλάκι προς την πρόεδρο του δικαστηρίου ψέλνοντας ακατάλυπτα, ενώ η πρόεδρος του δικαστηρίου ανακοίνωσε την ετυμηγορία, με αποτέλεσμα να τους γίνει έντονη παρατήρηση από την πρόεδρο του δικαστηρίου.

Σύμφωνα με το κατηγορητήριο, οι έξι Ρομά που κάθισαν στο εδώλιο επιβιβάζονταν σε ταξί προσποιούμενοι τους πελάτες και οδηγούσαν τα θύματά τους σε ερημικές τοποθεσίες της δυτικής Αττικής, όπου άρπαζαν από τους οδηγούς τις εισπράξεις με τη χρήση βίας.

Τελικά η ποινή που τους επιβλήθηκε ήταν πραγματικά η κατώτερη δυνατή βάση του νομού.


Μελλοντολόγος Ευάγγελος Αδαμάκης
Τηλ 215 555 7893 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου